Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przyszłość w śnie?

• Please log in to reply
7 replies to this topic

Man_Of_God.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak na wstepie zawsze korzystam z komorki wiec sorry ze nie ma polskich znakow.
Po drugie, czytam to forum dosyc dlugo, ale dopiero dzisiaj postanowilem sie zarejerstrowac. Ale przejdzmy do sedna sprawy.
Jak wiekszosc tutaj, codziennie proboje w czasie snu osiagnac stan oobe lub chociaz ld. Proboje juz dosyc dlugo, ale nie o tym ma byc temat. Mianowicie 2 dni temu, rano, gdy nie bylem jeszcze calkiem rozbudzony, popatrzylem na zegarek. Mialem jeszcze dosyc sporo czasu, wiec ucialem sobie drzemke. Oczywiscie wczesniej probowalem osiagnac stan oobe i przechodzac do samego snu wydal mi sie dziwny. Byla to mapa. W rogu byl rok 2020 i po kolei, poczawszy od europy, ogladalem caly swiat na mapie i po krotce tak to wygladalo:
- Unia Europejska sie rozpadla, glownie przez zatoniecie prawie calych Wysp Brytyjskich, Hiszpanii i Wloszech;
- zostal utworzony nowy uklad polityczny czy nowe panstwo, w sklad ktorego wchodzila Francja, Niemcy i Polska. Nazwy dokladnie nie pamietam, ale bylo cos w stylu "Rzesza Zjednoczonych 3 Narodow" - jezykiem urzedowym byl jezyk angielski. Reszta krajow europejskich nie zostala dopuszczona do tej wspolnoty.
- dalej, Chiny zawarly unie z Japonia, z ktorej Japonia nie jest zadowolona. Chiny sprawuje pelna wladze nad oba panstwami .
Rosja poszukuje coraz to nowych zloz surowcow minerlanych. Ma to cos zwiazek z ogolnym chaosem, ktory panuje w Afryce, a zloza gazu okazlay sie mniejsze niz szacowano.
W USA panuje wojna domowa. O reszcie obaszarow swiata nie mialem zadnych komentarzy.

Dodam jeszcze, ze nigdy wczesniej nie mialem snu takiego typu.
I moze mi ktos powiedziec dlaczego bezprzewy slysze takie dzwonienie w uszach? Czestotliwosc tego dzwonienia moge kontrolowac do takiego poziomu, ze staje sie tak glosny jak przelatujacy w bliskiej odleglosci samolot.

Użytkownik pokerek edytował ten post 20.12.2011 - 21:10
Poprawienie interpunkcji, ortografii i ogólne poprawienie czytelności. Ja rozumiem, że pisałeś przez telefon, ale następnym razem przyznam urlop.

• 0

seiw83.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Twoje ciało się adaptuje, układ nerwowy musi się dostosować do nowych częstotliwości. Co do przyszłości która opisujesz jest całkiem zgodna z tym o przewidział nostradamus, może czytałeś wątek?
  • 0

Karringoth.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Zwykły sen według mnie. Na pewno nie była to wizja przyszłości. Nie ma szans, aby Wielka Brytania, Włochy czy Hiszpania zostały zalane w ciągu 10 lat. A po zatonięciu Wielkiej Brytanii czemu językiem urzędowym miałby być angielski, a nie np. Francuski czy niemiecki?

i moze mi ktos powiedziec dlaczego bezprzewy slysze takie dzwonienie w uszach? Czestotliwosc tego dzwonienia moge kontrolowac do takiego poziomu ze staje sie tak glosny jak przelatujacy w bliskiej odleglosci samolot

To nic nadzwyczajnego :mrgreen: . Jest wiele powodów dla, których mógłbyś to mieć. Jeśli jest to głośne i długo trwa to idź do laryngologa, bo możesz mieć jakiś poważniejszy problem z uchem wewnętrznym. W innym wypadku powinno samo w najbliższym czasie przejść (oczywiście głośne słuchanie muzyki odpada).
  • 0

Lenticularis.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To miało sens do czasu aż nie przeczytałem, że Polska była członkiem kraju w którym urzędowym językiem był angielski :D A na poważnie to wyglada na zwykły sen nie szukał bym w tym przepowiedni, tym bardziej, że od miesięcy słyszymy o niepewnej przyszłości Unii i problemach innych krajów. Do tego dodajmy wyobraźnie i mamy w efekcie ciekawy sen, ale raczej nie przepowiednie :) pozdrawiam
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Franniempol - taka nazwę proponuję dla nowo powstałego państwa.
Połowa młodzieży mówi już po angielsku więc Twoje proroctwo już się ziszcza.

@@ dlaczego dostałam minusy ... przecież to nie moje widzenie było?

Użytkownik Aidil edytował ten post 21.12.2011 - 11:51

• 0

Zientek.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ten szum w uszach to samo miałem zaczyni skupiać się na ciszy to przejdzie dopóki utrzymujesz świadomość na tym dźwięku będzie narastał.
  • 0

Man_Of_God.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzięki, za wszystkie opinie co do pytania czy czytałem przepowiednie nostradamusa, to obiła mi się jedna a o uszy gdy rozbił się prezydencki samolot reszty nie czytałem. Tak jak wczesniej pisałem różnił się od wszystkich snów jakie kiedykolwiek miałem bo zazwyczaj maja jakąś fabółę a przynjamniej dotyczą jakiejś osoby.
Co do tego szumu jak skupiam się na jakiejś czynności to ustaje ale np. gdy chcę odpocząc czy pomyśleć o czyms to narasta. Nie słucham głośno muzyki , a na słuchawkach to wogóle.
  • 0

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Temat mówi o przyszłości i dlatego w nim napiszę co i tak muszę.

"Sen" miałem o konkretnej osobie i jeśli go nie wpiszę nie będę sobą.
Śniłem o dziecku które jeszcze się nie narodziło, ale to się wydarzy i będzie te dziecko płci żeńskiej, a imię jej będzie Ania. Wiem, że jasnowłosa będzie, wiem też, że uw sen skierowany jest do osoby która ten wpis przeczyta i w swoim czasie pojmie, że to niej się tyczyło. Wiem o kogo chodzi, lecz się obawiam, że jeśli odniósł bym się do niej bezpośrednio, to ona by tego nie zrozumiał.

Proszę nie komentować mego powyższego. Dziękuję.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych