Skocz do zawartości

Zdjęcie

Mój kolega jest opętany.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

PrzelanY.
  • Tematów: 1
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Witam. Jestem Bartek , mieszkam w okolicach Krakowa. Od dziecka przyjaźnie się z Krzysiem. Oboje mamy po 16 lat, ale z nim zaczęło dziać się dużo złego... Oto kilka sytuacji.

- W szkole siedział na schodach czytając jakąś książkę. Podszedłem do niego, on się odwrócił do mnie i powiedział "patrz" wskazując na jakiegoś chłopczyka. Oczy mu dziwnie zabłysły, a chłopiec nagle się przewrócił.
To była pierwsza rzecz.
Potem działy się dziwne rzeczy:
-Rozmowy z kimś kogo nie widziałem.
-Oczy świeciły mu się na czerwono.
- Robił tak szeroki uśmiech że niemal od ucha do ucha.
Ale...
-Poszedłem do niego do domu. Od mamy usłyszałem że jest w swoim pokoju. Wszedłem, otworzyłem drzwi i... Zabawki i ubrania lewitowały wokół niego, jak planety wokół słońca. Był odwrócony do mnie plecami. Cicho powiedziałem: "Krzysiek, co to [...] jest...?"
Boże...
Jego głowa obróciła się o 180 stopni. Jego oczy były czerwone i miał ten uśmiech. Wydał z siebie okrzyk szaleńca i drzwi same się za nim zatrzasnęły. Uciekłem. Unikałem go. Bałem się!
Pewnego dnia jak wychodziłem ze szkoły podszedł do mnie i powiedział ze łzami : Błagam, pomóż mi! i nagle się rozpłynął. W powietrzu. Jego rodzina się wyprowadziła dzień po tym.
Nigdy więcej nie widziałem go TAKIEGO.... NORMALNEGO...
Ale czasem widuje go , pod oknem ( mieszkam w domku ). Pojawia się zawsze w piątki i niedziele pod moim domem, ma te czerwone oczy i ten uśmiech. Macha do mnie.
Co mam robić? Błagam o pomoc! 

Edycja: Dziki Kurak.

Dołączona grafika

Zwróć na przyszłość baczniejszą uwagę na język, którego używasz do pisania postów. Nie tolerujemy na tym forum wulgarnego słownictwa.

• -17

Alembik_Vina.
  • Tematów: 16
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Udowodnij mi teraz że to prawda. A najlepiej zrób zdjęcie tego człowieka, nie musi być to zdjęcie w jakiejś konkretnej sytuacji. Zeskanuj je z podpisem odręcznym u dołu 'to jest to zdjęcie o które mi chodziło' Obejrzymy sobie go, takie rzeczy jak zło widać jest na twarzy. Jeśli okaże się nieprawdziwe to kłamiesz, jeśli coś zobaczymy to mówisz niesamowitą a jednak prawdę. Trzeba w końcu znaleźć jakiś sposób by odróżnić prawdę od kłamstwa, bo na świecie jest pełno cudów a ludzie wciąż nie akceptują ich z powodu kilku kłamstw.

Użytkownik Alembik_Vina edytował ten post 25.04.2012 - 19:23

• 2

Tyr.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przestać oglądać horrory przed snem.
  • 1

liberta.dv.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

a matka wiedzom, że ćpiesz?

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownik Dios edytował ten post 25.04.2012 - 20:26

• -14

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wiesz, to mi się wydaje takie.. nierealistyczne?

Tyle tu takich "barwnych" opisów; ta dziwna nagła przeprowadzka; to przesladowanie akurat piątki i niedziele i to machanie? Poza tym różni są ludzie, ale 16 lat i zabawki? To przemieszczanie się przedmiotów - to brzmi nieco jak science-fiction; W ogóle o tym z kims rozmawiałes w realu? Bo dziwne byloby, gdybys dopiero tutaj zwracał się o pomoc..

a matka wiedzom, że ćpiesz?

Czy Ty zawsze używasz takiej samej odzywki w każdym temacie?

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 25.04.2012 - 19:33

• 3

Muhomorniczy.Cylon.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co mam robić? Błagam o pomoc!

może spróbuj pisać opowiadania ale się bardziej staraj
  • 3

#7 Gość_Kniaź

Gość_Kniaź.
  • Tematów: 0

Napisano

Egzorcysta w publicznej leciał ostatnio?
  • 0

barakudo.
  • Tematów: 6
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Pewnie zawsze przegrywałeś w chowanego

A tak na serio to wierzysz w to co piszesz ?
  • 1

#9 Gość_Dios

Gość_Dios.
  • Tematów: 0

Napisano

Autora tematu proszę o coś, co może potwierdzić jego słowa. Resztę użytkowników proszę o wstrzemięźliwość w sardonicznych komentarzach.
  • 0

Tyr.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale to nawet nie jest prawdopodobne. Obrót głowy o 180 stopni? Lewitacja przedmiotów?
  • 0

Muhomorniczy.Cylon.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale to nawet nie jest prawdopodobne. Obrót głowy o 180 stopni? Lewitacja przedmiotów?

Nie jest, ale otwiera Ci to furtkę do stwierdzenia : byłem poprzez magiczny rytuał odprawiony u wrót duszy tego dziecię. i rzeczywiście szatan,oraz obrót o 180. pozdrawiam .
  • 0

Claire.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

jejku jaka szkoda że na tym forum nie można brzydko się wyrażać :)
  • 0

Creative12.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem to chłopak ma fantazje, ALE nigdy nie można lekceważyć takich rzeczy, bo może akurat dzieciak będzie mieć dowód na to.
  • 0

Claire.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Szczerze, to ten jego post wydaje mi się po prostu prowokacją..... i mam nadzieję, że przeczucia mnie nie mylą.
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie ten temat to jawna prowokacja (Obrót głowy o 180*? Lewitujące przedmioty? Nastolatek rozpływający się w powietrzu? No bez jaj. Kto w to uwierzy?) a jedyną paranormalną rzeczą w całej historyjce jest to, że moderator poprawił wulgaryzmy a nie zamknął tematu. Myślałam, że prowokacje są na tym forum zabronione...
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych