Skocz do zawartości

Zdjęcie

Babcia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

Beron.
  • Tematów: 4
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Gdy miałem 6 lat moja mama poznała mojego ojczyma i po jakimś casie zameszkaliśmy u niego niestety nie poznałęm jego mamy (mojej babci świętej pamięci). Gdy nadszedł dzień moich 7 urodzin ojczym wyprawił mi wlspaniałe urodziny i gdy się skończyły ja się położyłem w łóżku i oglądałem tv było gdzieś tak koło 21 gdy zobaczyłem jakąś postać wychodziącom z balkonu popatrzyłęm na nią i z krzykiem uciekłem do mamy i taty (ojczyma) do pokoju i tam powiedziałęm kogo zobaczyłęm oppisałęm tą postać z wszystkimi szczegółami. Gdy tata to usłyszał przeraził się zaniemówił na chwile i powiedział że widziałem jego matke. Nigdy nie widiałęm jego mamy na żywo ani na zdjęciach a opisałęm ja bardzo dosłownie. Od tamtej pory co jakiś czas widuję ją jak stoi nad moim i mojej siostry łóżkiem i patrzy się na nas z zdumieniem.
  • -5

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Synku, masz ten temat z krepipastami i tam wklejaj te historyjki, bo jedynie uczestnicy tamtego tematu się takim czymś jarają. Reszta forumowiczów ma tego typu bzdury wymyślane na szybko głęboko w nosie.
  • 0

Arszenik.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z pośród Twoich historii, ta mi się wydaje najbardziej prawdopodobna. Lecz przez resztę Twoich historii, nie wiem czy Ci wierzyć. Ale napisze jedno, Ty to masz EKSTREMALNIE PARANORMALNE ŻYCIE. A i jak pisałem w innym Twoim temacie, przestań gubić litery.
  • 0

Beron.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

To nie jest wymyślane na szybko ja pisze samą prawde ale jak chcecie to wymyśle wam coś na szybkiego. I owszeem mam paranormalne życie bo moja babcia była potyomkiem kobiet zatrzymanych i oskarżonych o uprawianie carów z salem.
  • 0

Arszenik.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ty na serio tak, czy jaja sobie robisz? Ty jesteś jakimś tajnym organizatorem różnych dyskusji na forum?

Jest coś na temat Twojej babci w internecie?
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Niesamowite, co za życie, babcia czarownica, znikające domy, normalnie lepiej niż w serialu "z archiwum X"
  • 0

Beron.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Nie nie jestem żadnym organizatorem forum i o mojej babci nic nie ma w internecie szukałęm ale nie znalałęm. I niestety los mnie takim życiem obdarował i nie zmienie tego ale trzeba umieć korzystać z takiego życia. NIe wszyscy takie mają i nie wszyscy doświadcają takich rzeczy.
  • -1

spect.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niedługo okaże się, że twoje życie to sen. Blok widmo, babcia widmo, a już wkrótce nowe przygody Berona - telewizor widmo.
  • 2

JakubJ152.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niedługo okaże się, że twoje życie to sen. Blok widmo, babcia widmo, a już wkrótce nowe przygody Berona - telewizor widmo.

Nie zapominaj o koleżance widmo.

Beron wychodzi ,że nikt Ci tu nie wierzy(już).
  • 1

Beron.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Nie w wszystko człowiek jest w stanie uwierzyć ponieważ blokują go własne synapsy muzgowe i tendencja do twierdzeń arcy naukowych po za tym wiara jest to nie moznosc zobaczenia. Wieć eby w coś uwieryć musisz to przeżyć
  • -1

Omega.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wieć eby w coś uwieryć musisz to przeżyć

Twoje posty niezmiernie poprawiają mi humor. Jednakże wciąż czekam na Twoją historyjkę pt. "ortografia - widmo".
  • 4

Lucius.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To kaczor Duffy uciekł z komiksu.
  • 0

ptaq.
  • Tematów: 6
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Przepraszam Beron że to napiszę, ale czuję że muszę - to co Ty aktualnie na tym forum robisz to zwykły trolling. Nie, przepraszam, nie zwykły, trollujesz kompleksowo że tak to ujmę :) Zakładasz miliard tematów, każde o wątpliwej wiarygodności, piszesz niepoprawnie ortograficznie i niestarannie. Ale jedno muszę przyznać - niektóre Twoje posty nawet mnie śmieszą (po przeczytaniu o babci z salem mało nie spadłem z krzesła) :)

Jeśli mogę Ci doradzić - nie wiem ile masz lat, ale weź zajmij się edukacją, żebyś mógł w przyszłości zrobić coś dla tego kraju i być mądrym wyborcą, bo jak widzę dzisiejszą młodzież to przestaje mnie dziwić obecna sytuacja w Polsce i bezczelność polityków.

EDYTA1: Podsumuję jednym obrazkiem:

Dołączona grafika

EDYTA2: Gdzie są modzi gdy są potrzebni?

Użytkownik ptaq edytował ten post 18.03.2012 - 19:31

• 2

SRardom.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Człowieku zanim zaczniesz cokolwiek pisać na forum (prawdę czy nie) to zapoznaj się ze słownikiem ortograficznym, bo w każdym twoim poście aż roi się od błędów. Rozumiem każdemu może się zdarzyć, ale nie aż na taką skale, jesteś dysortografikiem (dobra nazwa?)? w przeglądarce masz słownik, wciśnij czasem prawy przycisk myszy jak słowo dziwnym i paranormalnym trafem podświetli się na czerwono
"Synapsy mUzgowe" ?? twoje widać blokują coś jeszcze

Gdzie są ludzie odpowiedzialni za forum?

Co do tematu, chyba zgodzę się z pozostałymi bo patrząc na twoje wypociny ciężko mi uwierzyć w to

@Ptaq obrazek idealnie pasuję do tego tematu

Edit
Może weźcie zablokujcie mu konto i IP żeby chłopak od tych głupot faktycznie nie zwariował bo bądź co bądź szkoda go

Użytkownik SRardom edytował ten post 18.03.2012 - 20:16

• 0

Jooe.
  • Tematów: 32
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"[...] Od tamtej pory co
jakiś czas widuję ją jak stoi nad
moim i mojej siostry łóżkiem i
patrzy się na nas z zdumieniem. "

A wtedy się budzisz z bólem głowy i wielkim kacem... Mówiąc do siebie: po co ja jeszcze to zioło paliłem...

Historia ciekawa do połowy... Z tymi regularnymi odwiedzinami Ś.P Mamy Taty już przesadzone... Zmien to jakoś i bardzo ciekawa historia

Użytkownik Jooe edytował ten post 19.03.2012 - 15:57

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych