Zaskoczyło mnie pozytywnie całe to zdarzenie, ponieważ (z tego co czytałem w Internecie) ciężko było znaleźć informacje o tych zjawiskach z jakiś innych niezależnych źródeł. Wszędzie przewijało się to samo nazwisko i te same historie.
Myślałem, że niestety okaże się, że o tych światłach tak naprawdę nikt tam nie słyszał, o gigantach także a cała sytuacja będzie klapą porównywalną z 14.10
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif)
..
Jednak okazało się, że są osoby, które potwierdzają te zjawiska, które znały autora poprzednich artykułów, w końcu - te światła zostały zaobserwowane... FN jaka jest, taka jest, ale wątpię, by pokusili się o jakieś kłamstwa...
Satysfakcja,jak wiadomo zawsze zalezy od oczekiwań, ja nie miałem zbyt wielkich, więc spotkało mnie miłe zaskoczenie, Ty jednak jak sam piszesz oczekiwałes wyciśnięcia z tematu soku do ostatniej kropli, więc może być inaczej
Osobiście nie liczyłem na jakiś wielki przełom, więc nie zawiodłem się...
A co do kolejnej ekspedycji, bardziej profesjonalnej... też zdaje mi się, że nieprędko (chociaż bogaci pasjonaci-sponsorzy na pewno by się znaleźli! [chociażby sam NAUTmobile

był zakupiony dla nich przez takiego "fana"] )
pozdrawiam:)