Dla nowych rodziców widok ich dziecka podczas badania USG może być bardzo ekscytującym momentem. Dla tych rodziców to badanie mogło być jeszcze bardziej niezwykłą chwilą ponieważ ich jeszcze nienarodzone dzieci postanowiły zrobić małą niespodziankę.
1. Król Pop'u
W 2009 rodzice Dawn Kelley i Wiliam Hickman nie mogli uwierzyć własnym oczom gdy podczas badania ich 24 tygodniowa córka wyglądała uderzająco podobna do króla popu. Na szczęście, dziecko urodziło się wyglądając bardziej jak typowy noworodek niż Michael Jackson.
2. Jest Okey!
Po pierwszym badaniu USG na których wykryto anomalie w czaszce dziecka Donna and Simon Biscoe spędzili przerażające dwa tygodnie czekając na uzupełniające zdjęcia. Na zdjęciu ich dziecko pokazało kciuk w górę(wszystko jest w porządku). Dziecko urodziło się idealnie zdrowe.
3. Diabelskie różki
Jeff and Susan Snow są muzykami rockowymi, więc gdy ich dziecko pokazało różki(\../) nie byli zaskoczeni. Nie ulega wątpliwości ze dziecko od poczęcia będzie rockmanem.
EDIT na proźbę majkelmonster
4. Jezus czuwa nad każdym 
Siedem miesięcy ciężkiej ciąży, brytyjska mama Laura Turner i jej mąż byli zdumieni i pełni zachwytu z tego co widzieli. Jezus Chrystus patrzył na ich nienarodzone dziecko.
5. Język
To niezwykle wyraźnie zdjęcie zostało zrobione nowoczesną technologią 3D. Dziecko właśnie pokazuje język.
6. Pokój! 
To zdjęcie USG zostało zrobione w grudniu 2006r i wysłane jako kartka świąteczna.
7. Dłub dłub
Dziecko Sumer Kohler dość wcześnie zaczęło dłubać w nosie. Mimo wszystko słodko to wygląda w wykonaniu płodu.
8. Uśmiech płodu
To zdjęcie przedstawia 17-tygodniowe dziecko. Płód ukazuje bardzo charakterystyczną cechę ludzką: uśmiech.
9. Żółwia moc!
Mąż młodej mamy Amy mógł powiedzieć tylko jedno widząc bardzo wczesne zdjęcie płodu wyglądającego jak żółw z Mario
„Wydaje mi się ze Amy za dużo grała na nintendo”
ŹRÓDŁATU!
Tłumaczyłem sam, a przynajmniej starałem się
Użytkownik Musk edytował ten post 08.06.2011 - 19:28