Edit Asieńka: Proszę o powrót do tematu, wszelkie uwagi na temat pracy moderatora proszę kierować na pw.
Nie. Skoro tworzysz rozbudowane referaty w treści ostrzeżeń pod publicznie dostępnymi moimi postawi, to nie oczekuj dyskusji w trybie prywatnym.
Edit Asieńka: Jak widzę Twoim celem jest ośmieszenie moderatora, ale funkcja nijak się ma do osoby wypowiadającej się w temacie. Umiesz to rozróżnić? Dlaczego wszyscy forumowi krzykacze, łącznie z Tobą myślą że moderator to jakiś wszechwiedzący bóg, którego na siłę chcesz zdetronizować?
Jakim prawem Przemo obraża mnie i pozostaje to bez echa? Cytaty chętnie udostępnię. Nie obrażam rangi Super Moderatora w żadnym fragmencie dowolnego z moich postów. Uważam jednak, że funkcja Super Moderatora wiąże się jednak z koniecznością posiadania pewnej kultury osobistej oraz elementarnej wiedzy, a osoba wykazująca się brakami zarówno w jednym jak i drugim powinna pohamować swoje zapędy dyktatorskie. Rozumiem, że nikt nie jest idealny, ale wszystko ma swoje granice.
Proponuje zapoznać się z regulaminem forum kilka punktów tu przytoczę 3.11 Każdy użytkownik forum ma prawo do własnych poglądów i własnego zdania, o ile nie narusza polskiego prawa, regulaminu forum lub nie godzi w dobro osób trzecich.
Edit Kurczak: Proszę o wskazanie, gdzie niby nastąpiło naruszenie tego punktu.
7.6 Zabronione są wszelkie formy rasizmu, nietolerancji: tzn. wypowiedzi antynarodowe i szerzące nienawiść; wypowiedzi wulgarne odnoszące się do innych nacji, kolorów skóry, wierzeń, osób; wypowiedzi obraźliwe skierowane pod adresem innych użytkowników forum.
Edit Kurczak: Proszę o wskazanie, gdzie niby nastąpiło naruszenie tego punktu.
Za łamanie regulaminu ostrzeżenie i żeby było jasne obrażasz i wyśmiewasz nie funkcje, a człowieka i mam nadzieję że to rozumiesz.
Ostrzeżenie uważam za bezpodstawne, traktuję je jako zwykłe szykanowanie. Twój poziom kultury wypowiedzi również pozostawia wiele do życzenia. Mam Ci zacytować niektóre z Twoich wypowiedzi, zanim ponownie zwrócisz mi uwagę?
Niewierzący. Sceptyk ma jakieś argumenty. Trudno nazwać tak kurczaka, który myśli, że elektroencefalogram jest zapisem mózgu.
Gratulacje, przyłapałeś mnie. Do pełni szczęścia brakuje jeszcze tylko prezycyjnego opisu, czym jest elektroencefalogram, bo same puste słowa jednak nie mają jednak zbyt wielkiej mocy opiniotwórczej. Dokończ wypowiedź i będziesz sobie mógł przybić piątkę.
Edit Asieńka: Nadal nie rozumiesz, proponuje zapoznać się z regulaminem forum, a następnie przeczytaj swoje posty. Jednak nie sadzę byś umiała krytycznie spojrzeć na własne wypowiedzi. Ten temat nie jest do tego by rozprawiać o ostrzeżeniach dlatego pisz na pw.
Użytkownik Asieńka edytował ten post 27.09.2010 - 22:47