Napisano 07.03.2009 - 15:13

Napisano 07.03.2009 - 23:50

Napisano 08.03.2009 - 00:45

Napisano 08.03.2009 - 11:40

Napisano 08.03.2009 - 12:48

Napisano 08.03.2009 - 13:02

Napisano 08.03.2009 - 15:04
Będąc w podróży astralnej można nie wrócić do ciała fizycznego?
NIE !!! Nawet jakbyś chciał zostać, tam po drugiej stronie, to zawsze wrócisz do ciała fizycznego. Dopóki stąpasz po tej ziemi, dotąd zawsze będziesz wracał do swojego ciała. Myślisz, że wiele osób nie próbowało zostać? Masz rację, próbowało !! I co.... ?? Nadal są z nami.
Czy w podróżach astralnych można umrzeć?
Nie !! Nie !! i jeszcze raz Nie !! Jakby można było umrzeć w czasie podróży astralnych to tysiące ludzi umierałoby z nieznanych przyczyn w łóżku, ponieważ każdej nocy wychodzimy świadomością poza ciało z tą różnicą, że nieświadomie. Jakby istniała taka alternatywa, że umrzemy w podróży astralnej, czynność jaką jest sen zostałaby sklasyfikowana za jedno z najbardziej niebezpiecznych czynności w życiu człowieka. Zresztą, kto lub co miałoby Cię zabić ?? Dziadek Mróz ?? Czy może uczucie Miłości w podróży poza ciałem ?? Jak znajdziesz takiego jegomościa to daj nam do niego namiary, zajmiemy się nim
Gdy moja świadomość przebywa poza ciałem to moje ciało fizyczne może zostać zajęte przez inne byty?
NIE. Twoje ciało, to Twoja własność i tylko Ty nim władasz, tylko Ty masz do niego klucz. Twoje ciało pasuje tylko do Ciebie, tylko do Twojego JA...
Jaki jest sens wychodzenia z ciała? Czy nie lepiej jest w ogóle tego nie próbować?
Dobre pytanie. Jeszcze przedwczoraj je sobie zadawałem. No bo, po co tak się trudzić! Wcześniej, czy później i tak wyląduję w OSPUO-ASTRAL'u. Piekła nie ma, mogę się nawet powiesić. Ej! Tylko się qurna nie wieszaj! Poczytaj do końca! Bóg nie ocenia. Cokolwiek zrobię, zrobię dobrze. Wcześniej, czy później do DOM'u wrócę.Ale czy bym to wszystko wiedział nie wychodząc z ciała? Po co ta cała zabawa w OBE? Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie ... po prostu coś mnie do tego popycha. Jak dowiedziałem się, że można takie coś robić, nauczyć się wychodzenia z ciała, to aż cały zawrzałem. OBE jest moją miłością od pierwszego wejrzenia ... Po trzykroć warto ćwiczyć OBE! Dla: radości, szczęścia, satysfakcji, mądrości, wiedzy, przepięknych doświadczeń, samopoznania, samowyzwolenia, samouleczenia...
Czy ciało fizyczne połączone jest czymś z ciałem astralnym?
NIE. Bajki o sznurze astralnym można wsadzić w to samo miejsce, gdzie już spoczywają mity o opętaniu, demonach i innych pizdrygałkach, czyli ulokować je w czekoladowej gwiazdce, mówiąc dosadnie wsadzić je sobie w dupę
Użytkownik Ringëril edytował ten post 08.03.2009 - 15:07

Napisano 08.03.2009 - 16:22

Napisano 08.03.2009 - 16:50
W tym rzecz, że nie albo ja się nie spotkałem ^^
To ja, jako zapalony miłośnik OOB skrytykuję Twoją wypowiedź.
Wszystkie cytaty ze strony www.obemaniak.pl
Po pierwsze
Nie wypowiadaj się na jakiś temat jeśli w ogóle się na nim nie znasz.
To zjawisko nazywane jest OOBE lub OBE, a nie żadne OOB. Nie jest to literówka, bo powtórzyłeś to aż 4 razy. Potwierdza to kompletną nieznajomość tego tematu.

Napisano 08.03.2009 - 17:07

Napisano 08.03.2009 - 17:43
"Shri Mataji Nirmala Devi", jak sie to wymawia?Aha i rozumiem ze to jakis budda?

Napisano 08.03.2009 - 17:45

Napisano 08.03.2009 - 18:57

Napisano 08.03.2009 - 22:12
Podaj chociaż jeden ^^Nie słyszałeś, bo nie chcesz słyszeć. Jesteś tak zafascynowany tym, że nawet jak bym Ci podał 1000 przykładów i tak byś nie uwierzył. Ale co ja Ci zabraniam wychodzić ze swojego ciała ??? Nie. Twoje życie.

Napisano 09.03.2009 - 07:12
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych