Skocz do zawartości

Zdjęcie

duch na zdjeciu czy stroz?

• Please log in to reply
5 replies to this topic

jertih.
  • Tematów: 8
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich mam taką historię pewną nierozwiązaną... podczas robienia fotki na naszą klasę mojej siostrze w kuchni < nad nią hmm 1m nad ziemią około ,nad nią jest niebieska postać nie wiem czy to tak nazwać można twarzy nie widać szkoda ; ale wiadomo nie miałem zamiaru sufitowi robić zdjęcia tylko jej,a gdy próbowałem zrobić drugi raz zdjęcie tej niebieskiej istoty już nie było, fotka była robiona mniej więcej (3 miesiące po śmierci babci) każdy kto zobaczył tą fotkę ciarki mu przechodziły udostępnię ją być może jednak nie wiem czy to wypada w necie tak osobiste rzeczy wstawiać...ale mi się to wydaję że to anioł stróż jak myślicie co może być tym niebieskim bytem? wygląda to jak by taka smuga ale przypomina trochę ludzką postać jak by była twarz to by pewnie rozwiązało to mój problem ale niema miałem też drugie przeżycie kiedy położyłem się spać po około 1 godzinie miałem problem z zaśnięciem < słyszałem dziwny dźwięk nie był to na pewno wiatr bo ten dźwięk był dziwny nie wiem do czego go porównać strach był tak duży że nie miałem odwagi odkryć się cały czas byłem przykryty po około 5 minutach dźwięku już nie było dobrze że kołdra się nie zaczęła osuwać czy coś podobnego bo bym zawału dostał...na szczęście ostatnio jest spokój ale to takie moje historyjki 2010 roku chcę je wyjaśnić...

Użytkownik jertih edytował ten post 12.05.2010 - 19:25

• 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

wydaję że to anioł stróż jak myślicie co może być tym niebieskim bytem?

Nie mam zamiaru przejmować kontroli nad Twoim ciałem tylko po to, by zobaczyć jakieś zdjęcie. Przynajmniej na razie. Skoro masz opory przed pokazaniem zdjęcia, to nie mamy o czym rozmawiać, bo nie wydaje mi się, żeby komukolwiek na tym forum chciało się czytać Ci w myślach.

Użytkownik Ill edytował ten post 12.05.2010 - 19:32

• 0

bloodprincess.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak zdecydujesz się pokazać zdjęcie to daj znać... póki co nie mamy co oceniać. Natomiast co do nocy to mogło Ci się wydawać. Śmierć babci to traumatyczne przeżycie, więc mózg może nie pracować za dobrze. Jednak nie stwierdzam od razu, że to nie duch... Zdarzają się takie przypadki.
  • 0

Ender.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mimo wszystko, mam nadzieję, że sufit masz fotogeniczny.
  • 0

Ainasarniel.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zdjęcie było robione na NK a Ty nie chcesz go umieszczać w necie... HMMM :)
  • 1

Ells.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przyjrzałbym się tej historii....gdybyś dostarczył najważniejszy dowód, zdjęcie!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych