na początek chciałbym się powitać, no witam:D
jeśli chodzi o OOBE to nie mam żadnych osiągnięć ale to chyba przyjdzie z czasem, tematem interesuję się już kilka lat. natomiast LD to moja specjalność, mam 2 razy w tygodniu LD przeciętnie.
na początku bardzo przeżywałem każde LD, panikowałem i budziłem się, teraz już na spokojnie potrafię wytrzymać kilka minut i wykorzystać to co mam. postanowiłem przejść na wyższy poziom - OOBE. jak to w LD najczęściej mi się przytrafia, obudziłem się w busie i zrozumiałem że to sen. przeszedłem przez ścianę busa i znalazłem się na zewnątrz. najczęściej w LD zapominałem o tym co miałem zrobić i brałem się za pierdoły, najczęściej latanie(raz nawet byłem na saturnie, wytrzymałem tylko chwilę)

Edit Asieńka:Witam i na początek proszę o zapoznanie się z regulaminem forum, min. z punktem:
3.15 Na forum wymagamy używania poprawnej polszczyzny. Jeśli masz problemy z ortografią korzystaj ze słownika lub przeglądarki, która podkreśla błędnie napisane wyrazy. Na forum nie ma obowiązku stosowania polskich znaków.