Skocz do zawartości

Zdjęcie

Makson

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

Makson.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich serdecznie. Jako, że w sumie jestem na tym forum już od ponad roku i jest to jedyne forum, na którym jestem w jaki kolwiek sposób aktywny, postanowiłem się przedstawić :).
Tak więc... nazywam się Łukasz, mieszkam w Sochaczewie i jestem po prostu zwykłym, szarym, młodym człowiekiem jakich pełno. Studiuję, pracuję, realizuje się w możliwy dla mnie sposób w moich zainteresowaniach. Co by tu o sobie napisać...kiedyś byłem osobą bardzo czynną fizycznie. Trenowałem sztuki walki, chodziłem na siłownię, grałem w piłkę ze znajomymi. Dzisiaj jedyny sport jaki uprawiam to surfing. Oczywiście tylko i wyłącznie po internecie, fale morskie nie wchodzą w rachubę. Wolę zbiorniki słodkowodne. Zainteresowania...jak to w przypadku większości osób, mam ich kilka. Jak to w przypadku osób dojrzewających, na przestrzeni lat pewne zanikały, przybywały nowe, inne są jak do tej pory stałe. Do tych niezmiennych należą komputery (nie informatyka) oraz piłka nożna i związany z nią tak zwany ruch Ultras. Swego czasu prowadziłem doping dla kibiców miejscowego Orkana, jeździłem kilka lat na mecze Legii. Od pewnego czasu jestem kibicem bardziej sprzed telewizora, jednak mam zamiar powrócić do tego bardziej aktywnego trybu, który zresztą jak w przypadku wszelakiego sportu został w mojej perspektywie "zniszczony" przez kontuzję kolana, która wyłączyła mnie ze sportu na kilka lat (czas oczekiwania na rekonstrukcję wiązadeł + czas pooperacyjny) oraz przez świętą roślinkę, która w połączeniu z niemożnością sportową zakorzeniła we mnie lenia :D. Kiedyś długo interesowałem się architekturą i urbanistyką jednak zainteresowanie to przepadło na rzecz kwestii nieznanych, w szczególności tych pozaziemskich, dotyczących nieznanego nam wszechświata. Jak trafiłem na to forum? Fakt faktem zarejestrowałem się stosunkowo niedawno, jednak forum to znane jest mi już ładne kilka lat. Zaczęło się od Chupacabry :D. Kiedyś ktoś mnie zainteresował tym tematem a ja w trakcie przeszukiwania internetu natrafiłem na Paranormalne.pl gdzie jeszcze wtedy był inny podział tego forum i istniał osobny dział dla Krypotzoologii. Zaczęły mnie intrygować te wszystkie nieznane żyjątka i w sumie na forum czytywałem tylko jeden dział. Po jakimś czasie mi się odwiedziło i powróciłem tu po paru latach ale już z innego względu...ogromnej chęci poszerzania świadomości. Przez pierwsze dwa, może trzy miesiące czytałem tylko posty. Zarejestrowałem się tylko dlatego, żeby tak naprawdę napisać jeden post na temat katastrofy UFO w Gdynii na który posiadałem nieoficjalne i niesprawdzone informację ale w które po prostu jakoś wierzyłem i wierzę do tej pory na takiej samej zasadzie jak ludzie wierzą świadkom angażującym się w Disclosure Project. Miał być jeden post, jest ich więcej i więcej będzie zapewne. Wszystko to za sprawą powoli następującej, jednak diametralnej zmiany, która to sprawiła, że dziś nie rozglądam się na boki w celu obserwacji efektów pracy człowieka ale spoglądam w niebo i to niemalże co kilka minut na minutkę...a że obserwacje te przyniosły już kilka razy efekt, nie zaprzestanę tego robić. Opisałem jeden (i za razem pierwszy) przypadek jednak stwierdziłem z czasem, że nie miało to w sumie głębszego sensu bez żadnego dowodu. A, że o dowód trudno bo nie jestem osobą idącą z duchem techniki i mój telefon zdjęcia robi tragiczne. Aparatu cyfrowego nie noszę, ale też w sumie nadaje się do robienia co najwyżej zdjęć ludziom oraz wszystkiemu co w miarę blisko i nie porusza się. Stary aparacik kupiony w celu fotografowania architektury na rzesz forum Skyscrapercity. Ostatnie dwa lata mojego życia przyniosły we mnie nieoczekiwane zmiany, które spadły wręcz jak przysłowiowy "grom z jasnego nieba". Zacząłem patrzeć na świat zupełnie z innej perspektywy. Nie jak na świat, mój świat, który jest całym moim światem. Dzisiaj patrzę na to samo i widzę już nie całość a jedynie kroplę w niewyobrażalnie wielkim i niezbadanym oceanie, który wiem, że jeszcze nie raz nas wszystkich zaskoczy. A ja chcę badać ten ocean kropelka po kropelce. To tyle. Chyba trochę za dużo się rozpisałem, nie uważacie ?:D Ale taki już jestem, jak zaczynam długo mogę nie kończyć. Jeśli macie jakieś pytania, walcie śmiało w tym temacie. Na każde chętnie odpowiem. Pozdrawiam wszystkich i pamiętajcie...grunt to świadomość i otwarty umysł :)

Mr Minio.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witaj. Jakiej muzyki słuchasz i czy lubisz oglądać filmy(jak tak to jakie)?

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Witaj

Makson.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Witaj. Jakiej muzyki słuchasz i czy lubisz oglądać filmy(jak tak to jakie)?

Ja szczerze powiedziawszy różnej muzyki słucham, ale tak przede wszystkim hardstyle, hip-hop, różnego rodzaju rock i reagge :)

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Witaj'

Jesteś tym szarakiem ?

"Co by tu o sobie napisać.. Tak więc... nazywam się Łukasz, mieszkam w Sochaczewie i jestem po prostu zwykłym, szarym, młodym ... kiedyś byłem osobą bardzo czynną fizycznie. Trenowałem sztuki "

Użytkownik Aidil edytował ten post 09.03.2012 - 20:48

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Witaj szaraku - kolorów życzę ;)

Makson.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak, jestem szarakiem, jednak dla niepoznaki przyjąłem ludzką postać :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych