Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telefon z zaświatów

• Please log in to reply
17 replies to this topic

Makbet.

The truth is out there

• Tematów: 93
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A mi niedawno miałem tak, że wchodzę na paranormalne, a tu nagle mi z głośnika zaczyna lecie3ć jakieś dźwięki, piski, pyknięcia itp.

Przeszedł bym się do lekarza, jak dla mnie to początki schizofrenii...

Jak zmarł mój dziadek to któraś z moich cioć (nie wiedziała że on nie żyje) zadzwoniła do niego, i odezwała się sekretarka: nie mogę w tej chwili rozmawiać. Babcia mówiła że dziadek nigdy nie miał sekretarki i dzwoniąc więcej pod ten numer nie było już jej.

No to sformułowanie "Abonent jest czasowo niedostępny" jest już czystą magią :)

gdyby popuścić wodze fantazji to coś w rodzaju krzyków po rosyjsku

Wątpie czy umiesz poprawnie język ojczysty a co dopiero ruski

ile razu to ja mam głuche telefony, od nie wiadomo jakiego numeru.

Tak... wszystkie numery, których nie ma się zapisanych w katalogu to na pewno te cholerne kosmity...

Po pogrzebie obaj synowie wyszli na spacer, i gdy była sama w domu po jakimś czasie odezwał się telefon a na wyświetlaczu pokazał się napis "Mirek" (domyślacie się chyba czyje to imie). Odebrała jednak po drugiej stronie słuchawki była tylko głucha cisza. Po jakimś czasie telefon znów się odezwał, i ponownie "dzwonił" jej mąż, również był to głuchy telefon.
dodam jeszcze że przeprowadziłem małe śledztwo i udało mi się ustalić że w jej spisie kontaktów była tylko jedna osoba zapisana jako "Mirek" a telefon z którego wyszło połączenie przez cały czas leżał na półce w domu.

Wkładajmy zmarłym telefon do trumny, może się przebudzi i poprosi o cieplejsze skarpetki...

Do autora, wydaję mi się, że historia jest lekko podkoloryzowana, za pewne komórka tej osoby była w domu, i w jakiś dziwny sposób został wybrany z niej numer z listy...

Do większości... przez chwilę poczułem się jak na fotce.pl... daję do myślenia

(nie chciałem nikogo urazić ;) )
  • 0

Ver19.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

CYTAT
A mi niedawno miałem tak, że wchodzę na paranormalne, a tu nagle mi z głośnika zaczyna lecie3ć jakieś dźwięki, piski, pyknięcia itp.

Przeszedł bym się do lekarza, jak dla mnie to początki schizofrenii...

a jak dla mnie antena od internetu, ktora łapie radio i inne tego typu przekazy, normalka, u mnie też to występuje. To co kolega opisał, to pół biedy, najgorsze są bluzgi taksówkarzy, rozmawiających przez te swoje nadajniki! ;D

A co do tematu, cięzko mi się wypowiedzieć, ale faktem jest, ze telefony lubią "świrować". Do mnie czasem dzwoni mój nr <?> taka to już komunikacyjna niedoskonałośc.
  • 0

HipHopGirl95.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z ciekawości skontaktowałem się z operatorem sieci który zagmatwanymi słowami z dziedziny telekomunikacji wyjaśnił mi że takie "mrożące krew w żyłach" telefony związane z jakimś tam echem czasem się zdarzają. Dodam że w przypadku operatora syna takich przypadków było kilka.

Ja zostałabym, z resztą tak jak inni przy tej wersji. Często mówi się o telefonach z zaświatów ale czy to prawda i czy w ogóle jest to możliwe tego nikt nie wie ;) :roll:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych