Witam. Jestem Marcin, mam lat 15 (dokładnie to skończę 11 sierpnia) mieszkam w Krakowie w centurm miasta, 1 września zaczynam III klasę gimnazjum. Od paru lat czytam te forum, a zarejestrowałem się 23 listopada

Jednak dopeiro dzisiaj, 25 lipca zdecydowałem się przedstawić
Moim największym zainteresowaniem są zjawiska paranormalne (nic więc dziwnego, że tu się zarejestrowałem). Najbardziej interesuje mnie kryptozoologia, (kryptobotanika też, ale szkoda, że nie jest zbytnio "rozwinięta"). Ciekawią mnie też zjawiska UFO i tematyki o duchach i zabobony (ale w nie nie wierzę). Najbardziej jednak ze wszystkiego na tym forum to lubię czytać to co na własnej skórze przeżyli użytkownicy (wymyślone, czy nie, ale i tak interesujące

)
Co do religijności, to jestem katolikiem, ale bardzo się wstydzę za przeszłość kościoła, i nawet to co dzisiaj robią niektórzy duchowni ... Bardzo nie darzę sympatią pseudo katolików i pseudo ateistów, którzy kłócili by się rzucając się do swych gardeł o istnienie Boga. Wiadome jest, iż konfrontacja teizmu z ateizmem jest nie rostrzygnięta, ale można chociaż dyskutowac o tych sprawach kulturalnie i na odpowiednim poziomie, a nie po chamsku
Co do gier to gram tylko w Runescape
To, co lubię :
Lubię ładne kobiety, czekoladę, hip hop (chociaż nie aż tak bardzo) uwielbiam Star Wars, a najbardziej oglądać odcinki wojny klonów

uwielbiam góry, lasy, potoki, pola, wsie, morze, cała przyrodę, zwierzaki tez lubię i roślinki, lubię zabytki, kulturę, tradycję, religie, niektórych księży, władcę pierścieni (też uwielbiam), lubię wszystko co kolorowe, piękne i okrągłe

lubię starożytność, lubię wiek XVI, XVIII i XVIII no i XIX w całej Europie i w Polsce i w USA, i w Azji, renesans, barok, oświecenie i romantyzm, lubię pizzę, pierogi ruskie, czekoladę mniam

lubię jeździć na rowerze (uwielbiam) lubię filmy sensacyjne, komedie, fantastyczne, science fiction, przygodowe (tak jak książki), lubię troszeczkę (ale tylko troszeczkę !

) piłkę nożną, koszykówkę, biegi, całą lekkoatletykę, lubię te forum, i w ogóle lubię wszystko, co przyjemne i miłe w dotyku
To, co nie lubię :
Nie lubię niektórych dresiarzy, wszystkich emo, szatanistów (niektórych), kapusiów, policji i straży miejskiej, bo nie robią porządku z kibolami, nie lubię głupiej muzyki, nie lubię kobiet, co są rozpustnicami, mają w głowie tylko sex, a żadnych wyższych uczuć

. Nie lubię bloków i zimnych szarych szkół w zimie i tego społeczeństwa, nie lubię debili, tych co się wywyższają i gardzą innymi ludźmi i tylko lubią za kasę innych, tych co mają za dobrze w d*pie i marnują żywność rzucając na korytarzu szkolnym w innych. Nie lubię za bardzo średniowiecza, i niektórych budynków gotyckich (blee) nienawidzę szczurów. Nie lubię tego co jest szare i do d*py i też nie lubię niektórych kleryków. Aha, i nie lubię się uczyć, chociaż nauka jest ciekawa.
Jeżeli coś sobie przypomnę, to dopiszę.
Śmiało pytajcie o to, co więcej chcecie się o mnie dowiedzieć