Odpowiadam - proszę uważnie czytać moje teksty:
Nie napisałem, że III wojna ¶wiatowa ma się rozpocz±ć 10 lat po zniszczeniu dwóch wieżowców w
Nowym Jorku w roku 2001. Nostradamus nigdzie dokładnie nie okre¶lił, od kiedy zaczyna się ta
islamska superterrorystyczna dekada, napisał tylko o 13 wielkich zamach terrorystycznych, daj±c
do zrozumienia, że jeden z nich będzie tym "falowym-ci±głym" pocz±tkiem. Przy czym dał
wyraĽnie też do zrozumienia, że kilka z tych zamachów będzie przeprowadzonych przed t± dekad±.
Najbardziej niszczycielskim zamachem ma być wybuch ładunku nuklearnego w Nowym Jorku i
możliwe, że od tej daty należy liczyć tę dekadę.
Napisałem, że III wojna ¶wiatowa ma się rozpocz±ć po 10 latach (dekada) od rozpoczęcia tzw.
Superterroryzmu Islamskiego. Otóż III wojna ¶wiatowa ma się rozpocz±ć, jak już pisałem, w latach:
2001, 2010, 2012, 2021 lub 2100.
W roku 2001, jak wiemy, III wojna ¶wiatowa nie wybuchła, choćby dlatego, że Nostradamus
wyraĽnie napisał (co już pisałem), że ma się ona rozpocz±ć następnego dnia w nocy po zawarciu w
Jerozolimie ¦wiatowego Pokoju na Bliskim Wschodzie, a to się dotychczas nie stało. Wydaje mi
się, że rok 2010 też już raczej nie wchodzi w rachubę, jak też rok 2100. Rok 2100 to ostatni rok
XXI wieku, a Nostradamus wyraĽnie napisał, że III wojna ¶wiatowa będzie trwała 27 lat (pisałem
już o tym) i skończy się w tym samym wieku, około 2050 roku. Ja zawsze uważałem (nie wiem,
czy mam rację?), że III wojna wybuchnie albo w roku 2012 albo w roku 2021, przy czym
przychylam się do roku 2021.
Jeżeli w roku 2021 wybuchnie zapowiadana przez Nostradamusa i innych jasnowidzów III wojna
¶wiatowa, to superterroryzm islamski (na ogromn± skalę) rozpocz±łby się w roku 2011 lub 2012.
Nostradamus podkre¶lał dany okres specjalnym semickim przedrostkiem, który można
przetłumaczyć na język polski - około.
Na przykład napisał, że prawo Tomasza Morusa (twórca utopijnego Komunizmu) będzie trwało w
Rosji 73 lata, ale dodał przedrostek odpowiadaj±cy polskiemu - około. Komunizm w ZSRR (kraj
ten został w Białowieży w 1991 roku rozwi±zany) trwał: 1991-1917 (przewrót paĽdziernikowy, tzw.
rewolucja) =74 lata, czyli prawie się zgadza. W innych krajach europejskich upadł 1 rok czy 2 lata
wcze¶niej.
Co do powstania tzw. Wielkiego Talibanu, to Nostradamus wyraĽnie napisał, że powstanie on na 12
lat przed wybuchem III wojny ¶wiatowej - to ten kraj (TALIBAN) będzie potajemnie twórc± i
fundatorem superterroryzmu islamskiego. Zniszczenie wojsk NATO = powstanie Wielkiego
Talibanu i opanowanie wszystkich terenów Azji ¦rodkowej i Bliskiego Wschodu, aż do granic
Izraela, Turcji i Egiptu ma się to odbyć w ci±gu tych 12 lub 10 lat przed wybuchem III wojny
¶wiatowej. Wielki Taliban będzie zdobywał (przył±czał) niektóre kraje do swojego państwa metod±
stosowan± poprzednio przed II wojn± ¶wiatow± przez Hitlera: Nadrenia, Austria, Czechosłowacja -
tylko na o wiele większ± skalę, niestety ZA CICHYM PRZYZWOLENIEM ZACHODU!!!
Tak więc III Wojna ¦wiatowa się rozpocznie i będzie trwała 27 lat, jak Wielki Taliban będzie już
istniał od około 10-12 lat i obejmował obecne państwa: Pakistan, Afganistan, Iran, Irak, Kuwejt,
Arabię Saudyjsk±, Oman, Jemen, Emiraty Arabskie, Katar, Bahrajn, Jordanię, Syrię, Azerbejdżan,
Dagestan, Czeczenię, Turkmenistan, Tadżykistan, Uzbekistan i większo¶ć Kazachstanu. A zachód,
po zniszczeniu wojsk NATO w Afganistanie, w ogóle się z tego rejonu wycofa po podpisaniu z
Talibanem traktatu pokojowego, co¶ na wzór traktatu Monachijskiego podpisanego przed II wojn±
¶wiatow± z Hitlerem.