Pozwoliłem sobie na ocenę wszystkich past ze strony 91 (podobne podsumowania niegdyś robił Neck).
@Ichigo -
Larwy i
Letarg Pana KWstęp, dwie pasty w jednym poście i brak podania autora. Tragiczna mieszanka.
Larwy bardzo słabe i nie ma w tej paście nic, oprócz czysto medycznego przebiegu choroby. Druga pasta znacznie lepsza (niestety nie jest Twoja, nawet nie pokwapiłeś się o dodanie oryginalnego autora), doczytałem do końca z lekkim rumieńcem. Nie było to arcydzieło, ale było to całkiem na poziomie. Niemniej jednak za złamanie wszystkich chyba "zasad" tego tematu leci minus.
@marcin szeregowy -
Tapeta część IIWybacz, ale nie dałem rady przeczytać, wymiękłem po paru linijkach. Z
Tapety zrobiłeś nużący, przydługi tasiemiec, niestety pierwsza część nie wciągnęła mnie tak bardzo, żebym się zmusił do przeczytania drugiej. Pochwalić natomiast należy, że piszesz w coraz lepszym stylu, czytelnik nie ucieka już na sam widok autora. Tak trzymać. Nie czytałem, więc pozostawiam bez oceny.
@Blazorasz -
MaszynkaMinusa wstawiłem przed przeczytaniem, bo jak ktoś wspomniał wstęp jest dłuższy od pasty. Jesteś tu nowy, możesz od razu nie wiedzieć wszystkiego, rozumiem. Ale ludzie, czy tak trudno przeczytać kilka past i komentarzy z tego tematu przed napisaniem? Pasta sama w sobie jest bardzo przeciętna, niemniej za wstęp leci minus.
@marcin szeregowy -
109.3 MHzPasta napisana trochę chaotycznie, jednak całkiem dobra. Plus.
@gzygza -
LetargMinus przed przeczytaniem za wstęp. A za te prośby o obiektywną ocenę to powinni was zsyłać do gułagu, będę oceniał tak jak mam ochotę. Pasta sama w sobie trzyma poziom, gdyby nie ten wstęp to byłby plus.
@Drops -
Sąsiedzi z dołu i
ZegarMożna się jedynie doczepić o dwie pasty w jednym poście, jednak obie pasty są bardzo dobre. Uwidoczniony tytuł, autor i link do oryginału, należy Ci się w pełni zasłużony plus.
@d1lerBrak tytułu i wstęp. Jesteś nowy, a pasta okazała się bardzo dobra, więc Ci odpuszczam. Jak na debiut poszło Ci bardzo dobrze, oprócz rzeczonych błędów. Do ortografii czy języka nie mogę się za bardzo doczepić, mimo tych "przewinień" leci plus.
No, to tyle. Ta strona całkiem się udała, chociaż bywało znacznie lepiej.
Shi i HPL, kiedy planujecie dodanie regulaminu? Mam co do niego jeszcze parę sugestii.
Użytkownik Teloc edytował ten post 15.08.2013 - 14:27