Film ten nie był wysyłany do żadnych organizacji, czy fundacji typu 'nautilus' ponieważ wiem że Ci ludzie mają mniejsze pojęcie na ten temat, a także i nauki niż większość userów z tego forum, 'oni' mają się za doktorów/ufologów, ale wierzcie mi, znam tą ekipę i jest to nic innego jak otumaniona sekta, która we wszystkim widzi 'paranormal' bez prób rozwikłania naukowo zagadki, tak tylko chciałem sprostować, także wolę się nim podzielić na tym forum.
Film ten jest w oryginalnej wersji, beż żadnych fotomontarzy, chyba nawet też na karcie pamięci, jakość w HD, po wgraniu na youtube w formacie swf też daję radę.
"Gdzieś na przełomie 2010 i 2011 roku dokonałam tego nagrania aparatem, dopóki oglądałam je na ekraniku aparatu wydawało się normalne, prawie rok przeleżało na karcie, teraz gdy archiwizowałam moje filmiki wgrałam je wszystkie na komputer i obejrzałam na monitorze. Ten filmik po prostu mnie „przytkał" sama nie wiem co o nim myśleć. Mąż mówi że to owad, blisko obiektywu ale ja nie jestem tego pewna, czy to emocje czy naprawdę nagrałam coś niezwykłego?"
Oto Film:
http://www.youtube.com/watch?v=KRF9qk_L4H4
Obiekt pojawia się jak strzała w 3sec, zwalnia po czym zmienia kąt, znika i znów się pojawia. Tak więc panie i panowie, czekam na opinie, spróbujmy rozwiązać tą zagadkę, później w poście napiszę coś od siebie na ten temat, ale najpierw muszę to dokładnie przeanalizować.
Film najlepiej jest powiększyć na max z jakością hd, bo inaczej tego nie widać.