Użytkownik artur_sz13 edytował ten post 30.08.2011 - 18:33
Napisano 30.08.2011 - 18:32
Użytkownik artur_sz13 edytował ten post 30.08.2011 - 18:33
Napisano 30.08.2011 - 18:43
Na nich to jednak trochę strach głosować. I Korwin i Palikot to jednak populiści. Co by było żeby Korwin doszedł do władzy? Albo by wprowadzał reformy swoje i byłby stan wojenny bo ludzie by wyszli na ulicę albo by nic nie zrobił bojąc się spadku sondaży lub wprowadzał kosmetyczne reformy. A palikot np wg mnie jest taki trochę nijaki. Oprócz siebie, ataków na pis i tej ustawy progejowskiej proaborcyjnej to on jako tako pomysłami nie grzeszył. On tak na aferę ala Kuba Wojewódzki leci.. Co nieznaczy ze partie mainstreamowe są lepsze. Też populizm
Napisano 30.08.2011 - 18:46
Napisano 30.08.2011 - 18:52
Szczerze niektore pomysly Korwina, pokrywaja sie z moimi, ale niektore sa MOCNO odjechane, a pozatym on musi popracowac nad wygladem jak chce aby brano go powaznie..
Palikot.. to facet ktory ma tyle kasy ze juz krasc tam nie musi i widac ze on jako jedyny robi polityke bo lubi, ale wiele pomyslow ma troche zbyt liberalnych.. potrzebny bylby nam taki ktos posrodku "Korwikot" to by zrobil porzadek
Napisano 30.08.2011 - 19:14
Użytkownik artur_sz13 edytował ten post 30.08.2011 - 19:15
Napisano 30.08.2011 - 20:18
Akurat na tych filmikach to oni merytoryczni nie byli. Ale JKM był u mnie na wydziale kiedyś. I szczerze mówiąc te pomysły są wg mnie nie do przyjęcia. Trzeba mówić co można wprowadzić a nie programem odstraszać ludzi. A kara śmierci to akurat najmniejszy problem do przełknięcia. On sam (subiektywna opinia nie chce obrażać jego potencjalnych wyborców) sprawia wrażenie osoby która się w głowę uderzyła. Uciekałbym z Polski jakby on wygrał wybory. On wierzy w to co mówi faktycznie ale ostatnio na forum zmianynaziemi.pl przeczytałem teorię że to nie kosmici nas zaatakują tylko USA przejęło technologię nazistów i po przykrywką misji Apollo wypuściła statki które w projekcie Zeus... zaatakowały cywilizacje na księżycu Europie. Oraz że twarz ufola z wiadomością w kodzie binarnym z niezrozumiałym ostatnim słowem to wezwanie pomocy od szaraków i ziemianie im pomagają..I tamta osoba też w to wierzy. A realizm jest podobny w obu przypadkach
Napisano 30.08.2011 - 20:35
Napisano 30.08.2011 - 21:52
No oczywiście, PiS będzie bezrobotnym, rolnikom i innym leniom wille stawiał za darmo.
Nie stawiaj rolników pomiędzy bezrobotnymi a leniami. Nie doceniasz, zamień się z jakimś prawdziwym rolnikiem, zobacz jakim trzeba być leniem i ile z tego co zarobi mu faktycznie zostanie i dopiero się wypowiadaj
Napisano 30.08.2011 - 22:58
Chociażby. Może być Polsat, TVP, Wyborcza albo Rzeczpospolita.rozumiem Squonku, że czekasz na potwierdzenie przez TVN.
Nadal nie rozumiesz co czytasz? Gdzieś mam tę reputację i się z niej śmieję.masz na punkcie reputacji jakiegoś hopla. Dlatego w tym miejscu apeluję o dawanie plusów Squonkowi i minusów mefistofelesowi, niech chłopak wie, że w kontekście poglądów i ich wymiany reputacje są bez znaczenia.
Myślałem, że dyskusja na te tematy toczyła się w innym wątku. Tam też już się odnosiłem.dnieś się na początek do któregokolwiek z powyższych.
Przeczytaj sobie tytuł topicu...i przestań w końcu myśleć w kategoriach partyjnych a zacznij gospodarczych.
Napisano 30.08.2011 - 23:42
Znam wystarczającą liczbę rolników nawet w rodzinie.
"Nie, tego sie nie oplaca, nie nie chce mi się, idź pan spokój, unia da, rząd da, nie oplaca się"
Użytkownik artur_sz13 edytował ten post 30.08.2011 - 23:46
Napisano 31.08.2011 - 08:24
Znam wystarczającą liczbę rolników nawet w rodzinie.
"Nie, tego sie nie oplaca, nie nie chce mi się, idź pan spokój, unia da, rząd da, nie oplaca się"
Chociażby. Może być Polsat, TVP, Wyborcza albo Rzeczpospolita.rozumiem Squonku, że czekasz na potwierdzenie przez TVN.
Nadal nie rozumiesz co czytasz? Gdzieś mam tę reputację i się z niej śmieję.masz na punkcie reputacji jakiegoś hopla. Dlatego w tym miejscu apeluję o dawanie plusów Squonkowi i minusów mefistofelesowi, niech chłopak wie, że w kontekście poglądów i ich wymiany reputacje są bez znaczenia.
Myślałem, że dyskusja na te tematy toczyła się w innym wątku. Tam też już się odnosiłem.dnieś się na początek do któregokolwiek z powyższych.
Napisano 31.08.2011 - 08:52
Napisano 31.08.2011 - 15:29
Nie może być tak, że na polecenie premiera, prezydenta lub innego ministra szefowie służb kulą ogony i bez słowa sprzeciwu wykonują ich polecenia. Nie po to stworzono te służby by szpiegowały zwykłych ludzi.
Ponad 6,2 tys. razy Maciej Wąsik jako zastępca byłego szefa CBA Mariusza Kamińskiego podsłuchiwał, o czym rozmawiają Polacy. Najbardziej był ciekawski przed wyborami 2007 r. Taką informację dostała od obecnego szefostwa CBA sejmowa komisja śledcza ds. nacisków. Potwierdzają ją posłowie z komisji - pisze "Gazeta Wyborcza".
Napisano 31.08.2011 - 16:38
Użytkownik prometeusz edytował ten post 31.08.2011 - 16:38
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych