Napisano 24.05.2011 - 22:09
 Widzę, że reszta bardziej uzasadnia swoje nominacje więc też coś dopiszę
  Widzę, że reszta bardziej uzasadnia swoje nominacje więc też coś dopiszę  Jestem na forum codziennie, miałem krótką przerwę parę lat temu, ale potem wróciłem, zacząłem czynniej uczestniczyć no i naprawdę nie ma dnia żebym tu nie zajrzał
 Jestem na forum codziennie, miałem krótką przerwę parę lat temu, ale potem wróciłem, zacząłem czynniej uczestniczyć no i naprawdę nie ma dnia żebym tu nie zajrzał 

Użytkownik Norlin edytował ten post 25.05.2011 - 23:15

Napisano 24.05.2011 - 22:21
 System jest bardzo rozwojowy i pewnie przejdzie jeszcze nie jedną mniejszą czy większą metamorfozę. Marzy mi się przynajmniej częściowa automatyzacja jego obsługi i myślę, że prędzej czy później to nastąpi. Na chwilę obecną temat z nominacjami to jedyne i najlepsze rozwiązanie.
 System jest bardzo rozwojowy i pewnie przejdzie jeszcze nie jedną mniejszą czy większą metamorfozę. Marzy mi się przynajmniej częściowa automatyzacja jego obsługi i myślę, że prędzej czy później to nastąpi. Na chwilę obecną temat z nominacjami to jedyne i najlepsze rozwiązanie.

Gość_Muhad

Gość_Muhad

Napisano 25.05.2011 - 08:34

Napisano 25.05.2011 - 09:32

A za napisany artykuł, jaki dodałeś Eury na portal też coś jest? Dzisiaj zauważyłem, że jest taka możliwość

Użytkownik dżekson edytował ten post 25.05.2011 - 09:41

Gość_Muhad

Gość_Muhad

Napisano 25.05.2011 - 10:50

Napisano 25.05.2011 - 13:29
P.S. nie wyświetlają mi się ikonki za 'popularny profil' i 'staż na forum'.
Zgłoś w temacie Nominowani. Nie zostały przyznane jeszcze

Gość_Horror

Gość_Horror

Napisano 25.05.2011 - 15:18

Napisano 25.05.2011 - 16:14
 Mam nawet screena. Więc domyślam się, że Eury też może takie myki robić. Choć nie wiem czy sama nagroda jest zasadna
 Mam nawet screena. Więc domyślam się, że Eury też może takie myki robić. Choć nie wiem czy sama nagroda jest zasadna  Przykład gtug`a pokazuje, że można lakonicznie i od niechcenia rzucić sobie jakimś hasłem i zniknąć, a reszta forum "chyba wiecie co z nim (tematem) zrobić", jak mawiał klasyk
 Przykład gtug`a pokazuje, że można lakonicznie i od niechcenia rzucić sobie jakimś hasłem i zniknąć, a reszta forum "chyba wiecie co z nim (tematem) zrobić", jak mawiał klasyk  Pewnie jest więcej takich "farciarzy". Choć pozytywną stroną jest to, że być może ktoś zacznie myśleć jak zrobić temat, który wywoła dyskusję, a nie schemat '1 wklejka+5 postów typu "ach, niesamowite" '.
 Pewnie jest więcej takich "farciarzy". Choć pozytywną stroną jest to, że być może ktoś zacznie myśleć jak zrobić temat, który wywoła dyskusję, a nie schemat '1 wklejka+5 postów typu "ach, niesamowite" '.

Napisano 25.05.2011 - 18:00
Hmm, wpiszę "5 lat aktywności na forum", ale nie wiem czy już bym się załapał, bo 5 latek stuknie dopiero w październiku

największa ilość banów ^^,
największ ailość dni ciszy ;-)
największ ailość skreślonych - zamkniętych tematów @@
 Czekam na więcej propozycji.
 Czekam na więcej propozycji.Ciekawe czy gtug zgłosi się po nagrodę.

Tylko, że jak wejdę w Osiągnięcia to mi pokazuje, że te pliki graficzne są uszkodzone. Tylko ja tak mam? reszta się wszystko ładnie wyświetla, tylko nie te 2 kategorie.

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych