Skocz do zawartości

Zdjęcie

Doświadczenie

• Please log in to reply
3 replies to this topic

unit61.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiedziałam gdzie umieścić ten temat,postanowiłam tutaj żeby nie zaśmiecać forum.
Zastanawiam się nad pewnym doświadczeniem,którego nie potrafię w żaden sposób wytłumaczyć.Ani racjonalnie ani irracjonalnie.Byłam w kierunku działania adrenaliny albo pod wpływem hiperwentylacji cała energia skupiała się na jednym punkcie a więc.
Do tego potrzeba conajmniej 4 osób.Jedna z nich siada na krześle.Trzy pozostałe stoją wokół niej i biorą 20 głębokich wdechów i wydechów po czym jeden palec kładą na spód krzesła i podnoszą jej bez odczuwania ciężaru na wysoką wysokość.
Czy ktoś z was kiedykolwiek o tym słyszał? Wiele razy robiliśmy ze znajomymi i nie potrafimy za nic w świecie tego rozgryźć o co tu chodzi czy to jakieś prawa fizyki czy cholera wie co.A na nurtujące pytania przydałaby się odpowiedź ;)
Co o tym sądzicie?

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wiele razy robiliśmy ze znajomymi i nie potrafimy za nic w świecie tego rozgryźć o co tu chodzi czy to jakieś prawa fizyki czy cholera wie co.A na nurtujące pytania przydałaby się odpowiedź ;)
Co o tym sądzicie?

Sądzimy, że fajnie byłoby zobaczyć jakieś zdjęcia, albo jeszcze lepiej - nagrania :)

666.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

zabrzmi to prostacko, ale nie wiem, jak to zrozumiec - 3 palce położone na spód krzesła dają rzekomo paranormalną siłę 3 osób? jezeli to prawda, to b. duzo mozna by było znaleść o tym na tym forum, a chodź jestem jego stricte użytkownikiem od ok. 2007 roku, nic takiego nie znalazlem

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nigdy o tym nie słyszeliście? To jest imprezowa zabawa stara jak świat. Na youtube można znaleźć filmiki pokazujące ten ,,trik". Nazywa się to ,,lekki jak piórko sztywny jak deska". Na wikipedii jest opis tej zabawy http://en.wikipedia....tiff_as_a_board

Zwyczajnie ciężar zostaje rozłożony na 4 osoby. To sprawia, że podniesienie człowieka nie jest takie trudne.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych