Napisano 23.12.2010 - 22:42
Napisano 23.12.2010 - 23:20
I z 20 minusów proszę. To jeszcze bardziej mnie wzmocni tutaj, będę tu nie wygodny i świrnięty. Dla mnie bomba !
wybacz, wykorzystałem limit na dziś - jutro ci wlepie jednego
Andromedan napisał :
A przestańcie, nie ma UFO, nie ma niczego, nie ma świadomości, nie ma konspiracji, nie ma odtajnienia.Kononowicz miał rację..
W tym też wojskowych i cywilnych pracowników lotnictwa tudzież innych służb. Którzy czasami też mają problem z identyfikacją obserwowanych "zjawisk" - a wtedy oni wręcz mają obowiązek meldować o tym.
Użytkownik Andromedan edytował ten post 23.12.2010 - 23:29
Napisano 23.12.2010 - 23:40
Napisano 24.12.2010 - 00:04
Napisano 24.12.2010 - 00:28
Czy to nie dziwne, że obiekty ufo zaczęto obserwować dopiero w latach kiedy rozwijało się lotnictwo? Wcześniej tego nie było. Dopiero w czasie II wojny światowej i niedługo po jej zakończeniu aktywność ufo była znaczna.
Dlatego moim zdaniem wszystkie takie obiekty były i są budowane przez ludzi. Kosmici-jeśli w ogóle istnieją- nie mają z tym nic wspólnego.
Użytkownik Asmodean edytował ten post 24.12.2010 - 00:31
Napisano 24.12.2010 - 08:00
Czy to nie dziwne, że obiekty ufo zaczęto obserwować dopiero w latach kiedy rozwijało się lotnictwo? Wcześniej tego nie było. Dopiero w czasie II wojny światowej i niedługo po jej zakończeniu aktywność ufo była znaczna.
Dlatego moim zdaniem wszystkie takie obiekty były i są budowane przez ludzi. Kosmici-jeśli w ogóle istnieją- nie mają z tym nic wspólnego.
a gdzie kurwa jakieś zdjęcia ??? filmy >>???? Jeżeli te chuje z nowej zelandii coś publikuja to niech w chuja nie lecą, albo publikuje wszystko albo kurwa nic. dali jakieś zjebane kreskówki narysowane przez zboczone dzieci pedałów. poza tym nowa zelandia nie posiada wojska więc niech w chuja nie lecą cipy głupie.
Napisano 24.12.2010 - 08:08
Czy to oznacza, że jeżeli wojskowi też według Ciebie mają problem z ID obserwowanych zjawisk to Ty z nimi już nie masz problemów ?
Napisano 24.12.2010 - 10:26
Mylisz się, co z obrazami z czasów średniowiecza, jak i przed, ukazujace w tle na niebie obiekty identyczne do tych które możemy obserwować dzisiaj na różnego rodzaju filmikach, i fotografiach?
Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 24.12.2010 - 10:32
Napisano 24.12.2010 - 11:52
Napisano 24.12.2010 - 13:32
Czy to oznacza, że jeżeli wojskowi też według Ciebie mają problem z ID obserwowanych zjawisk to Ty z nimi już nie masz problemów ?
Odpowiem równie niezłośliwym pytaniem - jak doszedłeś od wniosku A do wniosku B? Bo nie napisałem niczego co by sugerowało, że B.
Guzik prawda. Ufo na świętych obrazach to nie ufo. Poczytaj, tutaj jest to wyjaśnione http://sceptycznie.p...o_w_sztuce.html
A z wizerunkami kosmitów w świątyniach jest tak samo jak z rzekomym kosmitą w piramidach egipskich czyli zła interpretacja malowideł które przedstawiają coś innego.
Ja nie mówię że mieli śledzić z powietrza. Zastawia mnie tylko ta zbieżność wydarzeń, że inwazja ufo miała miejsce w czasie zbrojeń i rozkwitu lotnictwa. Dlaczego takich inwazji nie było na początku XX w. kiedy lotnictwo dopiero stawiało pierwsze kroki.
Najwięcej obserwacji przypada na lata 40 i 50. W Ameryce szczególnie ufo dawało się we znaki. Sądzę że to były Radzieckie obiekty szpiegujące, zwłaszcza że niektóre takie obiekty latały nad bazami wojskowymi i lotniskami.
Użytkownik Andromedan edytował ten post 24.12.2010 - 13:42
Napisano 24.12.2010 - 16:04
Zapytałem. Ponieważ chcesz tu chyba być ekspertem.
Zapytałem. Tylko. I wyłącznie - to pytanie.
Jest odpowiedź - jest jasne wtedy.
Użytkownik Skan edytował ten post 24.12.2010 - 16:05
Napisano 24.12.2010 - 16:38
Napisano 24.12.2010 - 17:37
Odpowiadam: Najpierw wysuwasz dziwne wnioskowanie na podstawie treści mojego postu o zawartości dokumentów (patrz post poprzedni), a teraz tworzysz teorię o tym, kim chcę być pisząc swoją opinię na temat zawartości tych dokumentów. Nie trzeba być ekspertem żeby interpretować tekst pisany, który jaki jest - każdy widzi. Nie trzeba również być ekspertem żeby rozumieć, że jak obywatel donosi służbom iż widzi coś wg niego dziwnego, to służby chcąc nie chcąc muszą to zgłoszenie przyjąć i po przyjęciu wrzucić do archiwum. Tak się to przynajmniej odbywa w cywilizowanym kraju.
Ale w sumie podoba mi się ta zabawa którą uprawiasz - teraz ja spróbuję:
Czy to oznacza, że jeżeli psychika człowieka jest tworem bardzo skomplikowanym i potrzeba czasu aby ją poznać, to Ty już nie masz takich problemów i po jednym poście w internecie snujesz wnioski o podmiocie i jego "chciejstwie bycia ekspertem"?
To co Ty robisz na forum ?
Powinieneś już być ekspertem i bić kokosy ($) . Czemu świat Cię nie poznał jeszcze ?
Nawet nie śni mi się taka rola. Nie obchodzi mnie dlatego poziom tutejszy bycia ekspertem. Co dałem jasno do zrozumienia by mnie minusowano do woli (masz tutaj jasny dowód że tak twierdzę w 1 poście który napisałem w tym temacie).Zapytałem. Ponieważ chcesz tu chyba być ekspertem.
Zapytałem. Tylko. I wyłącznie - to pytanie.
Jest odpowiedź - jest jasne wtedy.
Tak dobrze?
Napisano 24.12.2010 - 19:08
Ja wiem, że nawet jakby Obama odtajnił po cichu akta to dalej byś uparcie twierdzil, że to bzdury wyssane z palca. Nie chcę mi się dzisiaj pisać za dużo do Ciebie... Szkoda nerwów.
Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 24.12.2010 - 19:21
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych