Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dowcipy kośmiczne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

equilibrium.
  • Tematów: 17
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie znalazłem wątku o tym temacie, więc już jest.
Znam kilka dowcipów pasujących do tematyki forum, pomyślałem więc, że skoro UFO robi nam żarty pojawiając się to tu, to tam, do tego bez wcześniejszych zapowiedzi, żeby się przygotować - to dla równowagi, my też możemy z nich pożartować. Dopisujcie swoje kawały :)

Wylądowało na łące dwóch kosmitów, dookoła nich jakieś zwierzęta. Sprawdzają w swojej encyklopedii i stwierdzają, że to krowa. Krowa - je trawę, pije wodę, produkuje mleko. Postanowili skorzystać i zabrać ze sobą trochę mleka, zaprowadzili krowę do rzeki, jeden trzyma łeb krowy w wodzie, a drugi czeka z tyłu z naczyniem. Po chwili krowa podnosi ogon i wali placki. Ufon z tyłu krzyczy - Podnieś krowie łeb wyżej, bo muł zaciąga!

Dwóch kosmitów wylądowało na ziemi. Idą ciemną nocą przez pustkowie. Dochodzą do zamkniętej stacji benzynowej. Podchodzą do dystrybutora. Jeden z nich mówi:
- Dzień dobry my jesteśmy kosmici, przylecieliśmy tu w pokojowych zamiarach chcemy tylko porozmawiać.
Dystrybutor milczy. A oni zagajają ponownie, i tak trzy razy. W końcu jeden z nich nie wytrzymał i mówi:
- Chyba mu przywalę z lasera.
Na to drugi:
- Nie rób tego, to jakiś kozak. Więc jeszcze raz próbują, a dystrybutor ciągle milczy. Więc ten bardziej nerwowy wyciąga laser, strzela ...i stacja wylatuje w powietrze. Wstają pół kilometra dalej otrzepując się z kurzu. Jeden drugiego pyta:
- Ty skąd wiedziałeś że to kozak?
- Jak byś się okręcił dwa razy dokoła swoim penisem, a następnie wsadził go sobie w ucho, też byłbyś kozak.

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Stare te kawały
http://www.demland.i...y/paski/006.png

Dołączona grafika

Omar23.
  • Tematów: 9
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Niewiem jak inni ale te kawały co napisałeś( equilibrium ) są głupie jak but-takie jest moje zdanie. Może innym sie spodoba i dopiszą swoje sensowniejsze i śmieszniejsze kawały.. I prosze tych, którym widocznie sie nudzi i mi minusów nie wstawiali,że akurat mi sie coś tu nie spodobało..

equilibrium.
Reputacja

Napisano

Omar, dowcipy z natury są głupie i cała ich w tym uroda. Gdyby były mądre, nie byłyby dowcipami tylko, np. mądrościami ludowymi. Jednych śmieszy to, innego owo i nigdy nie jest tak, żeby wszystkich zadowolić. No nie da rady :)
Dawać punkty reputacji za własne zdanie? To chyba nie o to chodzi w tym systemie.

Romczyn, ...a o co chodzi z tym konikiem? :)

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Z konikiem chodzi o to że on za nimi biegnie.

Omar23.
  • Tematów: 9
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Dawać punkty reputacji za własne zdanie? To chyba nie o to chodzi w tym systemie.

Nie chodzi o to, ale niestety minusy za ostatnich czasów lecą jak zupa z gara w wojsku xD. Są tematy by zmienić ten system reputacji.

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aaa, zarzucę mojego demotywatora :P

Dołączona grafika

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dobry temat który może troszkę rozruszać forum.....dodam swój dowcip:
Amerykanski statek kosmiczny doleciał na Marsa...wylądowali...
Już zbierają się do wyjścia, aż tu nagle podleciało 2 Marsjan, takich śmiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjściowe. Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... po godzinie się udało. Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan.
No więc witają się i pytają: czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe?
Na co Marsjanie: zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem - niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli.
Amerykanie: prezenty? Polacy? jakie prezenty?
Marsjanin: wpierdol to się nazywało czy coś, ale wszyscy dostali. :roll:

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Coś z Ouija:

http://demotywatory....ecko-bez-zrenic

#10 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Przyznaj się Ivellios, że speniałeś i dlatego to wkleiłeś ;>

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

- Co mają wspólnego fundusze z Unii Europejskiej i kosmici?
- Ciągle o nich słyszysz, ale nigdy ich nie widziałeś.

#12 Gość_Aton

Gość_Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Do Lorda Vadera przychodzi człowiek, który mówi, że potrafi wypierdzieć prawie każdą melodię.
Lord Vader mówi tak:
- Taaaak? To wypierdź mi hymn Imperium!
Facet spogląda na nuty i mówi wkazując na 3 miejsca:
- Nie da rady... W tym momencie,...tu, tu i ..... tu bym się zesrał...

Dwóch kosmitów wylądowało na ziemi. Ciemna noc pustkowie idą. Dochodzą do zamkniętej stacji benzynowej. Podchodzą do dystrybutora. Jeden z nich mówi:
- Dzień dobry my jesteśmy kosmici, przylecieliśmy tu w pokojowych zamiarach chcemy tylko porozmawiać.
Dystrybutor milczy. Tak trzy razy. W końcu jeden z nich nie wytrzymał i mówi:
- Chyba mu przywalę z lasera.
Na to drugi:
- Nie rób tego, to jakiś kozak. Więc jeszcze raz próbują a dystrybutor ciągle milczy. Więc ten jeden wyciąga laser, strzela, stacja wylatuje w powietrze. Wstają pół kilometra dalej otrzepując się z kurzu. Jeden drugiego pyta:
- Ty skąd wiedziałeś że to kozak? Jak byś się okręcił 2 razy dokoła swoim penisem a następnie wsadził go sobie w ucho też byłbyś kozak.

equilibrium.
Reputacja

Napisano

Remanent po Halloween
Nie wiem skąd przypomniał mi się wierszyk-wyliczanka pasująca do forum i niedawnego Halloween :)

Siedzi baba na cmentarzu,
trzyma nogi w kałamarzu.
Przyszedł duch,
babę w brzuch,
baba fik,
a duch znikł...

Kiedy mój syn miał kilka latek, czytaliśmy mu bajeczki. Jedna z nich bardzo mu się podobała:

Pan Pierdziołka spadł ze stołka.
Złamał nogę o podłogę.
O, laboga! Moja noga!
Kupcie trumnę, bo ja umrę!
Jeszcze trumna nie kupiona,
A już noga wygojona.

i jeszcze jeden horrorek Kubusia, którego pod naszą nieobecność nauczył "dobry wujek" :)

O północy z minutkami,
Wszystkie dzieci poszły spać.
Tylko Jasio organista,
Zdjął majteczki poszedł srać.

Wtem otwiera się mogiła,
I wychodzi kościotrup.
Cap, za dupę bohatera!
Czemuś nasrał na mój grób?

Mam cię w dupie stary trupie,
Tak mu rzecze Jasio zły,
I podrapał się po pupie,
bo go gryzły pchełki trzy.

Kubuś lubił występować na przedszkolnych imprezach i nie mógł zrozumieć, dlaczego nie może przed wszystkimi powiedzieć swoich ulubionych wierszyków :)

Mam nadzieję, że marna ale oryginalna twórczość nie zostanie uznana za zbyt wulgaryzującą.

Atomowy_jogurt_zagłady.
  • Tematów: 27
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Farmerowi po nocach na farmie buszuje alien. Z czasem zaczynają niknąć mu zwierzęta.
Farmer postanawia zakraść się i sprawdzić co to.
Czeka pierwszą noc. Mówi -Kur.a usnąłem.
Czeka 2 dzień i znów zasypia.
3 dzień zawziął się wziął jakieś prochy i podładowany czeka.
Patrzy, a tak KOSMITA!
Pyta się -To ty podkradasz zwierzęta?
Kosmita odpowiada -Nie.
A tak naprawde to był on.

Przepraszam za wulgaryzmy. Tych bajek jest sporo :)

Użytkownik Atomowy_jogurt_zagłady edytował ten post 04.11.2009 - 21:41

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Amerykanie lądują na Marsie...Planujemy, tutaj korty tenisowe, tam baseny i hotele. Nagle wyskakuje Marsjanin i mówi.....hola hola panowie działki sprzedane, od Was z Ziemi już jeden taki był i powiedział wsio kukurydza.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych