Skocz do zawarto¶ci

Zdjęcie

Nostradamus a III Wojna Światowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedĽ
1345 odpowiedzi w tym temacie

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wydać to nie wydał, nawet nie było z jego strony jakiegokolwiek odzewu. Je¶li wierzyć jego słowom o słabym zdrowiu i podeszłym wieku, to postawiłbym hipotezę, że już nie żyje.
  • 0

Biedronka.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Bez przesady. Równie dobrze mógł nie znaleĽć wydawcy. A może kto¶ kazał mu milczeć? A może to wszystko jest czystym wymysłem? Lepiej aby było, bo kto z nas by chciał wojny na swoim podwórku?
  • 0

macik.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak czy siak gdyby wybuchła ta III W¦,maj±c przy sobie jego ksi±żkę, wiedziałbym co się stanie np. za kilka lat :mrgreen:
  • 0

Ricardo I.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak czy siak gdyby wybuchła ta III W¦,maj±c przy sobie jego ksi±żkę, wiedziałbym co się stanie np. za kilka lat :mrgreen:

wg. tego co przeczytałem to zostań po prostu w polsce w czasie wojny bo będzie u nas najbezpieczniej w europie chociaż ekstra też nie będzie. A po wojnie zostań też w Polsce albo jedĽ do Francji bo to będ± dwa największe mocarstwa europejskie :) to takie największe streszczenie dla Ciebie. Jak chcesz cało¶ć jego interpretacji poszukaj na chomiku ja tam znalazlem calosc w pdf. Szczególnie ciekawe kawałki s± w drugiej połowie lektury dotycz±ce wiary i jej ładnej interpretacji wg. Arteuzy, potrafi podbudować.

ps. cało¶ć na 267 stron A4 :)
  • 0

starscream.
  • Tematów: 3
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

jak by spojrzeć na historię ¶wiata zobaczymy że zawsze gdzie¶ kto¶ walczył. Ponoć jest to zapisane w nas od najstarszych dziejów od czasów pierwszej broni ziemia-ziemia czyli kamieni. A gdzie¶ kto¶ mówił że wojna to ekonomia i na odwrót. To co się dzieje na ¶wiecie można interpretować na wile sposobów nawet na przybycie kosmitów ;p ale z drugiej strony wojna raczej zacznie się na czarnym ladzie to co teraz ogl±damy, wygl±da na jakie¶ rozmieszczenie sił zbrojnych oraz strategicznych punktów. Pożyjemy zobaczymy ja tylko się martwię tym że mam kategorie A
  • 0

Solin.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

ime="1301910412">

Rok 2022 ? ¦mite'>ierć bardzo starego -jak pite'>isze ite'>Nostradamus ponad 90 letnite'>iego papite'>ieża po site'>iedemnastu latach pontyfite'>ikatu-tu wszystko site'>ię zgadza :Benedykt XVite'>I urodzite'>ił site'>ię w roku 1927-będzite'>ie wite'>ięc mite'>iał 95 lat-pontyfite'>ikat rozpocz±ł On bowite'>iem w roku 2005!!!

Centurite'>ia V 92,1

Gdy będzite'>ie już zarz±dzał lat site'>iedemna¶cite'>ie
Wybite'>ior± nowego ale ustanowite'>i± kadencję do lat pite'>ięcite'>iu
Ponad 90 będzite'>ie mite'>iał stary Pasterz nite'>im zostanite'>ie wybrany NOWY
Lecz Rzymite'>ianite'>in Pite'>iotr nite'>ie przypadnite'>ie do gustu mite'>ieszczanom !

Wg strony http://www.spite'>iritcom...mus/cen5eng.php

nite'>ie ma Centurii V 92,1 jest za to Centurite'>ia V 92 brzmi tak:

After the see has been held seventeen years,
Five will change within the same period of time:
Then one will be elected at the same time,
One who will not be too comfortable to the Romans.

Nie ma tu mowy, że będzite'>ie mite'>iał ponad 90 lat.

Tak wite'>ięc, ten kto tłumaczył, dodał t± liczbę, i sobie je interpretuje.

Zatem informacja na temat 2022 roku jest fałszywa.

Użytkownik Solin edytował ten post 29.07.2012 - 12:14

• 0

666.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

jak by spojrzeć na hite'>istorite'>ię ¶wite'>iata zobaczymy że zawsze gdzite'>ie¶ kto¶ walczył. Ponoć jest to zapite'>isane w nas od najstarszych dzite'>iejów od czasów pite'>ierwszej bronite'>i zite'>iemite'>ia-zite'>iemite'>ia czylite'>i kamite'>ienite'>i. A gdzite'>ie¶ kto¶ mówite'>ił że wojna to ekonomite'>ia ite'>i na odwrót. To co site'>ię dzite'>ieje na ¶wite'>iecite'>ie można ite'>interpretować na wite'>ile sposobów nawet na przybycite'>ie kosmite'>itów ;p ale z drugite'>iej strony wojna raczej zacznite'>ie site'>ię na czarnym ladzite'>ie to co teraz ogl±damy, wygl±da na jakite'>ie¶ rozmite'>ieszczenite'>ie site'>ił zbrojnych oraz strategite'>icznych punktów. Pożyjemy zobaczymy ja tylko site'>ię martwite'>ię tym że mam kategorite'>ie A

Pozwole sobite'>ie zrobite'>ic offtop - mite'>imo ite'>iz podawałem komite'>isjite'>i wojskowej, ze "jak mnite'>ie powołacite'>ie do wojska to na ćwite'>iczenite'>iach site'>ie zabite'>ije, potykajac o własne sznurówkite'>i" tez mam kategorite'>ie A, mite'>imo problemów sercowych, depresjite'>i, nerwite'>icy (lekowej ite'>i natrectw), problemów neurologite'>icznych.
Nite'>ie ma mozlite'>iwoscite'>i ponownego rozpatrzenite'>ia?
Pytam w tym temacite'>ie, gdyz m.ite'>in. przez t± literature nite'>ie chce mite'>iec tej kategorii a, ale z drugite'>iej strony go¶c w komite'>isjii pocite'>ieszył mnite'>ie "Jak na warszawe zostanite'>ie powołanych 2 osób na służbę, to wite'>ielki cud jest"
  • 0

Morningstar.

לוציפר

• Tematów: 25
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

jak by spojrzeć na hite'>istorite'>ię świte'>iata zobaczymy że zawsze gdzite'>ieś ktoś walczył. Ponoć jest to zapite'>isane w nas od najstarszych dzite'>iejów od czasów pite'>ierwszej bronite'>i zite'>iemite'>ia-zite'>iemite'>ia czylite'>i kamite'>ienite'>i. A gdzite'>ieś ktoś mówite'>ił że wojna to ekonomite'>ia ite'>i na odwrót. To co site'>ię dzite'>ieje na świte'>iecite'>ie można ite'>interpretować na wite'>ile sposobów nawet na przybycite'>ie kosmite'>itów ;p ale z drugite'>iej strony wojna raczej zacznite'>ie site'>ię na czarnym ladzite'>ie to co teraz oglądamy, wygląda na jakite'>ieś rozmite'>ieszczenite'>ie site'>ił zbrojnych oraz strategite'>icznych punktów. Pożyjemy zobaczymy ja tylko site'>ię martwite'>ię tym że mam kategorite'>ie A

Pozwole sobite'>ie zrobite'>ic offtop - mite'>imo ite'>iz podawałem komite'>isjite'>i wojskowej, ze "jak mnite'>ie powołacite'>ie do wojska to na ćwite'>iczenite'>iach site'>ie zabite'>ije, potykajac o własne sznurówkite'>i" tez mam kategorite'>ie A, mite'>imo problemów sercowych, depresjite'>i, nerwite'>icy (lekowej ite'>i natrectw), problemów neurologite'>icznych.
Nite'>ie ma mozlite'>iwoscite'>i ponownego rozpatrzenite'>ia?
Pytam w tym temacite'>ie, gdyz m.ite'>in. przez tą literature nite'>ie chce mite'>iec tej kategorii a, ale z drugite'>iej strony gośc w komite'>isjii pocite'>ieszył mnite'>ie "Jak na warszawe zostanite'>ie powołanych 2 osób na służbę, to wite'>ielki cud jest"

Teraz mamy wojsko dla chętnych. WKU, REZERWA. Na komite'>isjite'>i cię zbadają etc. dadzą cite'>i dajmy A lecz żeby służyć przejdzite'>iesz jeszcze raz badanite'>ia. Masz problemy z Sercem wite'>ięc jakite'>ieś zaświte'>iadczenite'>ie było by cite'>i potrzebne. Raczej nite'>ie powinnite'>i cię powołać. Jakite'>iś marsz czy coś jeszcze cite'>i serce stanite'>ie ^^

Użytkownik Carmel edytował ten post 29.07.2012 - 16:55

• 0

Ricardo I.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ime="1343560324">

ime="1301910412">

Rok 2022 ? ¦mite'>ierć bardzo starego -jak pite'>isze ite'>Nostradamus ponad 90 letnite'>iego papite'>ieża po site'>iedemnastu latach pontyfite'>ikatu-tu wszystko site'>ię zgadza :Benedykt XVite'>I urodzite'>ił site'>ię w roku 1927-będzite'>ie wite'>ięc mite'>iał 95 lat-pontyfite'>ikat rozpocz±ł On bowite'>iem w roku 2005!!!

Centurite'>ia V 92,1

Gdy będzite'>ie już zarz±dzał lat site'>iedemna¶cite'>ie
Wybite'>ior± nowego ale ustanowite'>i± kadencję do lat pite'>ięcite'>iu
Ponad 90 będzite'>ie mite'>iał stary Pasterz nite'>im zostanite'>ie wybrany NOWY
Lecz Rzymite'>ianite'>in Pite'>iotr nite'>ie przypadnite'>ie do gustu mite'>ieszczanom !

Wg strony http://www.spite'>iritcom...mus/cen5eng.php

nite'>ie ma Centurii V 92,1 jest za to Centurite'>ia V 92 brzmi tak:

After the see has been held seventeen years,
Five will change within the same period of time:
Then one will be elected at the same time,
One who will not be too comfortable to the Romans.

Nie ma tu mowy, że będzite'>ie mite'>iał ponad 90 lat.

Tak wite'>ięc, ten kto tłumaczył, dodał t± liczbę, i sobie je interpretuje.

Zatem informacja na temat 2022 roku jest fałszywa.

Centurion pite'>isał wcze¶nite'>iej że wszystko co napite'>isał ite'>Nostradamus było zapite'>isane w różnych językach i jako¶ pogmatwane bo była wtedy inkwizycja. Dlatego każdy teksty ite'>Nostradamusa interpretuje i tłumaczy na swój sposób bo nite'>ie da site'>ię tego inaczej zrobić. A liczbe 90 nite'>iekonite'>iecznite'>ie kto¶ dodał, może j± w tym Twoim tek¶cite'>ie usunięto, zawsze takie rzeczy rozpatruj w dwite'>ie strony szczegolnite'>ie jak nite'>ie widzisz oryginalu..
  • 0

666.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

Teraz mamy wojsko dla chętnych. WKU, REZERWA. Na komisji cię zbadaj± etc. dadz± ci dajmy A lecz żeby służyć przejdziesz jeszcze raz badania. Masz problemy z Sercem więc jakie¶ za¶wiadczenie było by ci potrzebne. Raczej nie powinni cię powołać. Jaki¶ marsz czy co¶ jeszcze ci serce stanie ^^

Czyli rozumiem, ze na wypadek zagrozenia wojny/narodowego nie przyjd± pod drzwi, dadz± mundur i karabin i bronic czesci kraju, tylko raczej obadaja, czy wszystko jest wporz±dku? Pytam bo serio, powołany do armii bede stwarzał duże zagrożenie dla siebie samego i otoczenia ;p
  • 0

bloczyna.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Raczej dadz±. Nawet ci którzy maj± kategorię D w czasie wojny zostan± powołani do wojska , gdyż ta kategoria oznacza że osoba ta jest nie zdolna do służby wojskowej w czasie pokoju Owszem zawsze możesz odmówić wst±pienia do wojska by bronić swój kraj. Tyle że nie wiem jak zostaniesz wtedy potraktowany. Ja osobi¶cie chwycę za broń i będę walczył w obronie mojej rodziny i mojego kraju. Gdyż uważam że lepiej zgin±ć w słusznej sprawie niż żyć w niewoli.
  • 0

Reywind.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Centurite'>ion napite'>is±ł że w Polsce bedzite'>ie przewrót wojskowy, a dzite'>i¶ znalazlem takite'>ie co¶.

http://politykite'>ier.pl...ml?ticaid=5ef02

trzeci akapit od końca:
"Korwin-Mikke zdaje się mieć na swych usługach bardzo sprawny wywiad. - Dzite'>i¶ otrzymałem informację, że ¶p. gen. Sławomir Petelicki miał rzeczywi¶cie nieszczę¶cie "pochwalić się" w towarzystwie, że w razite'>ie czego gotów jest 11 listopada poprowadzić Marsz Niepodległo¶ci w celu obalenia obecnego reżymu - wyjawia."

Jako¶ coraz bardzite'>iej idzite'>ie w kite'>ierunku podanych przepowiedni. Jesli dalej bedzite'>ie szło w tym kite'>ierunku, to jak najbardzite'>iej jestem za.
  • 2

#658 Go¶ć_wadm. Aton

Go¶ć_wadm. Aton.

Napisano

Daj Boże miłosierny! Daj takową świętą wojnę na chwałę chrześcijaństwu i narodowi naszemu, a mnie grzesznemu daj w niej wolność krajowi zwrócić lub śmierć chwalebną znaleźć.

Użytkownik Aton edytował ten post 06.08.2012 - 15:59

• -8

Ilamtris1.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

http://www.polska-az.../27/armia-boga/

Ciekawy artykuł o Talibach i Mulle Omarze
  • 1

Critias.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalaj±ca
Reputacja

Napisano

Przepraszam jezeli juz to bylo na forum, ale zauwazylem spelnienie sie pewnej wizji:

Rok 2011-2012? rozpoczęcie przez Mahdiego(przed tym m.innymi zamordowanie Osamy Bin Ladena i mułły Omara)

Post z ta informacja zostal napisany w 3 lis 2009, o 17:34 (orginalne zrodlo wiadomosci = http://www.gazetapra...&sd=a&start=210)
Osama Bin Laden zostal zamordowany 2 maja w 2011
  • 3

Użytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 2

0 użytkowników, 2 go¶ci oraz 0 użytkowników anonimowych