Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jedi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

Jedi.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzień Dobry w jakże słoneczny dzień!
Mam na imię Rafał, lat 17 (14 listopada urodzinki). Aktualnie mieszkam w Legnicy, choć za rok najprawdopodobniej zmienię miejsce zamieszkania ze względu edukacyjnych. Aktualnie uczę się w liceum, później może studia związane z kierunkiem informatycznym lub coś związanego z geografią. Interesuję się informatyką szeroko pojętą (nie będę rozdrabniać tego na szczególiki, ale jeżeli ktoś zechcę to mogę rozpisać). Lubię oglądać filmy (wyznaję teorię że każdy film ma coś w sobie szczególnego i nie lubię wyłączać po 15 minutach). Słucham także muzyki, mało powiedziane że słucham! Wszędzie jest ze mną muzyka. Ulubionego gatunku nie mam, słucham wszystkiego. Rozpoczynając od rocku, a kończąc na reggae czy hip hopie. Oprócz tego lubię oglądać mecze (prawie jak każdy chłop na Ziemi). Ulubioną drużyną od urodzenia jest Real Madrid i nie jestem z pokroju tych którzy mówią &%*#( Barcę. Szanuję i podziwiam "wroga", w szczególności bardzo spodobało mi się muzeum które jest na stadionie Barcelony.
Na forum paranormalne zaglądam już bardzo długo jako gość i jakoś nigdy nie miałem potrzeby pisania.
Jak macie jakieś pytania to śmiało pytajcie, jeszcze nie gryzę! :)

ptaq.
  • Tematów: 6
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Witaj na forum rycerzu Jedi :) ja mam do Ciebie pytanie, jeśli mogę. Jesteś sceptykiem czy wierzącym? I jeśli to drugie to w jakie zjawiska wierzysz, czego juz próbowałeś no i co Cie na to forum przywiodło? :)

May the Force be with you!

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Dołączona grafikaAjlowju Jedi.

Mam pytanie na czasie.Ciekawi mnie, czy masz swą kobietę i za co ją lubisz?

...żart, więc się nie obruszaj.Muszę tak, bo tu ponuraki straszą.Tak na powagę, to spodobało mnie się twe stwierdzenie na temat filmów.Mam podobne zdanie, tylko nie zgadzam się z tym, że absolutnie każdy film coś musi wnieś.

Jeśli o futbol chodzi, to nie radzę źle o KKS Lech, ale zachwalać możesz do woli :mrgreen:

Witaj i proszę nie klnij, to forum to nie budowa a kurak mod jest strasznie na tym punkcie wrażliwa
...za co ją tak lubię:mrgreen:

Jedi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie zapomniałem wyjaśnić z moim nickiem, dlaczego właśnie Jedi. Nie jestem żadnym wielbicielem Gwiezdnych Wojen. Ba! Nawet nigdy ich nie oglądałem kiedy mnie tak kolega nazwał w I klasie liceum po jednym z pierwszych wf ;) Później dopiero obejrzałem wszystkie filmy. I tak już jakoś zostało dla znajomych ze szkoły. W internecie używam innego nicku ale był już zajęty.

@ptaq, nie jestem sceptykiem, nie ograniczam swojego mózgu. Myślę że wszystko może się zdarzyć i wszystko można spróbować. Próbowałem OOBE, LD, różnego rodzaju dossery. OOBE nigdy mi się nie udało, ale nie poddaje się. LD udało mi się (o ile można tak powiedzieć) 5 razy. Ostatniej nocy udało mi się na chwilę. Choć kiedy zwątpiłem czy to aby na pewno sen (chciałem wykonać test) to czar prysł i się obudziłem. Na forum przywiodła mnie czysta ciekawość, może poznam coś czego przeciętny człowiek nie potrafi dostrzec?

