Po drugie, czytam to forum dosyc dlugo, ale dopiero dzisiaj postanowilem sie zarejerstrowac. Ale przejdzmy do sedna sprawy.
Jak wiekszosc tutaj, codziennie proboje w czasie snu osiagnac stan oobe lub chociaz ld. Proboje juz dosyc dlugo, ale nie o tym ma byc temat. Mianowicie 2 dni temu, rano, gdy nie bylem jeszcze calkiem rozbudzony, popatrzylem na zegarek. Mialem jeszcze dosyc sporo czasu, wiec ucialem sobie drzemke. Oczywiscie wczesniej probowalem osiagnac stan oobe i przechodzac do samego snu wydal mi sie dziwny. Byla to mapa. W rogu byl rok 2020 i po kolei, poczawszy od europy, ogladalem caly swiat na mapie i po krotce tak to wygladalo:
- Unia Europejska sie rozpadla, glownie przez zatoniecie prawie calych Wysp Brytyjskich, Hiszpanii i Wloszech;
- zostal utworzony nowy uklad polityczny czy nowe panstwo, w sklad ktorego wchodzila Francja, Niemcy i Polska. Nazwy dokladnie nie pamietam, ale bylo cos w stylu "Rzesza Zjednoczonych 3 Narodow" - jezykiem urzedowym byl jezyk angielski. Reszta krajow europejskich nie zostala dopuszczona do tej wspolnoty.
- dalej, Chiny zawarly unie z Japonia, z ktorej Japonia nie jest zadowolona. Chiny sprawuje pelna wladze nad oba panstwami .
Rosja poszukuje coraz to nowych zloz surowcow minerlanych. Ma to cos zwiazek z ogolnym chaosem, ktory panuje w Afryce, a zloza gazu okazlay sie mniejsze niz szacowano.
W USA panuje wojna domowa. O reszcie obaszarow swiata nie mialem zadnych komentarzy.
Dodam jeszcze, ze nigdy wczesniej nie mialem snu takiego typu.
I moze mi ktos powiedziec dlaczego bezprzewy slysze takie dzwonienie w uszach? Czestotliwosc tego dzwonienia moge kontrolowac do takiego poziomu, ze staje sie tak glosny jak przelatujacy w bliskiej odleglosci samolot.
Użytkownik pokerek edytował ten post 20.12.2011 - 21:10
Poprawienie interpunkcji, ortografii i ogólne poprawienie czytelności. Ja rozumiem, że pisałeś przez telefon, ale następnym razem przyznam urlop.