U mnie do嗆 cz瘰to s造cha� podobny
d德i瘯 do tego w pierwszym filmiku, tylko jest jakby d逝窺zy. Ale zawsze go sobie t逝maczy豉m (by� mo瞠 g逝pio w sumie) jakim� wypuszczaniem pary wodnej z komin闚 z elektrowni czy czym� takim, sama nawet nie wiem, nie znam si� na tym. Ale pami皻am, 瞠 kiedy� siedzieli鄉y w szkole na lekcji i us造szeli鄉y straszny ha豉s, trzeba by這 zamkn望 okna i przerwa� lekcje na chwil� i nauczycielka powiedzia豉, 瞠 to wlasnie wypuszczaj� par� z komin闚 (a przynajmniej ja to tak zapami皻a豉m). No ale mam kilka nie軼is這軼i, np. szko豉 jest ok. 1,5km od elektrowni, a m鎩 dom chyba z 12. W dodatku przez 3 lata tylko raz w czasie lekcji co� takiego si� zdarzy這. A u nas do嗆 cz瘰to (chocia� dawno nie s造sza豉m, chyba 瞠 po prostu nie zauwa瘸m ju�). A te kilometry to sobie t逝maczy豉m jakim� echem, mieszkam w dolinie, dooko豉 s� lasy, mo瞠 jako� ten
d德i瘯 tu w璠ruje? Tak jak cz瘰to u nas s造cha� szum z autostrady, kt鏎a jest do嗆 daleko, ale niesie si� przez las (i s� to dwa zupe軟ie inne
d德i瘯i).
Anyway, b璠� obserwowa� ten temat, moze znajdziecie jakie� wyja郾ienie, a przy okazji miejcie na uwadze, 瞠 w polsce s造cha� podobne
ps. mia豉m tu konto za這zone chyba w 2007 jeszcze, ale si� (?) skasowa這 chyba? musialam zak豉da� nowe!