Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Ściemy

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Gość_Burnago

Gość_Burnago.
  • Tematów: 0

Napisano

Są również takie przypadki jak Twój gdzie wymyślasz sobie ducha który odegra znaczącą rolę w Twej podświadomości. Z drugiej strony ja też tak mam... siedzę we wakacje przy ognisku ze znajomymi to wytwarzam taki klimat, że sam się zaczynam bać, ponadto zaczyna mi się robić strasznie zimno. :D Ale zaraz mi to przechodzi jak idę w ten ciemny las "załatwić potrzebę" :D
Źle jest natomiast gdzie się takiego "ducha" wymyśli w domu, może to być kolebką choroby psychicznej kiedy będzie się próbowało z nim nawiązać kontakt.
  • 0

Verbatim.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@up

zaraz mnie nazwiecie shizofremikiem bo sobie wkręciłem faze :/ po prostu byłem mały, a wkręciłem sam siebie przez te żarówki + burza na zewnątrz ;p

Jeszcze jedna historia ;p też dotycząca ściem ;p , a mianowicie w mieście(malutko miasteczko koło 10 tys. ludności) mojego kolegi, jacyś chłopacy popisywali się przed koleżankami i skakali tuż przed pociągiem, niestety jednemu nie wyszło i został rozjechany, drugi zaś z wyrzutów sumienia popełnił samobójstwo, potem mój kolega wykorzystał ten fakt i zawsze przed 22 (żeby zdążyć w to miejsce na 22) dawał krem na twarz, potem sypał mąkę, malował oczy na czarno, ubierał się w czarny płaszcz i brał kosę ;p no i tak stał :P i jak jechał pociąg to coś tam robił ;p a raz nawet wziął lalkę i niby, że to dziecko i odrywa jej głowę xD po jakiś 3-4 dniach zaczęły krążyć ploty, że tam straszy :P haha ;p . Myślę, że młodzież często odwala takie numery, a potem mówią, że straszy...

p.s
kumpel się potem przyznał ;p
  • 0

Metal Soldier.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zaraz mnie nazwiecie shizofremikiem bo sobie wkręciłem faze :/ po prostu byłem mały, a wkręciłem sam siebie przez te żarówki + burza na zewnątrz tongue4.gif

Schizofrenikiem nazwalibyśmy Cię wtedy, kiedy byś tej fazy nie chciał sobie wytłumaczyć w sposób naturalny, tylko byś w manię prześladowczą z jej powodu wpadł :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych