1. Opis problemu. Czyli co Twoim zdaniem należy poprawić - zmienić.
2. Uzasadnienie. Dlaczego coś Twoim zdaniem wymaga zmiany.
3. Propozycja rozwiązania.
A zatem:
1. Codziennie (raz na 24 godziny) Muhad, z konta "Muhad" oraz z konta "Legalize" przydziela pełną pulę puntów z tych kont, na konto "radosław", po czym pełną pulę odbiera, z konta "Aquilla". Należy temu zaradzić.
2. Trzeba to powstrzymać ponieważ...

3. Propozycja rozwiązania: po skonsultowaniu z Muhadem zbanowanie jednego z kont, które On wybierze ("Muhad" lub "Legalize") lub blokada manipulowaniem reputacją na jedno z kont - permanentna, a okresowa na drugie konto, za ten proceder.
Założenia, które zrobiłem do tych zarzutów:
Widziałem na własne oczy jak wszedł najpierw Legalize/Muhad, i wywinował radosławowi reputację przy jednoczesnym obniżeniu Aquilli, po czym zmienił Go Muhad/Legalize i dołożył drugą seryjkę analogicznie, do poprzedniej. Podejrzewam, że taki stan rzeczy jest od dawna. Niestety Muhad zapomniał po prostu nastawić tym razem automatyczne logowanie Legalize.
Mało prawdopodobne jest, by Muhad i Legalize wracali do domu/punktu z internetem, o tej samej porze i zgodnie bawili się w manipulację reputacją na forum.
Oczywiście jakby to był sąd, to ja dowodów nie mam. Ma je administrator. Podpieram się tym co widziałem, więc są to spekulacje, a widziałem Muhada i Legalize logującego się w małych odstępach czasu i nagły spadek reputacji, który można sobie wydedukować, patrząc po liczbach, że był dziełem dwóch kont.
PS: gratulacje Radosław, za przekroczenie progu 1000 punktów