Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nawiedzone miejsca w Piotrkowie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

Szubi.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy są jakieś ciekawe,nawiedzone miejsca w Piotrkowie Trybunalskim? Bardzo chętnie chciałbym obadać takie miejsca bo są na wyciągnięcie ręki a nie jadę w tym roku na wakacje więc w tym roku zostaje i szukam takich miejsc jednakże bez skutku.Może wy znacie jakieś miejsca? :)

Użytkownik Szubi edytował ten post 19.04.2012 - 17:43

• 0

zabusia3.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja osobiście nie znam, ale proponuje zajrzeć w google, a na_pewno coś znajdziesz o ile są nawiedzone miejsca w Piotrkowie :)

Edycja: Dziki Kurak

Dołączona grafika

Na razie tylko upomnienie celem zasygnalizowania, że musisz koniecznie zwrócić uwagę na ortografię oraz interpunkcję. Jeśli masz z tym problemy, skorzystaj z modułu sprawdzania pisowni będącego integralnym składnikiem każdej współczesnej przeglądarki.

Edit: Bardzo przepraszam za ortografie, pisałam na biegu i korzystałam z modułu sygnalizowania błędów, niestety zastrajkował i nie pokazał żadnego błędu.

Użytkownik zabusia3 edytował ten post 20.04.2012 - 22:51

• 0

Darkroth.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niestety nie mam pojęcia jak sprawa wygląda w Piotrkowie, byłem tam tylko przejazdem, za to w Tomaszowie i okolicach który leży bardzo blisko jest wiele klimatycznych miejsc (niestety z kategorii opuszczone a nie nawiedzone) mam na myśli poniemieckie bunkry, zakłady chemiczne, przepompownię wody itp.

Użytkownik Darkroth edytował ten post 19.04.2012 - 19:47

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych