Skocz do zawartości

Zdjęcie

Niezwykłe zdjęcia USG

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Stilgar.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Dla nowych rodziców widok ich dziecka podczas badania USG może być bardzo ekscytującym momentem. Dla tych rodziców to badanie mogło być jeszcze bardziej niezwykłą chwilą ponieważ ich jeszcze nienarodzone dzieci postanowiły zrobić małą niespodziankę.

1. Król Pop'u
Dołączona grafika
W 2009 rodzice Dawn Kelley i Wiliam Hickman nie mogli uwierzyć własnym oczom gdy podczas badania ich 24 tygodniowa córka wyglądała uderzająco podobna do króla popu. Na szczęście, dziecko urodziło się wyglądając bardziej jak typowy noworodek niż Michael Jackson.
2. Jest Okey!
Dołączona grafika
Po pierwszym badaniu USG na których wykryto anomalie w czaszce dziecka Donna and Simon Biscoe spędzili przerażające dwa tygodnie czekając na uzupełniające zdjęcia. Na zdjęciu ich dziecko pokazało kciuk w górę(wszystko jest w porządku). Dziecko urodziło się idealnie zdrowe.

3. Diabelskie różki
Dołączona grafika
Jeff and Susan Snow są muzykami rockowymi, więc gdy ich dziecko pokazało różki(\../) nie byli zaskoczeni. Nie ulega wątpliwości ze dziecko od poczęcia będzie rockmanem.
EDIT na proźbę majkelmonster

4. Jezus czuwa nad każdym
Dołączona grafika
Siedem miesięcy ciężkiej ciąży, brytyjska mama Laura Turner i jej mąż byli zdumieni i pełni zachwytu z tego co widzieli. Jezus Chrystus patrzył na ich nienarodzone dziecko.

5. Język
Dołączona grafika
To niezwykle wyraźnie zdjęcie zostało zrobione nowoczesną technologią 3D. Dziecko właśnie pokazuje język.

6. Pokój!
Dołączona grafika
To zdjęcie USG zostało zrobione w grudniu 2006r i wysłane jako kartka świąteczna.

7. Dłub dłub

Dołączona grafika
Dziecko Sumer Kohler dość wcześnie zaczęło dłubać w nosie. Mimo wszystko słodko to wygląda w wykonaniu płodu.

8. Uśmiech płodu
Dołączona grafika
To zdjęcie przedstawia 17-tygodniowe dziecko. Płód ukazuje bardzo charakterystyczną cechę ludzką: uśmiech.

9. Żółwia moc!
Dołączona grafika
Mąż młodej mamy Amy mógł powiedzieć tylko jedno widząc bardzo wczesne zdjęcie płodu wyglądającego jak żółw z Mario
„Wydaje mi się ze Amy za dużo grała na nintendo”

ŹRÓDŁATU!

Tłumaczyłem sam, a przynajmniej starałem się :)

Użytkownik Musk edytował ten post 08.06.2011 - 19:28

• 6

#2 Gość_majkelmonster

Gość_majkelmonster.
  • Tematów: 0

Napisano

(...)w ięc gdy ich dziecko pokazało „znak szatana”(\../) nie byli zaskoczeni. (...)
Co za brednie... moge wiedziec od kiedy corna ma cos zwiazanego z Satanizmem? Mimo to i tak szacun dla tych płódów :D

Użytkownik majkelmonster edytował ten post 08.06.2011 - 19:27

• 0

Krakatau.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

rogata dłoń nie ma nic związanego z satanizmem, ale to tak na marginesie ;)

Zdjęcia ciekawe, nie powiem. Chociaż te opisy... naciągane.
  • 0

#4 Gość_mroova

Gość_mroova.

Napisano

rozbawiły mnie te zdjęcia, bardzo pozytywne hehhehe a te rączki pokazujące kciuki,
solidarność i znak szatana, to raczej normalne ułożenie paluszków, dzieciaczki sobie ćwiczyły kości :rotfl:

najlepszy był żółw z Mario
  • 0

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Czy jest to gest związany z satanizmem ? Nie. Wiec zanim zacznie ktoś pisać głupoty, proszę to wpierw sprawdzić. :) Tutaj coś dla leniwych

A Jezusa i tym podobne już wciskają wszędzie.. To aż się żałosne robi. :P

Użytkownik Mortalis edytował ten post 08.06.2011 - 20:39

• 0

Stilgar.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Czy jest to gest związany z satanizmem ? Nie. Wiec zanim zacznie ktoś pisać głupoty, proszę to wpierw sprawdzić. :) Tutaj coś dla leniwych

Prosze cię... wystarczy, że majkelmonster zwrócił mi uwagę i poprawiłem swój błąd. Już dawno sprawdziłem co zrobiłem zle i to twoje zdanie jest zbędne. Jak ktoś jeszcze chce mi napisać, że to nie znak szatana to zapraszam na prv i nie róbcie tu niepotrzebnego zamieszania :)
Jak kogos uraziłem szatan->\../ to przepraszam :)
  • 0

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tak, w sumie masz rację. Przyznaje, mogłem dać jedynie link. ;]

Generalnie to nigdy wcześniej nie widziałem takich rzeczy.. ^^ Ciekawe, bardzo ciekawe..

Użytkownik Mortalis edytował ten post 08.06.2011 - 21:51

• 0

#8 Gość_.وعي

Gość_.وعي.

Napisano

Jak na moje szukacie zbyt płytko jeśli chodzi o ten znak (wikipedia, która nic nie wyjaśnia). Gdyby to było nic nieznaczące, nie używaliby go ludzie, którzy z okultyzmem mają wiele (oficjalnie niewiele) wspólnego:

http://www.youtube.com/watch?v=zZmyD3fB0tc

Wiem, że nie wszystkie zdjęcia ukazują to o czym piszę, bo niektórzy używają tego ponieważ to modne, a już szczególnie wśród dzieci na koncercie comy. Jednak każdy, kto się interesuje takimi osobami jak Bush wie, że koleś należy do pewnych stowarzyszeń, które z okultyzmem mają wiele wspólnego i nie sądzę, by używał tego bo "inni używają" bądź "jest miłośnikiem rocka i metalu". On na pewno wie lepiej czego używa, niżeli Wy. Zapewniam was o tym. Gdyby było tego mało, to podobna symbolika jest zamieszczana w różnych innych miejscach, logach itd. Niektóre grupy wpływu mają na tym punkcie obsesje o czym można się przekonać osobiście interesując się głębiej tematem, bez uprzedzeń, bo na przykład tacy naziści mieli podobną "pasje", co nie jest żadną tajemnicą.

Jak na moje jesteście trochę niepoważni skoro takie znikome informacje was zaspokajają. Naprawdę nie wiem skąd ta pewność, bo to, że gdzieś było używane niczego nie wyjaśnia - nie wyjaśnia konkretnego pochodzenia ani żadnych szczegółów. Jednak to nie jest temat o tym. Polecam poszukać na własną rękę.

Użytkownik .وعي edytował ten post 08.06.2011 - 23:39

• 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych