Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy jest ktoś na tym forum potrafiący uzyć PSI

• Zamknięty Temat jest zamknięty
24 odpowiedzi w tym temacie

Eldor.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ależ absolutnie nie twierdzę, że jest inaczej. Po prostu rozkładam całą sytuację na części pierwsze, żeby ułatwić obiwanowi podjęcie decyzji udokumentowania swoich umiejętności, kiedy już zdobędzie odpowiednie doświadczenie w kwestii tworzenia psi-balli.
  • 0

lunatyk.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aidil z całym szacunkiem ale gadając tylko tobie zrozumiałymi stwierdzonkami średnio na temat niepomożesz w rozpatrzeniu tego co kto umie a kto nie, zakładając oczywiśćie ze nikt nie kłamie, jest mała garska osób lub wcale które to potrafią i uczciwie to mówią (oczywiście niepodważając ich wiarygodności) wniosek prosty nasuwa się jeden ktoś to umie ale pytanie kto?
  • 0

Eldor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ta, i od razu likwidujemy Biblię. Przecież nie ma tam załączonych zdjęć Jezusa i Mojżesza. :|

To byłby bardzo mądry i krotochwilny argument, gdyby nie fakt, że o ile w wypadku Jezusa i Mojżesza nie mamy szans na zrobienie teraz zdjęcia, to - podobno - psi-balle manifestują się fizycznie i da się je sfotografować.
  • 0

shar0nie.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mogę się założyć, że żaden z naszych Dzieci Indygo, Krzystałowych Dzieci, albo Geniaknych Psioników nie nakręciu filmiku, jak to ukazuje swoje wielkie wyczyny. x|

Jasne, że nie. Zawsze jest ten sam problem - albo nie mają sprzętu, by nagrać swe nadludzkie umiejętności, albo robią ze sceptyków kuszących ich faryzeuszy i twierdzą, że nie będą się zniżać.

Aidil - jakąś skomplikowaną retorykę uprawiasz... :)

a może po prostu liczą na łut szczęścia, a nie na ich moc?
  • 0

Eldor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a może po prostu liczą na łut szczęścia, a nie na ich moc?

Ludzie robiący zdjęcia błyskawic też liczą na łut szczęścia. I - sądząc po ilości takich fotografii - w ten sposób również można coś uchwycić.
  • 0

lunatyk.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eldor gratuluję OFFTOP'ów. A teraz do rzeczy czy ktoś odpowie mi jasno składnie i zwięźle na to pytanie??
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Lunatyk - masz rację. Jest to forum dyskusyjne. Wypowiedzi poszczególnych osób dość jasno określają poziom wiedzy.
Istnieją przecież metody werbalne i nie werbalne którymi można się posługiwać, aby określać umiejętności z poziomów subtelniejszych.

SharOnie - czy chciałeś mi coś przekazać? czy też na coś zwrócić moją uwagę?
  • 0

Eldor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lunatyk, chyba nie bardzo rozumiem, czego właściwie się spodziewasz. Chcesz, żeby ktoś kategorycznie stwierdził, że na forum są, bądź nie ma osób, które umieją zrobić psi-balla lub korzystać z telekinezy? Otóż zapewniam Cię, że zdania w tej kwestii są raczej podzielone i nie uda Ci się uzyskać jednoznacznej informacji. Wybacz, jeśli rozwiałem Twe nadzieje.
  • 0

Azure.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to załatwiłeś cały dział tym tematem, oczywiście że nikt tutaj takich zdolności nie posiada, każdy może sobie napisać że robi pisibole czy rusza karteczką ale nikt nie zrobi filmu jako dowód, tacy to są genialni psionicy

Co mi to da/Tobie da, że Ci udowodnimy?
Twoje uznanie? Wiarę? A wiesz gdzie ją mamy? :)
Nie wierzysz? Lepiej dla nas.
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zamykam. Zapytacie o powod no coz, nie napisze, bo nie chce nikogo urazic.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych