Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Ocean Dusz w TV4

• Please log in to reply
3 replies to this topic

Dj Haker.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zaproszenie do świata zjawisk, których nie rozumiemy lub nie znamy! Fascynująca i niepokojąca trzyodcinkowa seria para dokumentalna. Na fikcyjnym uniwersytecie zespół doktora Douglasa Monaghana bada zjawiska paranormalne i niezwykłe. Każde śledztwo prowadzi do nieoczekiwanego rozwiązania. Prawda miesza się z magią...

To krótki opis serialu, który dzisiaj rozpoczyna się w TV4 do 21. Myślę, że ktoś z Was będzie go oglądał i wymienimy się opinią. FIlm dotyczy głównie reinkarnacji...

http://www.filmweb.p...Ocean dusz,2004

crc.
  • Tematów: 34
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Sadze,ze jak kazdy dobry serial bedzie "dobry" do polowy/konca drugiej serii : ) Jesli sie nie myle, na Sci-Fi (albo czyms podobnym) widzialem odcinek czy dwa. Powiem tak, jesli lubisz filmy wojenne to wiekszosc Ci sie podoba, jesli nie to marudzisz na kazdym. Takie odczucia mam po obejrzeniu kilku odcinkow tego serialu, nie moje gusta, wole typowe Sci-Fi jak BSG lub SG.
Jednak jesli uda im sie zbudowac klimat "Z Archiwum X" to wielki szacun.

Lordofdragonss.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ocean dusz już od dłuższego czasu leciał na Polsacie w czwartki koło północy, obejrzałem kilka odcinków i powiem szczerze bardzo mi sie spodobalo wiec cieszę sie że puszczają go o trochę "młodszej" porze.

Dj Haker.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja po obejrzeniu pierwszego odcinka byłem pozytywnie zaskoczony :). Bardzo spodobała mi się historia chłopca, który w poprzednim wcieleniu był dziewczyną. Takie seriale sprawiają, że zaczyna się wierzyć w to, w co się dawniej wątpiło.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych