Skocz do zawartości

Zdjęcie

Może Duch ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

Yav.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Generalnie stworzyć 4 punkty o rożnej rozpiętości tonalnej i mamy: oczy, nos usta.

Pamiętacie z dzieciństwa zabawę - patrzysz w niebo i mówisz co ci przypominają chmury. Tak to działa, a rozpoznawanie twarzy (nasz mózg stara się przypasować kształty) to normalna sprawa w wielu rzeczach da się to zobaczyć.
  • 0

Quirel.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dokładnie.
Najbardziej mnie jednak rozwala, że dorośli (czy prawie dorośli) ludzie zamiast szukać racjonalnego rozwiązania wolą zwalać multum rzeczy na duchy czy też siły wyższe.
  • 0

mania661.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

taa duch ... chyba jakaś brudna koszula na wieszaku.
  • 0

Szubi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nic paranormalnego.Ja codziennie widzę 1000 twarz na zdjęciach :P
  • 0

zabusia3.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam widzę zwykłą kurtkę powieszoną na klamce. Widać jak byk że wisi na wysokości gdzie zazwyczaj jest klamka. Nie ma tam żadnych twarzy niestety....a dziwna pozycja, to efekt powieszenia kilku rzeczy na jednej klamce od drzwi. :)
  • 0

Fili:P.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Opowiem ci coś, kiedyś idę sobie korytarzem patrze, mama prasuje dobra idę dalej. Później tata idzie korytarzem i myśli to samo. Za chwilę idę na dwór, a tu mama. Wpadam z tatą do pokoju, gdzie żekomo prasowała mama. okazuje się, że wszystko ułożyło się tak jakby tam stała na prawdę postać, lecz później kiedy potrzedłem zobaczyłem, że to po prostu jeansy na desce do prasowania, okno i dziwnie ułożona firanka.

W sumie nic ważnego, a morał z tego jest krótki i niektórym znany, to co chcemy, zawsze przed oczyma mamy.
  • 0

akina.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

duch to może nie ale jakieś prześcieradło na barierce od schodów już prędzej.... tylko tak dziwnie powiewa... xD
  • 0

Ice cream.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Ja tam widzę zwykłą kurtkę powieszoną na klamce. Widać jak byk że wisi na wysokości gdzie zazwyczaj jest klamka. Nie ma tam żadnych twarzy niestety....a dziwna pozycja, to efekt powieszenia kilku rzeczy na jednej klamce od drzwi. :)

Chyba kurtka ma kaptur, bo widac miejsce na rece i kaptur (?). Moze to jest bluza ?
  • 0

Anel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie to wyglada na krzeslo obrotowe do komputera i kurtka przewieszona o oparcie :)
  • 0

Sventer.
  • Tematów: 37
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A może to był duch Twojej teściowej?

Jak dla mnie kolejne zdjęcie z serii słaba jakość i w dodatku nie widać tam nic szczególnego.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych