Skocz do zawartości

Zdjęcie

"Widzący inaczej"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Znajoma ma z innego forum podała do wiadomości, że program taki został nagrany.Potraktujcie to jak informację do możliwej dalszej dyskusji.

W programie wystąpią:

Ja wchodziłam jako druga. Najpierw jakieś starsze małżeństwo które trzymalo sie calkiem z boku i nikt z nas z nimi nie rozmawiał [mam na mysli nas zaproszonych] i po nagraniu od razu pojechali,potem ja,po mnie chyba jasnowidz,a po nim babeczka z córka które widzą Dusze Byla jeszcze jedna babeczka, ale nie wystepowała. Bardzo se zdenerwowała przed nagrywaniem,skoczylo jej cisnienie i chyba mieli obawy,ze cos moze jej sie stać. byla tam lekarka,pytala jak sie czujemy,zresztą wszyscy bardzo sie troszczyli i atmosfera byla super:wink:
Bardzo bym chciala, zebym nie zmieniła zdania Dołączona grafika
Po emisji mam zadzwonic do pana redaktora który mial mnie pod opiką i mam mu powiedziec jak odebralam nagranie.

Cytat za Ewa Fortuna

Mój odnośnik!!!

FrogDR.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W necie mozna znalesc opinie jak to ROMOWY W TOKU sa "ustawiane"..... Ciekaw jestem jak z tym odcinkiem....

Cinone.
  • Tematów: 1
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W necie mozna znalesc opinie jak to ROMOWY W TOKU sa "ustawiane"..... Ciekaw jestem jak z tym odcinkiem....

Co rozmów w toku to polecam sławny odcinek - " Po dopalaczach wydawało mi się że jestem muchomorem sromotnikowym" :) A tak na poważnie to od dawna było wiadomo że zatrudniają tam aktorów i manipulują ludźmi oglądającymi ten chłam, podświadomie narzucając im i wyrabiając opinie na dany temat.

Użytkownik Cinone edytował ten post 05.03.2012 - 04:24

#4 Gość_.وعي

Gość_.وعي.

Napisano

Przecież ci ludzie naprawdę istnieją i głoszą swoje poglądy np. Mikołaj Rozbicki, był tam i nie ma nic wspólnego z aktorstwem.

Dołączona grafika

Im się płaci za występ ochłapy rzędu 200-300 zł i zwrot kosztów dojazdu, a nie za gre aktorską. Niewykluczone, że niektóre osoby mogą być podstawione, ale mnie nie dziwi jak ktoś tam przychodzi by gadać, że zdradził pięciokrotnie swoją partnerkę z murzynką lub inne historie z cyklu "mój pierwszy raz odbył się w oborze". Prawie codziennie w swoim życiu spotykam idiotę, więc czemu w telewizji miałoby ich nie być skoro telewizja to medium dla idiotów?

Użytkownik .وعي edytował ten post 05.03.2012 - 07:20

FrogDR.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tzn. z tego co wiem to oczywiscie nie ze 100% wszystkiego co nam drzyzga serfuje to TEATR. Podobno jesli nie znajda do danego tematu wystarczajacej liczby autentycznych postaci to podstawiaja aktorow... Z osob ktore znam to byly tylko jako publika. To mowili ze publika ma g... do gadania,,, te osoby ktore cos mowia to maja mowic to co juz wczesniej ustalone. Oni nie mogli nic powiedziec. I podobne opinie czytalem na necie... Takze zapewne wiele osob tam wystepujacych to autentyki ale rownie duzo to filkcja pod publike byle by tylko ogladalnosc rosla...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych