Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sen a potem...

• Please log in to reply
7 replies to this topic

Pawelek.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć mam pytanie wiem że pewnie większość z was pomyśli sobie że zmyślam ale jak ktoś tak myśli niech się nawet nie wypowiada ;)

Więc.. od Jakiegoś Roku mam bardzo dziwne sny.. dzieje się tak że np pewnego dnia śni mi się moja koleżanka rano się budzę i dowiaduje się że Wychodzi za mąż. albo w śnie wdawam się w kimś w bójkę a wieczorem dzieje się to naprawdę.

Najlepsze jest to że te sny zazwyczaj związane są z daną tematyka np. bije się z tą osobą przez sen. w tym samym dniu dowiaduje się że ta osoba jest pobita. goni mnie policja przez sen. następnego dnia spotykam ich pod domem :)

ma ktoś podobnie ?
  • 0

Demon.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm... Tak zwane sny prorocze. Szczerze mówiąc ja nigdy ich nie doświadczyłem, ale byłem świadkiem spełnienia się snu innej osoby, więc nie neguję prawdziwości tych snów, ale też podchodzę do tego tematu z lekkim sceptycyzmem. Powiem tak. Nauka nie odkryła jeszcze wszystkich możliwości człowieka i pewnie jeszcze dużo czasu upłynie zanim do tego dojdzie. Moim zdaniem moce określane mianem ''paranormalnych'' są w pełni naturalnymi umiejętnościami człowieka, które każdy przy odpowiedniej ilości praktyki może w sobie wyćwiczyć. Kiedyś nasi dalecy przodkowie uważali ogień za coś magicznego, niewyjaśnialnego. A dziś? Dziś ogień jest wszedzie, a jego magiczne właściwości wykorzystujemy na każdym kroku Dzisiejsi ludzie może i wiedzą więcej od pierwotnych, ale nadal nie wiedzą wszystkiego. Za parę ładnych lat telepatia, jasnowidzenie, psychokineza, itp. będą na porządku dziennym i nikogo nie będzie to już dziwiło.

Użytkownik Demon edytował ten post 26.12.2011 - 21:07

• 1

trele12.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Może to dziwne ale czasem wydaje mi się że widzę przyszłość w snach O.o
nie taką że jakieś ogromne zdarzenia czy coś tylko idę sobie ulicą i nachodzi mnie myśl "hmm ja już gdzieś to widziałem":D
Pewno to głupota ale tak się spytam :)
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może to dziwne ale czasem wydaje mi się że widzę przyszłość w snach O.o
nie taką że jakieś ogromne zdarzenia czy coś tylko idę sobie ulicą i nachodzi mnie myśl "hmm ja już gdzieś to widziałem":D
Pewno to głupota ale tak się spytam :)

Deja Vu
  • 0

HusarzPL.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sam mam czasem różne przebłyski. Raz miałem pewien dziwny sen że skradam się w krakach (tak, lol) a 2 miesiące później widze dokładnie taki sam obraz, właśnie się skradając w krzakach. Nachodzi mnie wtedy takie osłupienie :o Mowili że to Deja Vu, ale to jest jasnowidzenie.
  • 0

.

Equilibrium

• Tematów: 43
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No ja mam tak że jak mi sie snią zęby to na drugi dzień moje dzieci są chore-to raczej nie przypadek bo już pewnie dziesięc razy tak było:)

Użytkownik jacek84 edytował ten post 05.02.2012 - 06:40

• 0

km1972.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przypomniała mi się sytuacja, gdy leżałem w szpitalu w 1979 roku. Miałem wtedy 7 lat. Na oddziale dziecięcym było tak, że sale miały na drzwiach swoje numery trzycyfrowe (np. 311, 312, 313, itd) ale potocznie mówiło się "jedynka", "dwójka", "trójka", itp. I pewnej nocy przyśniło mi się, że salowa albo pielęgniarka nakleja na wszystkich drzwiach te "niskie" numerki, co by ludzie (np. odwiedzający) się nie mylili. No i po kilku dniach faktycznie pielęgniarka poprzyklejała takie numerki.
  • 0

fobic.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Według mnie są to tzw. sny prorocze dotyczące ciebie,i powinieneś traktować to jako dar i cieszyć się z tego :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych