Na wstępie - wiem, post można przesunąć do tematu "Creepypasta", lub "Prośba o tłumaczenie", ale idźmy dalej:
Pare dni temu oglądałem rosyjskie demoty (
http://demotivators.ru/ ) i znalazłem pierwszy demotywator z... twarzą Tuska (tak, naszego premiera, Donalda Tuska) jak również... Strasburgera! Racja, można napisać "fake" bo zostawiłem strony w formie zakładek otwarte na pasku, a jak rano wchodze - nie ma ich (za co można podziekować mojej mamie, która jak przyjdzie po kompa, to nieważne, co teraz robie, musze bez żadnych wykrętów Jej go dać).
Same demotywatory jednak zapisały się w "plikach tymczasowych", byłbym wdzieczny za znalezienie usera, który je zamieścił, jak również i ich tłumaczenie. Bo przeciez, czy to nie dziwne, ze właśnie wybory idą, a rosjanie widocznie mają to na uwadze, mimo, ze pierwszy raz odkad przegladam z tamtąd demoty, natrafiłem na demoty o polakach?
Wiem, moze nieuzasadniona obawa przed tym, co jest tam w tekscie, lecz ciekawość mnie pali, bo tych demotów w całości nie potrafią przetłumaczyć moi rodzice.
Pozdrawiam