Skocz do zawartości

Martwy kosmita znaleziony na Syberii. Wstrząsający widok

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_Dolg

Gość_Dolg.
  • Tematów: 0

Napisano

Mam nadzieję , że nie było jeszcze tego filmiku.

http://www.youtube.c...GatrWkG2c#at=61

Miesiąc temu, w Rosji miało miejsce przedziwne zdarzenie: wielki, świetlisty obiekt przeciął niebo nad Syberią, po czym zniknął gdzieś pośród jej przepastnych lasów z głośnym hukiem. Odbiło się ono szerokim echem w Federacji. Tym bardziej, że miesiąc później, w Buriacji...

...znaleziono dziwnie wyglądające zwłoki. Z daleka podobne do ciała ludzkiego, z bliska prezentują sobą coś zgoła odmiennego. 'Kosmita' wygląda jak typowe przedstawienie obcego - na przykład tego, którego Amerykanie mieli trzymać w Stefie 51.

Na wideo widoczne są także szczegóły anatomiczne - skóra, w pewnych momentach przypominająca rybią błonę, wielkie oczodoły, powiększona czaszka i nieproporcjonalnie chude kończyny.

Wydarzenia poprzedzające znalezienie 'obcego' zostały odnotowane 11 marca przez rosyjską agencję Interfax. Jak wynika z jej informacji, domniemaną katastrofą pozaziemskiego pojazdu zainteresowało się wojsko i służby specjalne.

Pytaniem pozostaje - czym jest 'ciało' obcego znalezione prawie miesiąc później? Jeżeli mistyfikacją, to wykonaną naprawdę dobrze - jak dzieło hollywoodzkich charakteryzatorów i speców od efektów specjalnych. Jeżeli to NIE fałszywka - to czym właściwie jest? Czy stworzenie zginęło w katastrofie? A może padło ofiarą ekstremalnych warunków panujących na Syberii? Czy nadleciał jako zwiadowca floty Trzech Wielkich Statków lecących w kierunku Ziemi?

zarówno tekst jak i filmik znalazłem na stronie : http://deser.pl/dese...trzasajacy.html

Ja nic nie sugeruje , jedynie zamieszczam filmik , bo podejrzewam , że może kogoś zainteresować . W kwestii filmów nie jestem ekspertem także nie stwierdze czy to jest fake , czy nie .

Zachęcam do zapoznania się z treścią filmu.

Pozdrawiam:)
  • -1

VanPilar.
  • Tematów: 4
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Zawsze mnie zastanawiało dlaczego ci rzekomi kosmici wszędzie chodzą "na golasa" :mrgreen: Nie ma co się dziwić, że zmarł na Syberii skoro nie miał ubrania.
  • 0

taght.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Po 1 było, a po 2 było wyjaśnione, że to fake. Dziękuje i pozdrawiam.
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Temat już istnieje tutaj
  • 0

#5 Gość_Dolg

Gość_Dolg.
  • Tematów: 0

Napisano

Szukałem w wyszukiwarce ,ale nie znalazłem. W takim razie do usuniecia.

Pozdrawiam:)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych