Mam na imię Rafał, lat 17 (14 listopada urodzinki). Aktualnie mieszkam w Legnicy, choć za rok najprawdopodobniej zmienię miejsce zamieszkania ze względu edukacyjnych. Aktualnie uczę się w liceum, później może studia związane z kierunkiem informatycznym lub coś związanego z geografią. Interesuję się informatyką szeroko pojętą (nie będę rozdrabniać tego na szczególiki, ale jeżeli ktoś zechcę to mogę rozpisać). Lubię oglądać filmy (wyznaję teorię że każdy film ma coś w sobie szczególnego i nie lubię wyłączać po 15 minutach). Słucham także muzyki, mało powiedziane że słucham! Wszędzie jest ze mną muzyka. Ulubionego gatunku nie mam, słucham wszystkiego. Rozpoczynając od rocku, a kończąc na reggae czy hip hopie. Oprócz tego lubię oglądać mecze (prawie jak każdy chłop na Ziemi). Ulubioną drużyną od urodzenia jest Real Madrid i nie jestem z pokroju tych którzy mówią &%*#( Barcę. Szanuję i podziwiam "wroga", w szczególności bardzo spodobało mi się muzeum które jest na stadionie Barcelony.
Na forum paranormalne zaglądam już bardzo długo jako gość i jakoś nigdy nie miałem potrzeby pisania.
Jak macie jakieś pytania to śmiało pytajcie, jeszcze nie gryzę!