Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dlugi majowy weekend

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

Sante.

Veritas odit moras

• Tematów: 84
  • Artykułów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Witam. Temat niby ma mało wspólnego z tematyką forum ale mam pytanie. Jak zamierzacie spędzić majowy długi weekend? wybieracie się na jakies polowanie na duchy? Czy na obserwację Ufo?

Ja tak zeby nie było odpocznę przed komputerem, wybiorę sie na grilla i odwiedzę jedno miejsce które fascynuje mnie od dawna. Małą wioskę na mazurach, połozonej miedzy dwoma jeziorami. Legenda głosi że pod jednym jeziorem ciągnie się podwodny tunel. Chcę zobaczyć ów tunel i jeśli to bedzie możliwe przejść się po nim.

Czekam na wasze odpowiedzi

michciu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja pewnie pójdę pomagac na budowie, strasznie dużo gnomów się zalęgło na poddaszu w moim nowym jeszcze nie zamieskznym domku ;] Potem pojade z całą rodzinką do babci, w góry świętokrzyskie polowac na czarownice z łysej góry. Następnie (w poniedziałek) idę do kumpla, będziemy ganiac wielkie pająki w piwnicy z ..napojami :D , po czym spokojnie udam się wieczorem do domu (kolo 1) i będzie git. Kolejnego dnia odrobię lekcje i w środe chyba nie pójdę do szkoły bo są matury i nie będzie pewnie 3/4 lekcji :D

Oczywiście ten opis będzie odpowiednio wzbogacany o coraz to nowe napotkane zdarzenia....

Retired.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hm... Przesiedzę przed komputerem, grając w Neverwinter Nights 2...
Jak zresztą cały miniony rok... No, może zrobi się grilla... Przyjedzie rodzina.
A i wybiorę się w polodowcowe doły za domem :P Podobno dziwne stworzenia tam są... Więc jestem przygotowany na atak krwiożerczych wiewiórek :P

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Hmmm... jutro prawdopodobnie skończę zagadnienia do egzaminu i w ciągu paru chwil przeczytam kolejną książkę Rafała Ziemkiewicza, może gdzieś wybiorę się na Jurę z rodzicami, a najpewniej będę się uczyć, bo kolokwiów sporo się szykuje.

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Grill, a na nim pyszniutka karkóweczka :)
A potem nauka do matury jak zresztą od kilkunastu tygodni :-p

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dziewucha, komp i ołówek. Moje plany na weekend :P
Może rusze trochę dalej w świecie Planeescape Torment. ;)

JaToJa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zbuduję murek i grind-manual box na skateparku,złamę moje obecne drewno, ubłagam rodziców na nowe;)
Pujdę na Rock May Festiwal,odeśpię następnego dnia, wieczorami będę próbował OOBE,no oprócz festiwalu,no bo będę pewnie pod wpływem.. :>

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jadę sobie do Olsztyna pod Częstochową za jakieś kilka godzin(liczę tu na jakieś duchowe doznania), to na jutro, a pozostałe dni no cóż, może sobie kilka ciuszków uszyję. W piatek pracuję :( , ale w sobotę i w niedzielę będę się byczyć pomiędzy krojeniem i szyciem :mrgreen:

gangbang23.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Słuchanie czarnej muzyki.

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Asieńka, szyjesz?! Ale Ci zazdroszczę, też bym chciała umieć ;]

plany moje właśnie zaczynam realizować, za chwilę jadę z rodzicami do Pieskowej Skały ;D

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja tam tradycyjnie, grill, jeziorko ze stałą paczką no i do babci z rodziną.

JaToJa widzę na desce jeździsz, też śmigałem przez 6 lat (połowę dzieciństwa) ale niestety dorosłe życie robi swoje i brak czasu, mogę ci sprzedać decka plan b, jakie flipy umiesz?

JaToJa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja narazię śmigam od lutego roku 2007;)Flipów umiem sporo:
Kickflip,vaerial kick,b/s kick,heel,vaerial heel,inward heel,b/s heel,360 flip,b/s pop shove it,f/s pop shove it, 360 pop ,b/s bigspin. Wszystko to z fakie, pare rzeczy na switchu ,popy i 180 z nollie ;) W sumie podstawy. No i pewnie połowy nie wymieniłem;P
A tu mój flip z trójki jakbyś chciał obejrzeć :P :
youtube

Niedługo biorę się za flipa z piątki:)

A plany już się realizują, dzisiaj wkopaliśmy nową rurkę na skateparku, pomalowaliśmy jedną podwójną, a jutro budujemy murek i platformę z kątownikiem:)

Sante.

Veritas odit moras

• Tematów: 84
  • Artykułów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wow wow wow. tylko że ja nic nie rozumiem. Jak mowiłem jutro grill i może już jutro ten tunel obcykam. a czemu nikt wiecej nic nie powie? :D :D :D

Cumulonimbus.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie caly czas boli brzuch, bo troche przesadzilem z iloscia grillowanych udek na dzialce.

SzpaQ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja sie bede tak opierdzielal, ze mnie wszystko od opierdzielania bedzie bolec. Nawet mi sie nie bedzie chcialo wyciagnac reki po wode, a spac mam zamiar do 13. Jedno wielkie NIEROBSTWO!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych