Tematem sporu jest ten temat założony przez kolegę.
http://www.paranorma...showtopic=22934
Cytuje mniej więcej jego słowa,
Paranormalny moderator eru75 zablokował mnie na forum i teraz nie mogę się wytłumaczyć, nie wiem z skąd on w ogóle wymyślił, że mam zamiar kogokolwiek obrażać, i szerzyć nienawiść, wysłałem mu wiadomość PW, ale nie odpisuje. A i moje zaprosiny do dyskusji nazwał prowokacją.
A teraz coś od siebie na temat. Moim zdaniem Pan eru75 po prostu nie przeczytał wiadomości jaką napisał mój kolega. Popieram również jego pogląd na sprawę, jeśli chodzi o ludzi którzy wymyślają bajki 9/11, które nie tylko nie raz nie trzymają się kupy ale i godzą w rodziny zabitych. Nie wiem naprawdę gdzie eru75, znalazł powody by dać mojemu koledze tyle fałszywych i kłamliwych oskarżeń. Chyba, że to takie forum, warny bo mod miał zły dzień.
Armstrong2009 poprosił mnie o upublicznienie jego wiadomości którą moderator nie raczy przeczytać i odpowiedzieć. Z mojej strony Pan eru75, o ile to jest Pan, bardzo niepoprawnie się zachowuje.
Nie wiem jakimi przesłankami kierował się Pan, dając mi te „prezenty” ale mniejsza o to. Odpowiem tylko tyle, że moim celem nie było obrażenie kogokolwiek, napisałem tylko swoje odczucia w stosunku do osób które wymyślają teorie spiskowe na temat 9/11.
„Jako nazywanie zwolenników teorii spiskowej ludźmi chorymi i zapraszanie do dyskusji - ostrzeżenie ustne za prowokację. Temat w konsekwencji zamykam.”
Pozwoli Pan, że się wytłumaczę, bo nie przepadam za decyzjami wyssanymi z Bóg wie skąd. Korzystając z postu Aquila który zrozumiał o co mi chodzi….
„Organizatorzy igrzysk w Vancouver specjalnie zaprojektowali tor tak, aby ten gruziński saneczkarz się na nim zabił (i tutaj setki zmyślonych "nieścisłości" aby to niby "udowodnić"). Potem piszemy i sprzedajemy książki na ten temat, kręcimy "dokumenty" analizując filmiki z youtube, krzyczymy "tam nie było sanek!" no i sprzedajemy koszulki i czapeczki z napisami "investigate Vancouver!". Wiemy też, że architekci, obsługa i medycy "byli w spisku" i dlatego Gruzin zmarł. Oczywiście przy okazji kreujemy się na "obrońców prawdy" i "szczerze współczujemy rodzinie zmarłego". To faktycznie chore...”
Tak należy interpretować… moje słowo chore, moim celem nie było obrażenie kogokolwiek ani szerzenie nienawiści. Czy pan w ogóle wie co to jest nienawiść?
„Zapraszanie do dyskusji - ostrzeżenie ustne za prowokację. Temat w konsekwencji zamykam.”
Acha, czyli wiem już, że następnym razem pisząc temat muszę unikać tych słów, bo otrzymam warna za prowokację. Temat proszę odblokować ponieważ mam zamiar dyskutować a nie obrażać kogokolwiek i napisać kilka ciekawych rzeczy na temat oficjalnej wersji zdarzeń w WTC.
„Jako szerzenie nienawiści. Odpoczynek na 3 dni. Dziękuję - eru75”
Odpoczynek nie jest mi potrzebny, czuję się świetnie.
"Z wyrazami szacunku"
W kontekście słów jakie Pan napisał w moim temacie (w warnie widocznym dla wszystkich), „obraza zwolenników teorii spiskowych” co jest kłamstwem, te słowa są bezwartościowe.
Słowa Armstrong,a 2009 z przed chwili.
Sprawę jaka zaszła upubliczniam jeszcze bardziej, ponieważ zostałem nie słusznie ukarany, jako że Pan eru75 nie ma dla mnie czasu i że jest to miejsce gdzie można podzielić się opiniami na forum, chciałbym poznać wasze zdanie na temat sprawy. Czy użyłem złych słów?, tak jak mówię moją intencją nie było obrażanie kogokolwiek.
Z mojej strony chcę tylko dodać, jeśli to jest zły dział to proszę przenieść.