Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Amatorskie nagranie wiadomości: początki mediacji?

• Please log in to reply
2 replies to this topic

Fenio.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tytuł filmu: Disclosure Project - Stephen Bassett in CNN
Czas trwania: 8:32
Polska lokalizacja: tak
Tagi: disclosure project ufo press conference stephen bassett cnn etc
Krótka recenzja: Stephen Bassett jest politycznym aktywistą, lobbystą, sprawozdawcą, felietonistą i organizatorem konferencji. Jest założycielem Paradigm Research Group, twórcą Paradigm Clock, dyrektorem wykonawczym komitetu X-PPAC oraz konferencji X-Conference. Od 1996 roku S. Bassett asystuje zarówno wielu organizacjom, jak i inicjatywom:
1) zakończenia embargo nałożonego przez rząd na wiele do dziś niepotwierdzonych faktów,
2) dążenia do wszczęcia śledztwa i wysłuchania przed Kongresem świadectwa wielu byłych wojskowych oraz pracowników rozmaitych agencji ochrony, którzy twierdzą, że byli świadkami wielu spraw związanych z fenomenem ufo.

Występował w wielu stacjach radiowych i telewizyjnych, a także w kilku filmach dokumentalnych, szeroko poruszając kwestię implikacji tematu "Disclosure".

Opis z YouTube

Link do filmu:
Link alternatywny: ---

http://www.youtube.c...h?v=oPtl5D62ysk

Poprawiłam link.

Blitz Wolf

• 0

#2 Gość_xoenx

Gość_xoenx.
  • Tematów: 0

Napisano

Niepotrzebnie usunąłeś link do tego 2godzinnego materiału stąd, który wyjaśnia kontekst w/w filmiku(który sam z siebie bez kontekstu jest, jakich wiele dziś):
http://video.google.pl/videoplay?docid=808393514949778004&ei=v7b0Scf_FIOb-AbmscyWCg&q=disclosure+project+pl#
THE DISCLOSURE PROJECT PL
Konferencja mająca miejsce 09.05.2001.

Całkiem dobre tłumaczenie.

Jakkolwiek sam wstęp z aktorem moze odstręczać, to zdecydowanie materiał w dalszej części jest conajmniej zaskakujący.
  • 0

Fenio.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rzeczywiście, mogłem zostawić. Chciałem teraz edytować, ale już nie można. Jednak to samo jest w opisie tego filmiku na YT.

BTW. xoenx, teraz widzę + i -. Wcześniej tego nie dostrzegałem (mimo to, nie mogę jeszcze wystawiać plusów)

Użytkownik Fenio edytował ten post 09.02.2010 - 10:20

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych