Skocz do zawartości

Zdjęcie

Creepypasta o Lalkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
27 odpowiedzi w tym temacie

'Nopack'.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzisiaj zalogowałam się z ciekawości. Zrobiłam kilka screenów z ich 'zabawy':
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zdziwiła mnie jedna rzecz. W poprzednim screenie, który wstawił użytkownik Dragwen, lalka Marysia 'atakowała' innych, natomiast w screenach, które zrobiłam ja, widać, że wszystkie osoby z poprzedniego screenu 'atakują' Marysie. Czyżby zemsta? ;>
  • 0

Tyr.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, oni są w miarę normalni, ale chcieli widocznie potrollować trolla ^^
  • 0

Tyr.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, oni są w miarę normalni, ale chcieli widocznie potrollować trolla ^^
  • 0

V0ID.
  • Tematów: 0
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

dlaczego ten czat jest u wszystkich czarny a u mnie bialy?
PS. no chratka dostała questa. ma zabić słowami Rudą.
  • 0

the vampire.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

To normalny czat, zalogowałam się pod nickiem Mikado i zapytałam się, dlaczego często rozmawiają o śmierci itp. nie uzyskałam konkretnej odpowiedzi, ale macie screena:
Dołączona grafika

Ogółem, jak dla mnie to normalna młodzież, nie ma co aż tak brać to na serio ;)

Użytkownik the vampire edytował ten post 13.05.2012 - 18:13

• 0

Chratka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziękuje że jestem aż taka sławna.
Teraz pytanie kto założy mi fan club na nk lub fb. :rotfl:
A co do misji to moja słodka tajemnica kogo dotyczy. Tylko moja i lalek 8)
A co do trolowania to fajna zabawa jak się wściekała, nawet znak krzyża maryśa odmówiła :lol

• -3

liberta.dv.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Łu
Ależ się zląkłem, dziś nie zasnę.
Chratko - okrutna lalo!
Zlituj się!!!

Użytkownik liberta.dv edytował ten post 13.05.2012 - 18:20

• 0

Lert.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kocham wasze zainteresowanie <33333
Kocham was wszystkich moje laleczki <3333
I moje dzieci <33333
Uwierzcie w moc Pana! <333333
Jeżeli po dwóch groźbach dzieci Pana przeżyję to będzie cudem, więc go oczekujcie <33333

Laleczka przesłała filmik. "Tutaj znajduje się wiele tego, co próbuję wam przekazać", tak stwierdziła

Użytkownik Lert edytował ten post 13.05.2012 - 18:57

• -1

Dragwen.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czat jak czat.
Trzeba było o lalki zapytać.
W sumie... zrobię to teraz, zapytam o lalki.
Ciekawe, co odpowiedzą. Zaskrinuje.
--------------------------------------------------------
Raport z akcji wywiadowczej 'Lalka' Bolesława Prusa. :

Zalogowałem się na czat pod nickiem 'Lalcurse' (Każdy załapie, o co chodziło z nickiem ;) )
Oto, informacje od czatowiczów, jakie udało mi się zdobyć.

Podpunkty oznaczone numerami odnoszą się do cyfr widocznych na obrazku.

Prawdopodobnie dość duża ilość czatowiczów spotkała kiedyś lalki/słyszała o nich. Świadczy o tym to, że w około trzech na cztery pokoje dostałem jakiekolwiek informacje, najczęściej takie, które znamy.
1. Wchodząc do jednego z pokoi i zjeżdżając na sam dół wiadomości, natknąłem się na link do tego tematu. 'Lalki' cieszą się więc pewnie dość dużym zainteresowaniem - wiele ludzi prawdopodobnie o nie pyta - więc wielu też o nich rozmawia. 'Lalki' przynoszą też 'korzyści' dla 'nawiedzonego' czatu, ponieważ staje się ciut bardziej popularny.
2. Niektórzy (najprawdopodobniej średnia wieku tych ludzi wynosi 11-12 lat) podają się za 'lalki' w celu rozrywkowym, a raczej trollowania. 'Lalki' o jakich my mówimy, nie robią błędów ortograficznych - a raczej ja nigdy się z takowymi nie spotkałem na waszych skrinach i moim 'dopadnięciu'.
Lalki były tam też dzisiaj, jak już wiemy.
3. Jak wiele osób tutaj zgaduje, Lalki są po prostu trollami. Nawet jeśli - jest to ciekawa sprawa.
4. Dowiadujemy się, iż Lalki były tam też o godzinie piętnastej. Informacja ta może i nam się nie przydać, jednak Lalki mogą pojawiać się o podobnych porach, i jeśli mamy czas, możemy ich wtedy wypatrywać.
5. Wiele ludzi odnosi się do Lalek jako do zabawnej atrakcji na czacie. Właściwie, jest to czat Durarara, więc to trochę ciekawy zbieg okoliczności (lub nie - taka opcja też jest możliwa.)
6. Lalki mogą wyszukiwać osoby nieprzypadkowo - dowiadujemy się, iż czasami wchodzą tylko na chwilę do pokoju, by przejrzeć użytkowników, a później opuszczają go w dalszym poszukiwaniu. Nie ma to jednak zbytniego sensu, ponieważ na stronie 'głównej' czatu widoczne są osoby przebywające w pokoju. Może w tym jest jakiś ukryty cel, a może nie - na razie tego nie wiemy.
7. Nicki typu 'Agatka', 'Zuzia' lub 'Emilka' nie są regułą - lub inne nicki przybierają jedynie dzieci podszywające się za Lalki dla zabawy.
8. Spotkałem na czacie też Chratke - 'Główną' ofiarę Lalek, od której prawdopodobnie się zaczęło na tym czacie. Nie wiadomo, dlaczego one ją sobie upatrzyły. Oczywiście, creepypasta nie jest prawdziwa, a jest utworzona na podstawie 'Lalek', co chyba jest jasne, więc nikt nie umiera od tego, że Lalki zaczną do niego pisać.

Oto obrazek:

Dołączona grafika

Wychodzi to jak jakaś zabawa w L'a. Ciekawe tylko, kto jest Kirą.
  • 2

Cold Ethyl.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Użytkownik LittleSister edytował ten post 14.05.2012 - 06:28

• 2

Wieniawa.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest już temat o pastach, więc chyba nie ma po co zakładać nowego.
Ja mogę zacząć pisać głupoty każdy post z mrocznym podtekstem i porobię reklamę forum, jednocześnie strasząc dzieci :D
  • 1

申申申.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O, widze ze nasz czat drrr jest tu az tak popularny. Wiec i ja cos dodam na ten temat. Lalki to tylko zwykla zabawa paru osob ktorym sie nudzi i chca potrollowac, nie sa zadna dzialalnoscia. Mowie, bo znam jedna osobe ktora, mozna powiedziec, wprowadzila to, to sa normalni ludzie. -.-

A teraz bardziej offtopujac, czy 'the vamipie', za przeproszeniem, ma k**wa pozwolenie na wstawianie screenow ze mna na takie forum? Nie zycze sobie aby moje posty z czatu byly tu widoczne. Masz szczescie ze nie pisalem nic prywatnego w tej rozmowie.
  • -2

the vampire.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

@up, kurde, nie wiedziałam, że to będzie dla ciebie aż tak istotne, po prostu z rozpędu dałam cały screen, przepraszam za to. Teraz po czasie, nie da rady już chyba tego edytować.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych