Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wykupujemy bez problemów Polskę...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
20 odpowiedzi w tym temacie

Flix.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Filmik, który nie pojawił się w "naszych" żydowskich mediach :grr: , za to wywołał burzę na Węgrzech. Dupki już nawet nie ukrywają swoich planów...

Omar23.
  • Tematów: 9
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

"Żydowskich mediach"-fajne sformułowanie :))
Dziady nie ma co.

#3 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.
  • Tematów: 0

Napisano

pie******e Żydy :\ .Szlag by ich trafił ,wszędzie ich pełno. Powinni być wdzięczni Polakom ,a nie jeszcze takie jaja robić . Aż mnie korci żeby kawał napisać ale zaraz będą texty ,że Jestem antysemitą.

#4 Gość_dabisu

Gość_dabisu.

Napisano

Żadna nowość tak było i tak będzie.

Omar23.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ej convers prosze napisz kawał :> Żydy jeba****. Czyżby Hitler miał racje z wybijką? HEHHd :D

m1ch00.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam chylę czoła przed nimi, jak takie małe państewko mogło doprowadzić do takiej sytuacji, by inne kraje się ich słuchały. Wy się tu oburzacie : "je..ane żydy !" itp. a pomyślcie, do kogo należy mieć pretensje? Pretensje należy mieć do do państwa polskiego i nieudolnej polityki jaką prowadzi. Polska niestety stała się bardzo słabym państwem a naród który kiedyś, za czasów 2 wojny światowej potrafił się zmobilizować do obrony kraju, gdzie 7 letnie dzieci broniły z karabinami swojej ojczyzny, teraz stał się narodem niezwykle zepsutym. Taka niestety jest smutna prawda

Omar23.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ja tam chylę czoła przed nimi, jak takie małe państewko mogło doprowadzić do takiej sytuacji, by inne kraje się ich słuchały. Wy się tu oburzacie : "je..ane żydy !" itp. a pomyślcie, do kogo należy mieć pretensje? Pretensje należy mieć do do państwa polskiego i nieudolnej polityki jaką prowadzi. Polska niestety stała się bardzo słabym państwem a naród który kiedyś, za czasów 2 wojny światowej potrafił się zmobilizować do obrony kraju, gdzie 7 letnie dzieci broniły z karabinami swojej ojczyzny, teraz stał się narodem niezwykle zepsutym. Taka niestety jest smutna prawda

No masz troche racje naprawde Polska zeszła na psy... Trzeba było głosować na PIS?? HEHEh x|

m1ch00.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To nie temat na dyskusję polityczną. A jeśli chodzi o PiS to właśnie w głównej mierze politycy z tej partii przyczynili się do sytuacji jaką widzimy teraz

Omar23.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

OK czekam na kawał convers'a (tak dobrze?) Już nie moge sie doczekać hehd...

#10 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

Co oznacza skrut na mudełku "FA" From Auschwitz ??

Ile Zydów mieści sie w polonezie ? 104 . 100 w popielniczce i 4 na siedzeniach

co robi żyd na huśtawce?
- Wk***ia snajpera

Dlaczego wampiry wola krew Żydów?
Bo jest gazowana

Omar23.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

hehehe nie będe spamować= :lol3: hehe bardzo fajne.Mnie przynajmniej rozśmieszyły...

Adventus.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A to niezdarne pokraczne krwiożercze bezmózgie bydlaki !!!

Ta zniewaga krwi wymaga, może jakiś kontratak w formie filmiku na YouTube? ;)

A te dowcipy z Żydami wyborne, mój wujek się nieźle wkurzy, bo ma ksywę "żydek" :D

No już widzę że nie możesz się doczekać III wojny światowej :mrgreen:

żart, no masz trochę racji, ale to wina tylko naszej polskiej polityki, i tyle.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Uwielbiam jak się coś wyrywa z kontekstu.

Biedne polaczki się poirytowały xD

WormeX.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

To nie temat na dyskusję polityczną. A jeśli chodzi o PiS to właśnie w głównej mierze politycy z tej partii przyczynili się do sytuacji jaką widzimy teraz

Do tej sytuacji przyczynił się raczej komunizm, w ciągu 10 lat mentalności nie zmienisz.
Głosujcie na LPR xD

To co powiedział ów bohater tego filmiku, było żartem, a nie faktycznymi planami. Po co mają kupować coś co juz do nich należy? :rotfl:

Omar23.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Teraz troche nie rozumiem. To jakieś tam żydasy chcą kupić Polske o co z tym chodzi??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych