Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przyjazne NAM obce cywilizacje

• Zamknięty Temat jest zamknięty
28 replies to this topic

Jacek_Gliwice.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wyczytałem że REPTILANIE są wobec nas ok gdzie indziej iż to niebezpieczna rasa. Jak to z nimi naprawdę jest?
Jak wiecie napiszcie nazwy innych pozytywnych ras.
  • 0

Paweł.
  • Tematów: 22
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli chodzi o Reptilian, to największym ekspertem i autorytetem w tej dziedzinie jest niejaki radoslaw. Przeglądnij Jego posty i tematy, a znajdziesz odpowiedź. Co do innych cywilizacji zobacz ten temat: http://www.paranorma...p?showtopic=226
  • 0

crc.
  • Tematów: 34
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a jesli dobrze pamietam to reptalianie (wedlug Sitchina) stworzyli czlowieka, wiec czemu mielby mu zagrazac? Chyba, ze zle pamietam? Ale do wszystkich "znanych nam" obcych cywilizacji podchodzilbym troche z przymrozeniem oka;) rozbawila mnie jedna w w/w watku "protossi", brakuje jeszcze zergow;)
  • 0

Azathoth.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czemu mieli by chcieć nas zniszczyć? Bo są oddani złu!
Jak Chińczycy, oni też służą złu.
  • 0

22z.
  • Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem szaraki - to tylko maszyny/roboty ktorych przywyklismy nazywac reptilianami. Ta nazwa okresla sie takze naszych rzekomych stworcow. Ci ostatni sa inteligentni niezaleznie.
Krotko mowiac: istnieja 2 rodzaje reptilianow (?) robo-rep i natural-rep (tak tylko wymyslilem), jedni wykonuja rozkazy "zlych", a drudzy maja wolna wole.

Jak Chińczycy, oni też służą złu.

Dlaczego?
  • 0

Azathoth.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bo Chinami tak naprawdę rządzi geniusz zbrodni i zła Fu-Manchu.
  • 0

22z.
Reputacja

Napisano

To chyba postac fikcyjna?:

Dr. Fu Manchu is a fictional character first featured in a series of novels by English author Sax Rohmer during the first half of the 20th century.

• 0

some.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wyczytałem że REPTILANIE są wobec nas ok gdzie indziej iż to niebezpieczna rasa. Jak to z nimi naprawdę jest?

Zejdz na ziemie.

Dołączona grafika

Użytkownik +..... edytował ten post 19.07.2009 - 20:20

• 0

Światłowtunelu.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zejdz na ziemie.

To jest forum PARAnormalne o ile wiem.

@Topic
Ja słyszałem, że Reptilianie są wobec nas wrogo nastawieni, lecz źródła podają różnie
  • 0

głazojad.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

to nie reptilianie tylko dragonoidzi. reptilianie sa czesciowo zli bo nie kazdy jest kontrolowany przez szarakow zas dragonoidzi sa zli to prawda. (chyba sie nazywali drakonowie czy jakimt, jak coś poprawcie)
  • 0

Azathoth.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To nie postać fikcyjna, mówiłem przecież że Fu-Manchu jest tak naprawdę szarą eminencją Chin. Świetnie się skrywa.
  • 0

Dzieciołek.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kto to jest ten Fu-Manchu bo i nim nie słyszałem nigdy ?
  • 0

asp.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

ja wiem, że spałem dzisiaj do 12 stej, ale żeby w tym czasie, obcy się objawili ludzkości i to jedni dobrzy a inni źli ? Chyba musze mniej spać w weekendy, bo mija mnie tyle ciekawych wydarzeń. Dlaczego gość który grzecznie wyraził, swoją opinie cytuję "zejdź na ziemie" dostaje ostrzeżenie za spam, przecież wyraził w prostych słowach swoją opinie na temat założony przez autora. Ja rozumiem, że forum dotyczy spraw paranormalnych, ale rozróżnijmy to co paranormalne od to co poprostu głupie.
  • 0

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ja wiem, że spałem dzisiaj do 12 stej, ale żeby w tym czasie, obcy się objawili ludzkości i to jedni dobrzy a inni źli ? Chyba musze mniej spać w weekendy, bo mija mnie tyle ciekawych wydarzeń. Dlaczego gość który grzecznie wyraził, swoją opinie cytuję "zejdź na ziemie" dostaje ostrzeżenie za spam, przecież wyraził w prostych słowach swoją opinie na temat założony przez autora. Ja rozumiem, że forum dotyczy spraw paranormalnych, ale rozróżnijmy to co paranormalne od to co poprostu głupie.

Święte słowa, ja też dzisiaj na wsi byłem do popołudnia i informacji ze świata nie otrzymywałem, ale juz jakiś czas w domu jestem i nic w telewizji nie mówią, że nawiązaliśmy kontakt z obcymi. Ludzie dajcie spokój, gadacie o rzeczach, których na oczy nie widzieliście, przecież to jak zmyślanie przedszkolaka.
  • 0

22z.
Reputacja

Napisano

Zgadza sie. Zamiast dyskutowac o rzeczach "glupich" (bez obrazy), mozna poczytac jakas ciekawa ksiazke. Swiat to nie tylko reptilianie :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych