[
Twoje posty są pisane strasznie chaotycznie. Zastanawiam się co jest tego przyczyną ?? Popsuta klawiatura czy po prostu uczysz się dopiero polskiego ? ... Już który z kolei twój post jest ciężko zrozumiały.
[quote]
Okey.Zatem postaram się jak najmniej w każdym temacie pisać.Obowiązku nie ma

[quote name='mroova' date='28.05.2010 - 12:26' timestamp='1275046016' post='387746']
[quote]public/style_images/darkpro/snapback.pngUżytkownik ewa dnia 28.05.2010 - 10:48 napisał
Wszystko w porządku z Tobą Makro.Psychiatrę oczywiście możesz dla swej pewności zaliczyć.Takie byty istnieją,ale nie mam pojęcia co to jest.Twój lęk wynika z pamięci wydarzeń,bo wszystko odbywa się /mimo półsnu/ świadomie.Myślę że bez tej świadomości one jakby nie miały wstępu.Przetrwaj ich!NIC NIE SĄ W STANIE CI ZROBIĆ ,jeżeli sama nie zgodzisz się na przyjęcie ich.Potem odejdą /zniesmaczone

DB Cooper,pozycja spania ani miejsce nie pomoże.Modlitwa wskazana /proś Boga o każdą spokojną noc/,jednak jakimś cudem musi to co się jej wydarza przejść.NIE ZROBIĄ JEJ NIC /jak sama świadomie nie dopuści/.I odejdą.
Twoje posty są pisane strasznie chaotycznie. Zastanawiam się co jest tego przyczyną ?? Popsuta klawiatura czy po prostu uczysz się dopiero polskiego ? ... Już który z kolei twój post jest ciężko zrozumiały.[/quote]
Alexi bez przesady, ja nic chaotycznego w tym poście nie widziałam....

[/quote]
Alexi grzecznie dał mi do zrozumienia WYNOCHA.Moim zdaniem powinno się czytać wszystko,nawet przedszkolaka który nauczył się liter i próbuje /nieudolnie/coś ważnego dla niego przekazać.