@Pan Maylo, nie mam jeszcze kobiety ale czekam na tą wyjątkową, niepowtarzalną gdzie za 30 lat będę mógł powiedzieć "że minęło tyle lat, a jeszcze jej nie rozgryzłem". Nie mogę sobie przypomnieć z jakiego filmu ten cytat (no trochę pewnie przekręciłem cytat ale o takim znaczeniu miał być). Musiałbym w wolnej chwili poszukać. Co do futbolu, to lubię oglądać Lecha. Miło wspominam jego poprzedni sezon. Miałem zamiar wpaść na mecz jednych z pierwszych kolejek tego roku jak byłem u rodziny w Swarzędzu (przedmieście Poznania). Jednak korki spowodowane imprezą z Red Bulla całkowicie mi odwidziały wjazd do Poznania. Na co dzień nie przeklinam i tutaj również nie mam zamiaru, jestem na ogół człowiekiem cichym i spokojnym.

Taki malutki edit na sam koniec. Ładna pani panie Maylo. Choć w nie moim stylu ;)

Użytkownik Jedi edytował ten post 19.04.2012 - 20:33

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

czekam na tą wyjątkową, niepowtarzalną gdzie za 30 lat będę mógł powiedzieć "że minęło tyle lat, a jeszcze jej nie rozgryzłem

O chłopie, zaczekasz się na śmierć.

Jedi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to będzie mały problem ale myślę że tak ciężko nie będzie, mam już jedną na oku :)

Mr Minio.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.

Podaj kilka tytułów ulubionych filmów.

Jedi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm... trudno mi określić takie ulubione. Wszystkie które mi się podobały mam ocenione na moim profilu na Filmwebie: http://www.filmweb.pl/user/Rafik14/
Parę filmów ma zbyt niską ocenę, ponieważ czasami przesłanie zrozumiałem za drugim razem. Np. taki film Wszystko za życie oceniłem kiedyś na 6, teraz spokojnie zasługiwałby na ocenę 9.

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cześć małolacie ^^,

No to będzie mały problem ale myślę że tak ciężko nie będzie, mam już jedną na oku :)

Taka postawa niesie ze sobą poważne w konsekwencjach zagrożenia.
Nie mam na uwadze wyżej przywołane tylko wydatki związane z okulistą, czy zegarkiem.

Użytkownik Aidil edytował ten post 20.04.2012 - 09:15

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chodziło raczej o "rozgryzienie"...

Witaj 

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Chodziło raczej o "rozgryzienie"...

Witaj

Jak rozgryzie będzie przeżuwał ... i ... zabraknie czasu na rozkminianie ^^,

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przywitanie kolesia i tyle odpowiedzi? :mrgreen:

Zwykle było to zarezerwowane dla dziewczyn które dawały "swoje" zdjęcia w avatarach. ;)

Jedi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@mylo, kiedyś swoją fotkę wrzucę do avatara ;) Jak ktoś jest niecierpliwy to ma fotkę moją na filmwebie (link parę postów wyżej), ale ostrzegam fotka pochodzi sprzed jakiś 2-3 lat :)

xSzyneKx.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O! Witam mieszkańca mojego miasta :). Tylko jedno mnie trapi - czy wszyscy musicie się 'jarać' tymi klubami? Co w tym widzicie? Nie macie o czym gadać normalnie? Aktualne rozmowy osób w mojej szkole wyglądają tak -
barca to mój wróg
idę zrobić sobie łuk
(wymyślone na szybko)

Dla mnie to zwykła manipulacja. Robią z tego show, maszynkę do pieniędzy. Rozumiem, że to przyjemność pograć sobie na boisku ze znajomymi (bo sam grałem i czasem przychodzę pokopać sobie chwilkę), ale to co robią z tymi ludźmi to śmieszne. Osoby w młodym wieku, które się oddają takim sportom po prostu tracą życie. Nic wartościowego z tego nie wyniosą a jedynie się będą denerwować na kolegów i to, że im nie są 'najlepsi, bla bla'.

Użytkownik xSzyneKx edytował ten post 01.05.2012 - 23:31

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych