Skocz do zawartości

Zdjęcie

dziwne polaczenie tele.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

mark.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czesc, jestem nowy tutaj i nie kumam jeszcze co gdzie sie pisze,itd itp. wyjasnie o co mi chodzi. 2lutego2012 o godz 14.12 moze 14.15 dzwonie do brata ktorego mam wpisanego wezmy ze xxx. i zamiast brata slysze kobiete mowiaca po hiszpansku(a czas jeszcze nie byl liczony,dopiero po chwili) zdziwilem sie i patrze na tele czy dzwonie do brata i wyswietla mi sie jego nazwisko xxx,wlaczylem glosnomowiacy i cala sytuacje slyszaly jeszcze 2osoby,wszyscy postawilismy oczy. uczylem sie francuskiego i zapytalem sie tej osoby parlez vous francais e anglais,a ta osoba odp mi " no,angle) wszyscy bylismy zdziwieni.szybko zakonczylem polaczeni bo pomyslalem ze jestem naciagany na abonament. jak zakonczylem to ponownie wcisnalem zielona sluchawke do brata,i on juz odebral i byl zdziwiony cala sytuacja jak mu powiedzialem(a kilka godzin wczesniej jak dzwonil do mnie brat to byly trzaski w tele)ok,ale zeby wyjasnic sytuacje co to bylo,to dzwonie do obslugi(bo myslalem ze cos im sie chrzani w telefonii) cala sytucje wyjasnilem konsultantowi,byl zdziwiony. podalem kod identyfikacyjny(tele jest na dzialalnosc,tak samo brata) gosciu mowi mi ze moze to byl dowcip,ale brat tak samo byl w szoku,to konsultant mowi ze moze poczta,a ja mu mowie przeciez podalem panu kod i moze pan zobaczyc czy ma poczte(poczty nie ma) moze ma melodyjke zamiast sygnalu i ponowilem mu ze nie i ze ma kod niech sprawdzi. to konsultant mowi ze zle pewnie wybilem numer,to ja mu mowie ze brata mam zapisanego xxx,i ze wystarczy ze wcisne zielona sluchawke. to on na to zw sprawdzi to czy to niebylo jakies pol zagraniczne i czy liczone bylo jako normalne polskie polaczenie. to ja ,mowie ok ze byly 2polaczenia podalem mu godz mniej wiecej 14.12/15, a on mi mowi ze bylo tylko jedno polaczenie i normalna stawka polska. pisze do Was zebyscie mi pomogli co to bylo?

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czasami się tak zdarza że jakiś urywek innego połączenia wejdzie nam na naszą rozmowę. Wtedy słychać jakieś głosy, rozmowę innych osób. To nie jest zjawisko paranormalne.

Patriarcha.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak jak mówi Wszystko to może być tylko urywek, ja w moich słuchawkach od telefonu podłączonych do głośników od komputera słyszałem jak jakiś gość mówił "na lewo do bystrzycy kłodzkiej" i potem po mniej więcej minucie to samo sie powtórzyło...myślę że to było po prostu przejęcie częstotliwości przez moje słuchawki xD u ciebie to samo mogło być...

#4 Gość_aldani

Gość_aldani.
  • Tematów: 0

Napisano

masz podsłuch po prostu. jak większośc ludzi.

mark.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

dzieki

Użytkownik mark edytował ten post 04.02.2012 - 12:35

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Też tak kiedyś miałam, zadzwonił telefon więc odebrałam ale nie słyszałam jednej osoby a cały tłum. Tak jakby setki osób rozmawiały, każda z inną osobą. Od normalnego tłumu rózniło się to jedynie tym, że każdy głos był jednakowo głośny a w tłumie siłą rzeczy najlepiej słychać osoby które są najbliżej. Było to jeszcze na telefonie stacjonarnym i wytłumaczyłam sobie to w ten sposób, że coś im się schrzaniło (jakieś przebicie na liniach czy coś) i trafiłam "między linie". Do tej pory jednak nie wiem jak było naprawdę.

Użytkownik Ana Mert edytował ten post 04.02.2012 - 12:41

Woolf.
  • Tematów: 6
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja kiedyś miałem też dziwne zdarzenie. W lewej ręce trzymałem telefon swojego ojca, a w prawej swój. Wybrałem w swoim telefonie jego kontakt (numer na 100% prawidłowy). Dzwonię, czekam na reakcję drugiego telefonu, a tu nagle ktoś odbiera :D . Potem gdzieś czytałem w necie, że jeśli dwa odbiorniki są blisko siebie, to sygnał może się "odbić"... Ale i tak nadal nie wiem czy to było na pewno to :)

Po_prostu.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja niedawno miałam podobną sytuację do opisanej przez Woolfa- puszczałam bratu sygnał z mojej komórki, trzymając jego telefon w drugiej ręce, by zaraz mu zapisać ten mój numer, gdy nagle zobaczyłam na moim wyświetlaczu ikonę rozmowy- podniosłam telefon do ucha i usłyszałam tylko jakieś trzaski. Zaraz wyłączyłam, ale za to króciutkie połączenie trwające kilkanaście sekund, straciłam 2,50 :o

Arctur V..
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Jesteś ustawicznie inwigilowany przez hiszpańskie służby tajne; Centro Superior de La Information de la Defena zbiera na Twój temat dane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych