Skocz do zawartości

Zdjęcie

Michal Karol Hryniewicki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

Nrrs.
  • Tematów: 2
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale zainteresowała mnie postać Michała Hryniewickiego, co o nim sądzicie i o jego poglądach ? Całkiem przypadkowo znalazłem jego stronę w internecie, strona niby o jakichś statkach, ale zawiera całkiem dużo innych informacji tudzież poglądów, między innymi o naszych politykach, NWO, religiach etc.

takie info znalazłem o tym panu:

Michal Karol Hryniewicki ur.29.08.1977 w Gdyni mesjasz sluga Bozy YAHW Pana Wszechmogacego,
Przybylem na planete Ziemia objawic prawde otaczajacej cie rzeczywistosci ktorej nie doswiadczysz w innych mediach.
Misja moja jest pomoc przejsc rdzennym Polakom w czwarty i piaty wymiar istnienia, my Polanie narod wybrany.
Przybylem bronic rodzaju ludzkiego przed slugami Zakonu Syjonu rasa Nephilim tzw.reptylianami, gadidami, hybrydami ludzkimi.
Misja moja jest bronic Matki Natury ludzkiego DNA tzw.swietej spirali tzw.swietego Graal'a przed masonami illuminati Watykanem slugami Molocha ktorzy do roku 2016 maja jeden cel zniszczyc ludzkosc i planete Ziemia za sprawa gematri i wybuchu nuklearnego na potrzeby zaludnienia przez 36 mln Nephlim na planetie Ziemia.

Dodatkowo dodaje jego stronę http://www.serwis24h7.pl/ może ta strona jest Wam znana, proszę o jakieś poglądy na temat strony, treści i owego pana.

Tesseract.
  • Tematów: 27
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

chociaż lubie teorie spiskowe,to tutaj zalatuje mi fanatyzmem ultrakatolickiego prawicowca który nawalił wszystkiego po troche do jednego gara-niezły chaos.

tak BTW-czy wiadomo co o tym panu mówią lekarze-jakaś diagnoza?? ;)

Anaheim.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zalatuje mi fanatyzmem ultrakatolickiego prawicowcachaos.

tak BTW-czy wiadomo co o tym panu mówią lekarze-jakaś diagnoza?? ;)

Misja moja jest bronic Matki Natury ludzkiego DNA tzw.swietej spirali tzw.swietego Graal'a przed (...) Watykanem

Chyba nie czytasz uważnie :)

200-24 Reptylianin Tusk syjonistyczny niemiecki zyd przemawia w parlamencie UE

:rotfl:

Użytkownik Anaheim edytował ten post 14.07.2011 - 11:14

dzustin.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jak słyszę o reptylianach, n-tych wymiarach to zastanawiam się, co trzeba mieć we łbie by na serio takie idiotyzmy pisać, a nawet pod nimi się podpisywać.
A jak przeczytałem o Tusku, niemieckim syjonistycznym żydzie będącym reptylianem, to już przepona na całego mi pracowała :)
Cała ta strona to kompendium bzdur pod którymi nawet David Icke by się nie podpisał.

Canaris.

God Emperor of Mankind

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czytając to poryczałem sie ze śmiechu ... :))
Tusk jako Syjonistyczny reptilianin wymiata :D

Nrrs.
  • Tematów: 2
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Na jego stronę trafiłem bardzo bardzo przypadkowo, a pomyślałem, że tutaj dowiem się coś o nim więcej, bo bynajmniej jest niebanalny.

dzustin.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jak założę gumową kaczkę na głowę i wyjdę tak ubrany na miasto to też będę niebanalny.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych