Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale zainteresowała mnie postać Michała Hryniewickiego, co o nim sądzicie i o jego poglądach ? Całkiem przypadkowo znalazłem jego stronę w internecie, strona niby o jakichś statkach, ale zawiera całkiem dużo innych informacji tudzież poglądów, między innymi o naszych politykach, NWO, religiach etc.
takie info znalazłem o tym panu:
Michal Karol Hryniewicki ur.29.08.1977 w Gdyni mesjasz sluga Bozy YAHW Pana Wszechmogacego,
Przybylem na planete Ziemia objawic prawde otaczajacej cie rzeczywistosci ktorej nie doswiadczysz w innych mediach.
Misja moja jest pomoc przejsc rdzennym Polakom w czwarty i piaty wymiar istnienia, my Polanie narod wybrany.
Przybylem bronic rodzaju ludzkiego przed slugami Zakonu Syjonu rasa Nephilim tzw.reptylianami, gadidami, hybrydami ludzkimi.
Misja moja jest bronic Matki Natury ludzkiego DNA tzw.swietej spirali tzw.swietego Graal'a przed masonami illuminati Watykanem slugami Molocha ktorzy do roku 2016 maja jeden cel zniszczyc ludzkosc i planete Ziemia za sprawa gematri i wybuchu nuklearnego na potrzeby zaludnienia przez 36 mln Nephlim na planetie Ziemia.
Dodatkowo dodaje jego stronę
http://www.serwis24h7.pl/ może ta strona jest Wam znana, proszę o jakieś poglądy na temat strony, treści i owego pana.