Skocz do zawartości

Zdjęcie

Projekt Asystent

• Please log in to reply
25 replies to this topic

Sporek.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Projekt Asystent i cała strona została zamknięta przez samych twórców. To tyle w tym temacie
  • 0

GothAr.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ma może ktoś z was sesje Projektu Asystent? Przeczytałem ich nieco ponad 40 i strona została zamknięta :/ był bym wdzięczny za udostępnienie ich online lub wysłanie na e-mail
  • 0

#18 Gość_Niedoskonały

Gość_Niedoskonały.
  • Tematów: 0

Napisano

Ma może ktoś z was sesje Projektu Asystent? Przeczytałem ich nieco ponad 40 i strona została zamknięta :/ był bym wdzięczny za udostępnienie ich online lub wysłanie na e-mail

Nie mam tych sesji, chociaż czytałem wszystkie i byłem tam na forum.

Ogólnie rzecz biorąc, autorzy tego portalu uznali (w swoim oficjalnym oświadczeniu: http://thelinked.pl/...d=268&Itemid=61), że zatarła się idea poprzez zachowania użytkowników, z czym zgadzam się całkowicie.

Inna sprawa, co kiedyś sygnalizowałem na forum thelinked, że można się przestraszyć pewnych doswiadczeń, czego sam doswiadczyłem, a o czym nie chciałem i nie chcę specjalnie rozmawiać. Nagły i nieoczekiwany tryb likwidacji tej strony nasuwa na myśl, że autorzy sami dotknęli takich doświadczeń, a ich decyzja wcale mnie nie dziwi.

Dlaczego tak bardzo interesują Cię ich sesje?
  • 0

BloodCherry.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

znalazlem cos takiego -
http://thelinked.pl/...ystkiesesje.rtf
jak sie przyda.. enjoy
  • 2

GothAr.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wielkie dzięki BloodCherry, jest tu 11 sesji których nie czytałem :)
Z tego co wiem to jest ich jeszcze koło 20

Co do pytania dlaczego tak bardzo mnie to interesuje... Uważam, że nie każdy może stosunkowo "bezpiecznie" czytać te sesje, ponieważ ludzie zaczynają je zbytnio przedkładać nad inne wrtości życiowe i asystent staje się dla nich pseudoBOGIEM.
Nic dziwnego, że grupa zamkneła tę stronę skoro ludzie (oczywiście nie wszyscy) zamiast czerpać z tego jakieś wartości, rowijać siebie, pracować nad swoim ego itp. dopatrywali się tam albo samych teori spiskowych z których robili sensację, albo na siłe próbowali udowodnić, że to fake, a totalnie żałosne i niedopuszczalne było zachowanie ludzi którzy domagali się od "asystenta" wskazywanie palcem co mają robić w życiu, co jest prawdziwe a co jest kłamstwem, pytli co robią źle, czemu są nieszczęsliwi. Sesje te wedłóg mnie miały na celu pomóc samemu odpowiedzieć sobie na te pytania.

Dla mnie sesje są... hmmm... pomagają mi rozwijać siebie i panować nad złymi emocjami.
  • 0

BloodCherry.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wielkie dzięki BloodCherry, jest tu 11 sesji których nie czytałem :)
Z tego co wiem to jest ich jeszcze koło 20
...

prosze bardzo - zaintrygowala mnie rezygnacja z enigmatycznym komunikatem na str. glownej,
wiec podlubalem troche i jak widac material udostepniany przez autorow nadal mozna z ich strony
pobrac (z bezposrednim odwolaniem do odp. katalogu). Jak ktos ma niejakie wyobrazenie, pamieta
jak wygladaly nazwy naglowkow, sekcji na stronie glownej, moze poszukac przez bezposrednie
odwolanie do podkatalogow, materialow - moze uda mu/jej sie znalezc wiecej sesji...

see you soon..

B.C.
  • 0

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie znam się aż tak i nie wiem, czy to aby zadziała, ale można przecież jakoś znaleźć kopie stron zrobione przez google, może warto spróbować w tym kierunku?
  • 0

Krzewiciel.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie znam się aż tak i nie wiem, czy to aby zadziała, ale można przecież jakoś znaleźć kopie stron zrobione przez google, może warto spróbować w tym kierunku?

Próbowałem masz tu rezultaty:

http://web.archive.o...://thelinked.pl

Do niektórych można się dostać, a do niektórych już nie... A szkoda :(
  • 2

Lia.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Mogli zamknąć forum i tyle. Te sesje swego czasu bardzo mi pomogły. Niestety, zaniedbałam czytanie na parę miesięcy i strasznie tego teraz żałuję.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Strona „Projekt Asystent” znów działa, więc jeśli ktoś miał by ochotę poczytać sobie sesje to proszę bardzo (niestety trzeba się zarejestrować by móc je przegladać).

http://thelinked.pl '> http://thelinked.pl
  • 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Odkopuję. Bo tak :roll:

A stronka gra i buczy, bez rejestrowania się.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych