Skocz do zawartości

Zdjęcie

istoty z innego wymiaru czy duch ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

jertih.
  • Tematów: 8
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Witam,

Dzisiaj około godziny 3 w nocy gdy leżałem w łóżku patrzyłem się na ścianę i rozmyślałem nagle błysnęło białe światło ? może nie całkiem białe od razu gdy to zobaczyłem schowałem się pod kołdrę . Jednak po 5 minutach leżenia i czucia czyjejś obecności nagle palec od nogi mnie zabolał, po prostu dziwny ból rano gdy wstałem i spojrzałem na palca to paznokieć był odłamany (kawałek) i taka mała szparka proszę was tylko o pomoc w odkryciu co to było...uprzedzam że nawet nie drgnąłem bo tak się bałem...więc tego sam sobie nie zrobiłem wypite również nie miałem (to nie jest zmyślone nie mam celu aby zmyślać..na forum jestem od dawna) .

Hanzō.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dziwne mam wrażenie ale chyba była u ciebie ingerencja rządu USA (nie wiem czy inne kraje biorą udział w tym projekcie). Prawdopodobnie dokonywali tobie rozszczepienia osobowości.

zerknij:

#3 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.
  • Tematów: 0

Napisano

@UP
;O. może od razu porwali go kosmici i pobrali próbki paznokcia aby lepiej zrozumieć jak działa lakier do paznokci bo chcą przy jego pomocy zniewolić świat ?

Ja miałem tak, że jak sie uderzyłem i mnie mocno bolało w nocy to miałem takie mignięcie jak by światła przed oczami. To raczej reakcja mózgu na nagły ból żeby ocucić cie szybciej. A skoro paznokieć złamany to chyba było solidne walnięcie o szafke ?

jertih.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Bo zaraz nie wytrzymam, o nic nie walnąłem wcześniej...po prostu gdy pojawiło się to światło leżałem pod kołdrą ze strachu i nagle poczułem ból w palcu (dziwny ból) rano się budzę i kawałka paznokcia nie ma i do tego taka szparka w paznokciu mała ; jestem pewien że coś było tylko nie wiem co cóż strach był silniejszy ;; jak bym się odważył bym wiedział co to było .

Eldim.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ej, bro, czy dziś w nocy nikt nie odpadał jeszcze fajerwerków o 3ciej? W końcu był Sylwester.

#6 Gość_majkelmonster

Gość_majkelmonster.

Napisano

Czy mógłyś dać zdjęcie paznokcia?

#7 Gość_Niedoskonały

Gość_Niedoskonały.

Napisano

(...) rano się budzę i kawałka paznokcia nie ma i do tego taka szparka w paznokciu mała ; jestem pewien że coś było tylko nie wiem co cóż strach był silniejszy ;; jak bym się odważył bym wiedział co to było .

To były pożeracze paznokci - dość typowa rasa obcych. Takie mają menu i nic na to nie poradzisz. Jedyna pociecha to taka, że nie musisz tracić czasu na ich obcinanie.

jertih.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

No naprawdę, ubawiłem się po pachy ^ jednak ja mam poważną sprawę czytałem na tym forum gdzieś że tzw. ufoki lubią pobierać różne rzeczy od ludzi ,a tu włos ,a tam coś jeszcze na mnie trafiło chyba że paznokieć .

#9 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

Aha a fotka ?

Last.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tym błyśnięciem światła to pewnie Ci się zdawało po prostu... natomiast co do paznkocia to jest sprawa tak prozaiczna i codzienna, że w ogóle nie przyciąga mojej uwagi. A to raz mi się coś takiego działo? Może gdzieś o coś rąbnąłeś, zabolało Cię, a potem paznokieć odpadł. Normalna sprawa. Dobrze, że nie jesteś kobietą, bo tak to by się okazywało, że co 28 dni Cię kosmici porywają.

czytałem na tym forum gdzieś że tzw. ufoki lubią pobierać różne rzeczy od ludzi ,a tu włos ,a tam coś jeszcze na mnie trafiło chyba że paznokieć .

To już mi wygląda na początki schizofreni. Nie, że to niemożliwe, tylko, że "normalna" osoba nie widzi wszędzie ufoków. Ludzie tu się śmieją, ale faktycznie przy paranoi może Ci się zdawać, że np. najmniejszy szmer zza ściany to robota kosmitów.

Tomas13.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Pokaż zdjęcie xD nie no jak dla mnie to musiałeś się uderzyć, bo kosmici raczej by cie nie odwiedzali żeby zdobyć kawałek paznokcia.

Mischakel.

Ataman

• Tematów: 17
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Och! Akurat teraz zjawia się nowy użytkownik na forum z jednym postem, który doświadczył dokładnie tego samego! Cóż za zbieg okoliczności.
Na forum jesteś od dawna, ale całkiem niedawno mógł wpaść Tobie do głowy pomysł na jakiś przekręt. Mogłeś go bardziej dopracować. Może wszystkie 21 postów pisane było tylko po to, by "nabić" trochę renomy, co by potem nie było, że kolejny zupełnie nowy użytkownik zaszczyca nas swoją cudownie wymyśloną historią.
Gdybym był doktorem House'm, to zainteresowałbym się Tobą pod kątem medycznym. Złudzenia optyczne wskazałyby na oczy, lecz uczucie czyjejś obecności obok, gdy nikogo nie ma, wskazują chyba na mózg, który w takim razie jest też pewnie odpowiedzialny za omamy wzrokowe. No i ten paznokieć. Tkanki obumierają? Mrrr, przypadek w sam raz na kolejny odcinek popularnego na całym świecie serialu.
Pozdrawiam.

Mischakel.

Ataman

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak w ogóle autor tematu mógłby najzwyczajniej w świecie zrobić zdjęcie palucha, żebyśmy chociaż obaczyli efekt rzekomego spotkania z tymi elfami czy innymi zmorami.

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale po co ci zdjęcie jego palca? Nie masz swojego?

Przecież można nawet wziąć sekator i wyciąć w paznokciu podobiznę kosmity.

Mischakel.

Ataman

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mam 20, wszystkie zdrowe... No, może jeden coś szwankuje, ale zdjęcia nie dam i nie będę za to winił kosmitów.
Autor mógłby pokazać swojego palucha, żeby pokazać, że chociaż efekt tego, co podejrzewa o bycie spotkaniem z jakimiś super-istotami jest faktyczny i jego paluch na prawdę jest teraz taki brzydki.
Lepiej tu nie pisz o sekatorze, mam wrażenie, że wyrezanie podobizny kosmity w paluchu czy gdziekolwiek indziej mogłoby się tutaj coniektórym spodobać...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych