Skocz do zawartości

Zdjęcie

Duch Jacksona bije rekordy w internecie

• Please log in to reply
19 replies to this topic

Kazzone.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Było!

Moderatorze przybądź! :)

http://www.paranorma...showtopic=20908

GhostMan.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jeśli można coś powiedzieć:

85% użytkowników tego portalu to dzieci albo ćwierćinteligenci. Najgorsze jest to, że wszyscy myślą że są mądrzy i piszą swoje "przemyślenia" na forum. Fajnie że sie staracie, ale co bardziej rozgarnięciu ludzie śmieją się z was straszliwie. Często głupota użytkowników bije na głowę onet. Skończyć gimnazjum, poduczyć się troszkę, nauczyć logicznego myślenia, a dopiero potem sie wypowiadać.

Dziekuje za warna

Eternal Moonshine.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wszyscy myślą że są mądrzy i piszą swoje "przemyślenia" na forum. Fajnie że sie staracie, ale co bardziej rozgarnięciu ludzie śmieją się z was straszliwie.

Od tego jest forum żeby prezentować na nim swoje przemyślenia. Tylko proszę, nie śmiej się już ze mnie bo pójdę płakać :(

GhostMan.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od tego jest forum żeby prezentować na nim swoje przemyślenia. Tylko proszę, nie śmiej się już ze mnie bo pójdę płakać :(
[/quote]

Żeby te przemyślenia był jeszcze coś warte..
Nie śmieje sie z Ciebie, bo Cie nie znam. Śmieje sie z forumowych "znafców". Aczkolwiek dalej podtrzymuje, iż 15% forum to ludzie inteligentni. Być może zaliczysz się do tych drugich, nie wiem, nie znam Cię.

B@dB0y.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Akurat się składa, że w prawym dolnym rogu jest napisane CNN LIVE i o ile w miarę znam angielski oznacza to, że był to przekaz na żywo, więc kto mi powie kiedy mieli czas zrobić jakieś efekty?

Sam program był nadawany na żywo lecz film z domu, był odtwarzany po prostu, nic innego jak pokazywali to co nakręcili we wcześniejszym programie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych