Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tyr

• Please log in to reply
9 replies to this topic

Tyr.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. W internecie używam nicków Tyr, albo Narik. W rzeczywistości jestem po prostu Maciek.

Jestem 14 letnim gówniarzem, który wasze forum już trochę odwiedza - zaczęło się od creepypast, a później odkryłem jeszcze więcej ciekawych wątków, więc założyłem konto. Mam nadzieję, że trochę u was pobędę.

Jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś o mnie (wiem, że nie chcecie, ale co tam) powiem, że interesuję się muzyką (polski punk rock), anime i mangą (texhnolyze i phantom:requiem of the phantom to moje ulubione serie), ale także szeroko pojętą fantastyką i rpg. No i śpiewaniem, ale to mi nie wychodzi ^^

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Witaj

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kolejny paściarz. Niedługo po wejściu na forum będą tylko nowe posty w pastach, a reszta tematów wymrze.

Tyr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania bardzo nisko. Napisałem, że zaczęło się od past. I nie przestanę ich czytać, nawet kilka wrzucę, ale nie tylko pasty są ciekawe! Przecież napisałem, że odkryłem jeszcze wiele ciekawych wątków, które mam nadzieję, uda mi się rozwinąć i dodać do każdego coś od siebie.

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Osiem minut temu napisałeś, a już wszyscy dali do zrozumienia, że nie jesteś gówniarzu mile tu widziany.

Ładny awek masz, reszta mnie nie interesuje, jeśli będziesz musiał coś napisać, to przed wysłaniem przeczytaj swą wypowiedź raz jeszcze i wyłącznie po cichu to rób.Następnie się przeżegnaj i zalej mądrzejszych swym bełkotem!

Do mnie musisz pisać przez Pan, resztę traktuj jak zechcesz.

....żartowałem....Witaj Maciek :mrgreen:

Tyr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uh, twój post odniósł sukces. Już pomyślałem : ,,co za burak", a ty tak ze mnie żartujesz! Wstydziłbyś się :)

ultimate.

Animam debeo !

• Tematów: 46
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kolejny paściarz. Niedługo po wejściu na forum będą tylko nowe posty w pastach, a reszta tematów wymrze.

może i tak... ale pod każdym twój post na temat że to bujda ;-)

Cześć Maciek !

Draggy.
  • Tematów: 7
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witaj. ;) Może coś o ulubionych zespołach?

Axote.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Masz w avatarze jedną z fajniejszych postaci, z jednej z najlepszych gier jakie kiedykolwiek wyszły. Nieźle. ;) I witam na forum!

Tyr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Axote - Podzielam twoje zdanie. Nie ufaj czaszce.

Ulubione zespoły - Popularne i zapałki, Kalesony boga wojny, Defekt muzgó, siekiera, moskwa, zakon żebrzących i zielone żabki. Chociaż nie tylko ich słucham. Lubię niektóre utwory RAC (wiem, że jako fan punku bluźnie), a mianowicie Honoru.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych