Skocz do zawarto軼i

Zdj璚ie

Niezwyk造 d德i瘯 w Kijowie i w innych miejscach 鈍iata

• Zaloguj si�, aby doda� odpowied�
619 odpowiedzi w tym temacie

Hologram.
  • Post闚: 735
  • Tematów: 31
  • P貫�:M篹czyzna
Reputacja Bardzo z豉
Reputacja

Napisano

Mischakel

I by這 cos?
  • 0

Koxed.
  • Post闚: 8
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczeg鏊na
Reputacja

Napisano

Ja ogl康a貫m, nic ciekawego nie by這: pokazali mapk� 鈍iata z rozmieszczonymi punktami obserwowania zjawiska, nie zaobserwowano nigdzie w Afryce (dziwne, ale mo瞠 wyst瘼uje to w takich miejscach, gdzie nie ma szans na rejestracj� (鈔odek pustyni lub brak sprz皻u (jakie� plemi� ? :) ))), sugerowano, 瞠 ha豉s pochodzi z j康ra ziemi lub z bombardowania Ziemi przez S這鎍e.
  • 0

Mischakel.

Ataman

• Post闚: 762
  • Tematów: 17
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pozwol� skopiowa� tu to, co odpisa貫m na prywatne zapytanie Holograma (co do tego, co m闚ili na ten temat w Polsacie w Wydarzeniach)

W sumie chyba nic czego nie by這by jeszcze u nas w temacie. 疾 zacz窸o si� od Kijowa i Baku a potem z czasem by這 s造cha� na ca造m 鈍iecie i tylko z Afryki nie ma 瘸dnych nagra�. Wypowiada� si� jaki� go軼iu, w豉軼iwie nie wiem kto to i kim on by� M闚i�, 瞠 naukowcy 陰cz� te odg這sy z j康rem ziemi. M闚ili te�, 瞠 s� teorie, 瞠 to pocz徠ek przebiegunowania ziemi, anielskie tr帳y apokalipsy albo, 瞠 jest to zwi您ane z aktywno軼i� S這鎍a i 瞠 wg niekt鏎ych podobne d德i瘯i s造cha� przy zorzach polarnych (co ma zwi您ek ze S這鎍em oczywi軼ie). Podali kilka mejli od jakich� internaut闚 kt鏎zy m闚ili, 瞠 pewnie cz窷� filmik闚 to 軼iema, ale co� musi by� na rzeczy. Og鏊nie materia� trwa� z 3 czy 4 minuty. Pokazali, 瞠 鈍iatowe media ju� wcze郾iej o tym m闚i造 i 瞠 niekt鏎e rz康y oficjalnie badaj� spraw� (np. Malezja). Pokazali u豉mek jakiego� filmu z Warszawy. A na koniec wspomnieli jeszcze o 21 grudnia 2012 roku i powiedzieli, 瞠 l瘯 ludzi przed ko鎍em 鈍iata pot璕uje t� spraw� i r騜ne teorie spiskowe. Ale og鏊ny wyd德i瘯 sprawy by� taki, 瞠 to powa積a sprawa (tytu� newsa - "TO NIE 涉RT"), 瞠 ca造 鈍iat przecie� nie k豉mie.
  • 0

Hologram.
  • Post闚: 735
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo z豉
Reputacja

Napisano

Tak naprawd� nie wiemy sk康 pochodzi. Moja teori� wydaje si� naiwna i g逝pia, ale wierze 瞠 pod ziemi� mog� byc jakie� obce cywilizacje. Wszystko jest mo磧iwe, ale ja chcia豚ym wojny 鈍iat闚, fajny by bylo xD
  • -4

Creative12.
  • Post闚: 94
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A co my郵icie o tym?

Moje zdanie jest takie: D德i瘯 pobrany z neta i wklejony w filmik.
  • 0

Koxed.
  • Post闚: 8
Reputacja Nieszczeg鏊na
Reputacja

Napisano

Tak naprawd� nie wiemy sk康 pochodzi. Moja teori� wydaje si� naiwna i g逝pia, ale wierze 瞠 pod ziemi� mog� byc jakie� obce cywilizacje. Wszystko jest mo磧iwe, ale ja chcia豚ym wojny 鈍iat闚, fajny by bylo xD

Ta, pewnie trupy na wszystkich cmentarzach komunikuj� si� z 篡wymi.
  • -4

Sippar.
  • Post闚: 25
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam,

podobne informacje jak podaje Mischakel zosta造 wy鈍ietlone w TVN, materia� r闚nie� trwa� kilka minut.
  • 0

Niecodzienny.
  • Post闚: 278
  • Tematów: 9
Reputacja 畝這郾ie niska
Reputacja

Napisano

Je瞠li to ma jaki� zwi您ek z wybuchami na s這鎍u to mo瞠 mi kto� obeznany w fizyce czy innych naukach 軼is造ch o jaki zwi您ek chodzi?
  • 0

Mischakel.

Ataman

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A na TVN te� wczoraj o tym m闚ili czy kiedy?

Ja fizykiem nie jestem, ale jedna z teorii m闚i, 瞠 gdy przy wybuchu na S這鎍u powstaje tzw. Burza s這neczna i cz御teczki przez ni� niesione docieraj� do ziemi a na biegunach wida� wtedy zorze polarne, to towarzysz� temu takie d德i瘯i. Ale zorze polarne znamy ju� do嗆 d逝go, mieszka鎍y k馧 podbiegunowych widuj� je cz瘰to, a jednak nikt do tej pory raczej nie m闚i� nic o tego typu d德i瘯ach.
  • 1

Patrick.
  • Post闚: 135
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Wczorajszy materia� z Polsatu:

Ps. Por闚najcie sobie 1:14 i ten post. Paranormalne pozdrawia redakcj� Polsatu. ;)

U篡tkownik Patrick edytowa� ten post 12.03.2012 - 11:42

• 9

Morningstar.

לוציפר

• Post闚: 412
  • Tematów: 25
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tytu� wulgarny z g鏎y przepraszam
  • -7

#342 Go嗆_Darkheush

Go嗆_Darkheush.

Napisano

Najbardziej mi si� podoba stwierdzenie, ze naukowcy twierdz�, ze TO NORMALNE
瞠 pole elektro(?)magnetyczne, 瞠 jonosfera...
ale czemu powstaj� te d德i瘯i , tego nie wiedz� na 100%

i zgadzam sie z tym co napisa� Mischakel
  • 1

Sippar.
  • Post闚: 25
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przepraszam za wprowadzenie w b陰d wiadomo嗆 kt鏎� mia貫m na my郵i faktycznie by豉 wy鈍ietlona w tv Polsat a nie w TVN.
  • 0

raf35.
  • Post闚: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widze ze zosta貫m zauwa穎ny przez Polsat ,nawet dosta貫m @ od nich zosta貫m poproszony o wywiad przed kamer� hehe
Podzi瘯uje..
  • 3

Mischakel.

Ataman

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ech, oni i tak daj� materia造 tego typu po polityce/katastrofach i zaraz przed sportem - czyli taki jakby czas ciekawostek i 瘸rcik闚. Najmniej powa積y moment telewizyjnych wiadomo軼i. Wzbudzaj� sensacje a i tak nie maj� zamiary dr捫y� tematu.
  • 0

U篡tkownicy przegl康aj帷y ten temat: 0

0 u篡tkownik闚, 0 go軼i oraz 0 u篡tkownik闚 anonimowych