Napisano 01.04.2012 - 14:01
Napisano 01.04.2012 - 14:22
Napisano 01.04.2012 - 16:12
Napisano 04.04.2012 - 18:43
Niestety nie udało mi się znaleźć jej polskiej wersji, ale jak ktoś się postara to zdoła ją jeszcze złapać w tv bo pewnie będzie lecieć do wielkanocy.
Ogólnie przesłanie jest takie, że mają zabawki- UFO, które żyją w podziemiach w tubach energetycznych i należy je uwolnić, po czym dokarmiać energią. Na końcu mówi się o tym, że nadchodzi inwazja obcych i nie możesz bez nich żyć.
Jeszcze raz- byłam głęboko tym poruszona, szczególnie że dosłownie pięć minut po przeczytaniu tematu reklama wyświetliła mi się w tv.
Napisano 04.04.2012 - 18:48
A ja polecam nie czytać takich tematów, jeśli nie wie się, czym jest prowokacja.Polecam valium albo relanium by ukoić poruszenie, ewentualnie odrobinę zdrowego rozsądku na co dzień by nie dać się zwariować i może jeszcze kilka lekcji angielskiego by nie denerwować się bez potrzeby...
Napisano 04.04.2012 - 19:08
A ja polecam nie czytać takich tematów, jeśli nie wie się, czym jest prowokacja.Polecam valium albo relanium by ukoić poruszenie, ewentualnie odrobinę zdrowego rozsądku na co dzień by nie dać się zwariować i może jeszcze kilka lekcji angielskiego by nie denerwować się bez potrzeby...
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych